Zr.ninja Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Neko mi uvalio lazhnih 20 evra, onaj chitach u menjachnicama prijavljuje da je fejk a ja kontam da je samo oshtecena/izlizana. Poshto je shtampa do jaja, ako je fejk jebi ga onda. Shta da radim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Ok oticu sutra taman je ponedeljak. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Uvali u klubu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zr.ninja Posted June 30, 2013 Popular Post Report Share Posted June 30, 2013 Uvali u klubu Pa taj konabar 2 dana da radi za mojih 20 evra. Neka. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Ne znas ti konobare. Naplati pice soma, a na racunu pise 600 kinti. 30 puta to uradi za vece plus dodaj napojnice sto dobije. Gledaj to kao karmicku pravdu za njegovu kradju! Ako je pritom Crnogorac, svaki vikend bi dolazio da mu uvaljujem fejk evre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 samo idi u banku sa fejk novcanicom... ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 i šta, oni će da mu daju pravu u zamenu ? idi na rulet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Muvao sam tinejdzerke na mircu/krstarici. Je l ti cale skoljka kad si ti takav biser? Fora uspeva 100%, za vikend je probam uzivo! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Sutra prijemni na etfu, treba ustati u pola 6 It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 ma jok bre, upišeš singiš pa tamo s istokom ismevate ljude po forumima za ocenu i btk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 E srecno bratac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 ауфффф Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Jamiroquai malo prodao, bolja svirka je bila na Exitu, a trebalo bi da bude obrnuto i da festivalska forma bude kraca i losija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Odlična svirka, pokidao JK, kako samo diriguje svojim bendom, pravi virtuoz!! Video sam, ja mislim, Sainta, obukao je siledžijku majicu da bi mu se videla tetovaža Jamiroquaija .))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Video sam, ja mislim, Sainta, obukao je siledžijku majicu da bi mu se videla tetovaža Jamiroquaija .))) ahahaha gagi bog otac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted July 1, 2013 Popular Post Report Share Posted July 1, 2013 Ako je jos igrao i salsu, on je 3 QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 bila puna arena (donje tribine i parter) za one koje stvarno zanima :) trupsi, svirka nije bila bolja na exitu jer je JK falsirao kao car :) juce su pokidali kao bend, upucani su maksimalno al' je ton bio kurac i nije mi jasno zasto.. bas muljav, bubanj muljav (dobosh se nije chuo) al' sam veoma zadovoljan ipak jer je JK napokon sredio malo glas :) tetovazha mora da se vidi ofc slikale se neke ribe samnom posle certa a ako cemo ozbiljno, znao sam da ce biti hiljadu stepeni (tek na pola koncerta su upalili ventilaciju jebem ih u usta).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Ako si bio u parteru, uvek je muljava kurcina od zvuka. jedino se na tribini preko puta bine do cuje sve kako valja, i onda moras da biras izmedju meh blejanja sa dobrim zvukom, i dojajnog vajba sa muljavim zvukom. Sto se tice bubnja, vrlo je moguce da je bio neki genijalni domaci tonac, koji je zaboravio da pojaca dobos u par kanala, kao sto je genije na Sleshu zaboravio da ubaci cinele u miks :D ali boze moj :D Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 mozda je on malo falsirao na exitu, al je ozvucenje bilo bolje, trajalo je 2h i nisu ispadali (nocas na Deeper Underground je delovalo kao da su se prvi put skupili da je odsviraju zajedno, svako je isao u svoji stranu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 http://chickenonaraft.com/ chicken on a raft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 mozda je on malo falsirao na exitu, al je ozvucenje bilo bolje, trajalo je 2h i nisu ispadali (nocas na Deeper Underground je delovalo kao da su se prvi put skupili da je odsviraju zajedno, svako je isao u svoji stranu) i juce su svirali 2h? :) i nisu se raspadali na deeper underground vec je bio drugaciji aranzman pa si se istripovao :) upucani su ljudi maksimalno trupsi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 svirali su 1:45 :) jaoo, samo da se pojavi neki snimak tog Deeper Underground, da vidis kako JK maši prvi takt i krece kasnije da peva :) dobro je bilo inace, al ovo je RUR moramo malo da zakeramo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Sta zna basista sta je takt :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 :D trupsi nije promasio? :) meni je najvise smetalo sto je kasnio chuku, a i ovi pre njih su smorili do bola :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts