Lucky Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 OPA! Ništa ne prijavljujete vas dvojica, ljubomoran sam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 31, 2013 Author Report Share Posted October 31, 2013 dodajte i mene na origin-u pajoslav83 :D ali nisam jos uzeo bf4 igram povremeno trojku, uzimam bf4 za koji dan tek :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 http://youtu.be/V-NVxYpdZPA Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Šta je bre ovo čoveče, 24GB igra :)) Niko me nije spremio za to! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Dodah Exija, Coyota nisam jer taj pajoslav ne postoji (tj. search ga ne nalazi). Vas dvojicu drugih nisam jer niste rekli koji ste! mene pronađite kao komarowsky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Dajte jos opisa od vas sto igrate, za nas sto se lomimo dal da kupimo? BTW< znamo da je grafika super, dajte gameplay i takticku dubinu :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 (edited) Grafika i efekti su prenadrkani, gameplay kao akcioni film, takticka dubina je 0 :) makar na public serverima) Polako masterujem heli i avione. Prvi put kada sam usao u heli, bio sam u fazonu wtf, nema sanse nikoga da ubijem. Sada, posle 2 dana igre, ako nema u blizini pvo, jurcam pesadiju izmedju zgrada, polja i planina. Sa onim kineskim, ne znam kako se zove, ima Z u sebi, sam nabudzio skor 28-5. A vidjao sam likove sa po 70-2 , pa jebem mu misa, kako oni to nabudze? Sta oni voze? E da, i optimizacija je genijalna. Fps na ultra-high , mi nije pao ispod 40 na laptopu. Edited October 31, 2013 by biss Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 meni kuca danas i laguje na skoro svim serverima, a toga nije bilo ni u beti ni prethodna dva dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Da nije zato sto igras preko vpna? Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Meni seče dobrano grafika, moraću da poradim na tome. OK, ovaj komp u HQ mi je slabiji nego kućni, ali inače je dosta fino furao sve igre do sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Ne treba vise VPN juce od ponoci moze normalno da se igra, danas ima vise crashova pogotovo ako se cesto alt tabuje. Cini mi se da su serveri preopterecni. Lucky koju konfu imas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Core 2 Quad 2,4GHz, 3GB RAM, 8800GTS. Znam ja da je konfiguracija slabašna, ali sam makar očekivao nekakvu mogućnost igranja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Grafika i efekti su prenadrkani, gameplay kao akcioni film, takticka dubina je 0 :) COD with vehicles :) Gledam i druge forume, ljudi su podeljeni na jedne sto oce refund i druge sto svrsavaju u gace. Mislim da cu preskociti. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Da nije zato sto igras preko vpna? mjok, vpn je bio samo za pokretanje origina dok nije pocelo u evropi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 31, 2013 Author Report Share Posted October 31, 2013 Dodah Exija, Coyota nisam jer taj pajoslav ne postoji (tj. search ga ne nalazi). Vas dvojicu drugih nisam jer niste rekli koji ste! mene pronađite kao komarowsky. dodao sam te Lucky, elem kako bre ne postoji pajoslav83? -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Nisam mogao da te nađem kroz search, ali vidim da si me ti uspešno dod'o. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 cemo u subotu popodne recimo da se okupimo svi na neki serv i pikamo ? E ima vrhunska fora (koju jos nisam uspeo da aktiviram) da preko tableta ili moba drzis odvojeno mapu, syncovana sa igrom u isto vreme, bas me zanima da li to ima smisla ili ne :) Probacu cim stignem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Ne verujem da je posebno korisno jer skrećeš pogled sa ekrana na kojem već imaš mapu. Ali ajd videćemo. Možemo za vikend verovatno. Ja sam met'o da mi se skida na kućnom kompu, doduše tamo nemam DVD pa sam stavio da sve preuzima sa neta sad pre posla, valjda će da se skine dok se vratim nazad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 1, 2013 Author Report Share Posted November 1, 2013 I posle mi se smeju kada im kazem da kod kuce nemam nijedan opticki uredjaj :D a evo vidim nisam jedini xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Nisam ubacio DVD u drajv već jedno dve godine, koristim samo na jednom kompu miniCD za eBanking. Kad to nekako drugačije reše, verovatno neću uopšte koristiti DVD :) http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234931929 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 cemo u subotu popodne recimo da se okupimo svi na neki serv i pikamo ? E ima vrhunska fora (koju jos nisam uspeo da aktiviram) da preko tableta ili moba drzis odvojeno mapu, syncovana sa igrom u isto vreme, bas me zanima da li to ima smisla ili ne :) Probacu cim stignem :) 19. novembra krece taj commander mode na tabletima sirom sveta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 haha odlican video :) fina fora sa eksplozijom to nisam mogao da pretpostavim za drvo znam da je zabagovano jer kada trcis po mapi i naletis na oboreno drvo guras ga i pikas ispred sebe kao da je lopta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 odlično ovo za revive u padu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Kako vam se svidja posle par dana ? ja sam stigao malo vise da igram ovijeh dana, i za sada mi se bas bas svidja sve, tj. generalno ono sto sam i ocekivao Vrhunska fora je bila juce kad sam igrao onu mapu sa ostrvima, i sad cuvam ja kao neki point, i slucajno se okrenem prema pucini, kad tamo battleship 10 metara od plaze ide ubrzano ka meni :D Usro sam se kad se nasukao i probio do pola ostrva, stigao sam da pobegnem za dlaku :) Dobra fora to sa time stvarno, neverovatno koliko jedna "sitnica" moze da promeni tok igre cele Jedino mi malo smeta ovaj server browser sto ne moze da filtrira kao u bf3 sto je moglo, stalno neke degenericne servere sa ogromnim pingom mi daje, iako sam stavio samo na europe da bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts