Jump to content

Battlefield 4

Coyote

Recommended Posts

Grafika i efekti su prenadrkani, gameplay kao akcioni film, takticka dubina je 0 :) makar na public serverima)

Polako masterujem heli i avione. Prvi put kada sam usao u heli, bio sam u fazonu wtf, nema sanse nikoga da ubijem. Sada, posle 2 dana igre, ako nema u blizini pvo, jurcam pesadiju izmedju zgrada, polja i planina. 

Sa onim kineskim, ne znam kako se zove, ima Z u sebi, sam nabudzio skor 28-5. A vidjao sam likove sa po 70-2 , pa jebem mu misa, kako oni to nabudze? Sta oni voze?

E da, i optimizacija je genijalna. Fps na ultra-high , mi nije pao ispod 40 na laptopu.

Edited by biss

cemo u subotu popodne recimo da se okupimo svi na neki serv i pikamo ?

E ima vrhunska fora (koju jos nisam uspeo da aktiviram) da preko tableta ili moba drzis odvojeno mapu, syncovana sa igrom u isto vreme, bas me zanima da li to ima smisla ili ne :)

Probacu cim stignem :)

Ne verujem da je posebno korisno jer skrećeš pogled sa ekrana na kojem već imaš mapu. Ali ajd videćemo.

Možemo za vikend verovatno.

Ja sam met'o da mi se skida na kućnom kompu, doduše tamo nemam DVD pa sam stavio da sve preuzima sa neta sad pre posla, valjda će da se skine dok se vratim nazad :)

cemo u subotu popodne recimo da se okupimo svi na neki serv i pikamo ?

E ima vrhunska fora (koju jos nisam uspeo da aktiviram) da preko tableta ili moba drzis odvojeno mapu, syncovana sa igrom u isto vreme, bas me zanima da li to ima smisla ili ne :)

Probacu cim stignem :)

19. novembra krece taj commander mode na tabletima sirom sveta

fallout_table.gif

Kako vam se svidja posle par dana ?

ja sam stigao malo vise da igram ovijeh dana, i za sada mi se bas bas svidja sve, tj. generalno ono sto sam i ocekivao

Vrhunska fora je bila juce kad sam igrao onu mapu sa ostrvima, i sad cuvam ja kao neki point, i slucajno se okrenem prema pucini, kad tamo battleship 10 metara od plaze ide ubrzano ka meni :D

Usro sam se kad se nasukao i probio do pola ostrva, stigao sam da pobegnem za dlaku :)

Dobra fora to sa time stvarno, neverovatno koliko jedna "sitnica" moze da promeni tok igre cele

Jedino mi malo smeta ovaj server browser sto ne moze da filtrira kao u bf3 sto je moglo, stalno neke degenericne servere sa ogromnim pingom mi daje, iako sam stavio samo na europe da bude