Jump to content

Battlefield 4

Coyote

Recommended Posts

Svi igrači(ove koje pratim na yt,igrali su alphu) govore da igra ima potpuno drugačiji feeling od BF3.Što se tiče DLCijeva,to je malo bezobrazno sa njihove strane ali tu je Premium kome će cena da padne posle mesec dva i moze se naći bas jeftino.

Boehemija podrzava modove jer bi igra bila nula bez moding communitia i DICE bi to uradio ali Frost Byte 3 engine je u vlasištvu EA,kao njihova tehnologija,stoga DICE se ne pita ništa,jednostavno su marionete.

edit:Beta for upcoming game launching October 1 for Battlefield 4 PC Digital Deluxe preorders, Battlefield 3 Premium members, and MoH: Warfighter owners; open to all October 4. All dates are subject to change, EA said.

Mislim da je to pravi balans,3 dana.Ovo na repeat do 4. :)

Edited by SteXmaN

eto ja imam bf3 limited edition koji je dosao samo sa b2k i necu biti pozvan u tu betu, zbog tog i mnogo drugih razloga ne zasluzuju moj novac.

Edited by Immz

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

pa ne samo to, ceo taj sistem naplacivanja za nesto sto bi trebalo da dodje kao apdejt, a nije dovoljno za ekspanziju je po meni bezobrazno i tacno se vidi da kompaniji nije u cilju da igracu pruzi sto bolji dozivljaj vec da izmuze sto vise para. Zasto npr Bohemija podrzava da ljudi moduju armu do besvesti, a EA ne? Generalno mislim da taj DLC sistem dodavanja novog content-a u bilo kojoj mp igri nije u korist igraca.

ceo taj sistem naplacivanja funkcionise pa proprilicno dugo, nisu DLC-evi izmisljeni za bf3 :)

mislim, besplatne mape skoro niko vise ne daje godinama, i mnogo manje alavi izdavaci to ne rade vise jer im nije isplativo osim ako im baza igraca krece od nule pa zele da ih privuku i da razviju brend

u ostalom kao sto rekoh imao si brdo servera (imas ih i sad) sa vanila mapama.... AAA naslovi jebga - jebu pa rasturaju :| ali to je neki standard sad vec

videh da su ubacili novi leaning, koliko sam ja skapirao mozes da se izviris ali ne mozes da pucas dok to radis - ili je vise fazon lean and peak, mozda kao u RO2 ?

neki kazu da bi bilo previse stekarenja da su  ubacili klasican lean, zbog velikih i kompleksnih mapa

Edited by G!!!

fallout_table.gif

G, znam da dlcovi nisu izmisljeni samo za bf, ali nacin na koji ih je ea plasirao je blago receno sramotno, taj sistem nije mnogo odmakao od p2w igara. Nije uredu da ti neko dodje na vanila server i puca na tebe oruzijem koje ti ne mozes da koristis. Nije bitno da li je to oruzije jace ili ne, stvar je u ravnopravnosti, ipak je to mp igra. Zamisli sad u kvejku ti dodje baja sa railgunom koji puca duplo brze ali pravi duplo manji dmg... Onda oni packovi za instant otkljucavanje svih oruzija. Ako je nesto ustaljeno i uobicajeno kao sto je taj EA dlc sistem, to ne znaci da je dobro.

SteXmaN, tacno je to sto kazes za Bohemiju, ali to je upravo ono sto cini da se taj studio razlikuje u odnosu na druge, razvoj igre se bazira na komjunitiju, dosta stvari koje su zapocele kao mod, zavrsile su u finalnoj verziji igre, to nikako ne moze biti minus. DICE ne mozes da pravdas time da su oni zarobljeni pod EA. Tebe kao igraca ne treba da interesuje njihova interna saradnja. Da je bf otvoren kao arma, nikome ne bi trebale njihove mape, dlc-ovi i serveri. Pogledaj steam workshop za armu3 i sve ce ti biti jasno. Bice interesantno videti sta rockstar planira sa gta5 i da li ce modding komjuniti imati podrsku.

ne znam da li ste videli stance i lean sistem u armi3, ali on je svetlosnu godinu ispred ovog. Igre su jako razlicite i ne bi ih trebalo porediti s obzirom da je jedno takticki fps a drugo arkadni. pominjem ovo zato sto dosta ljudi ima pogresnu predstavu o bf3 kao o nekoj simulaciji sto ne moze biti pogresnije.

EA igra na kartu da proda sto vise kopija za vreme hajpa, kad ljudima postane dosadno da base jump-uju sa zgrade na zgradu izbaci ce parkour dlc.

Edited by Immz

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

chickenonaraft.kom

pw2 ? sta ti je win u bf3 ? :)  u 32 na 32 krljanju gde sve prsti i explodira ?  ti sto kupe oruzja nemaju pojma  i mogu imati minigun o opet ce biti losi

a nekako bf3 nikako nisam shvatao kao igru u kojoj je poenta biti prvi na listi, ja sam igrao vise zbog celog dozivljaja i milion zabavnih situacija 

sa druge strane tako su omogucili da igraci koji imaju para i nisu bas pri cistoj svesti da sustignu one koji vec godinu dana igraju igru (ako se prisetis nije bas da nije smorko kada krenes neku igru da igras sa godinu dana zakasnjenja a svi se vec napucali sa opremom)

bf3 je simulacija samo za nekog kome je nemam pojma cod vrhunac FPS-a :P

ako igras pametno i sa nekom ekipom svejedno je koju opremu protivnici imaju

stance sistem u armi3 je super za nekog ko se lozi na simulacije :)  a lean u njemu je klasican lean ne znam sta je tu svetlosnim godinama unapred, drugacije vrste igara drugaciji sistem kontrole

meni to sto ima u arma3 ne treba u igri npr (ali opet nerealno da nema hipfire, koji mozda nije praktican ali je realan i moguc u stvarnosti :) ) sa druge strane samo pucanje iz puske u arma3 nisanjenje, trzaj i te sitnice su nesto sto bih pozeleo u svakom fps-u :)

koliko sam shvatio u bf4 ce biti lean iz covera sa uperenim oruzjem, a bez covera ce biti samo lean and peak (bem li ga neki novi izrazi )... mada se to jos tumaci sta ce biti i kako, da li samo u sp-u ili i u mp-u

fallout_table.gif

stance sistem u armi3 je super za nekog ko se lozi na simulacije :)  a lean u njemu je klasican lean ne znam sta je tu svetlosnim godinama unapred

nije bas tako, mislim na kombinaciju stance i lean, nijedna igra nema ovo, barem ne na ovaj nacin. Zajedno ovo dvoje ima toliko poza za svaku situaciju da uvek mozes da izviris iza nekog coska, cak i ako je neki zid preko koga pokusavas da pucas visi od tebe mozes da se izdignes iznad difolt standing stance-a, mozes iskorak na stranu pa onda lean itd, takozvani half-step i najbolje od svega je sto to uopste nije tesko kontrolisati.

Enhanced Half-Steps.

In ArmA 3 Beta, enhancments were made to the leaning system (Not 'Q' and 'E' Leaning, but half steps achieved with left Ctrl).

The enhancements now allow the player to lean left and right when Standing, Crouching and even in Prone. I've taken screenshots for these and given half steps their own section to incorperate them better.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=133759937#107937

sto se tice hip fire, nema ga iz prostog razloga zato sto bi pogresno uticalo na igru, iz istog razloga nema ni skakanje.

Edited by Immz

chickenonaraft.kom

kao sto rekoh lean je klasican u aarma 3, samo je iskombinovan sa prekompliovanim stance sistemom :))

Jos jednom, nije tako. Objasnio sam da nije komplikovano i da nije klasican. Lean, aka naginjanje u armi ne podrazumeva samo q i e, dakle nije klasican.

chickenonaraft.kom