Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

zenama bajkerkama na rock koncertima.

devedestetih se ovo prodavalo isto pod tim sloganom

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Sada se parkiram, reko daj da overim šrafove, overim sve točkove, dođem do prednjeg levog... Samo su dva (od pet) bili zavrnuti skoro do kraja, ostala 3 sam morao da okrenem još 2-3 kruga, pre nego što sam mogao da ih pritegnem jako svojom težinom. Smrzao sam se kada sam prstima (!!!) okrenuo ova tri komada.

Drugaru su odsrafili iste kada se vracao iz Grcke, verovatno neki veliki fanovi naseg naroda i vozio je dobrih 15ak km-a pre nego sto je provalio o cemu se radi... valja se proveriti tockove kada izlazis na autoput svakako

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Kasno je bito sta sada govoriti Vitjo ali me cudi da to nisi odmah primetio cim si nakon zamene krenuo u voznju, na svu srecu pa si to primetio i da se nije nista desilo ali svakako treba da im se skrene paznja na ovo a opet sa druge strane, vidjao sam gomilu kola na klocnama bez ijednog tocka, moguce da su probali i tebe da opajaju.

• Downvote (-1) 1

da bih dobio sve bodove na aktivnost iz predmeta ponasanje potrosaca, moram danas da prisustvujem tribini na filozofskom fakultetu gde ce ona glupa kurva da objasnjava kako je zavrsila u zatvoru zato sto je glupa kurva  :fp:

za one sa jeftinijim kartama http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/383584/Novosadjanka-na-putovanju-iz-snova-zavrsila-u-zatvoru-zbog-podmetnutog-kokaina

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...