Guest Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 nismo al do sada je čak i ona postala punoletna Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 sjogsn "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 (edited) dobro jutro! Imao sam sreće da zaspim od umora sinoć pred kraj utakmice, tako da sam se fino odmorio i ustao rano, sad konačno da odem do faksa da vidim šta može da se uradi za glupi dom. Edited March 27, 2013 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Evo Viktore, stigla sad tek kafa, polako У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post nikola kralj Posted March 27, 2013 Popular Post Report Share Posted March 27, 2013 (edited) ae poz za vitju naleteo sam na njen face jednom sad cu da probam da nadjem nasho-https://www.facebook.com/doroteja.providzalo Edited March 27, 2013 by nikola kralj 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 никола краљ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Dajte slike momci, ko ima fejsbuk! Inace, dolazim na posao i na stolu me ceka Samsung Ultrabook, 1.5kg, SSD HD, 8GB Rama, i7. Sreca, sreca, radost'! https://www.digitec.ch/ProdukteDetailsDruck1.aspx?Artikel=250002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 žene su čudo na ovoj slici bih je šamarao https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/r90/406932_4045403781198_1864934806_n.jpg a na ovoj ženio https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/603281_4275410771229_2146515583_n.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Ne razumem sta fali prvoj slici? Napucila se? Pa sta, ima dobre usne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Значи ове две на првој слици се зову Симонида и Доротеја. :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 jebi ga, segmentacija tržišta, pokriva devojka sve ciljne grupe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 digomise Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 nikola kralj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 У шта је израсла :) ж 1 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Kanda sam razočaran. Mislim profi rava i sve, al na onoj iz fontane mi je delovala kao neka mica. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Па и ''профи раве'' (шта год то значило) имају право да буду искрено срећне по фонтанама, немој гледати на ствари ко да имаш десет година:) Много си бре емо-импулсиван, обуздај то мало, даћеш гајбу некој тамо риби зато што ће ти после два дана рећи да си највећи цар, ал баш оно убедљиво ће ти то рећи, па ћеш после да се чудиш:) Јесте, раздрагана мица нетакнутог ума и тијела која се баца у фонтану не би ли јој се најцарскија одежда слијепила најцарскије могуће, као неочекивани нуспродукт њеног невиног зен шљапкања по фонтани:) Можда да на тој слици има седам година:) Наравно, то не значи да раздрагано шљапкање није главни разлог њене акције, али бре ко да ниси срео ниједну жену у животу:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Cud je zenska smijesna....htedoh reci SSI !!!! QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 У шта је израсла :) ж U jos bolju picku. Kanda sam razočaran. Mislim profi rava i sve, al na onoj iz fontane mi je delovala kao neka mica. Prvo, ona slika je dobra bez konteksta. Riba je lepa, sise su joj lepe, odeca joj je slepljena i kosa joj je mokra. Da li je kurva ili nije je glupo naslucivati iz te slike. Sa druge strane, isto tako ne treba sada govoriti da je rava samo zato sto nadrkano (nemicasto) izgleda i puci usta. Riba je dobra pa je dobra. Па и ''профи раве'' (шта год то значило) имају право да буду искрено срећне по фонтанама, немој гледати на ствари ко да имаш десет година:) Много си бре емо-импулсиван, обуздај то мало, даћеш гајбу некој тамо риби зато што ће ти после два дана рећи да си највећи цар, ал баш оно убедљиво ће ти то рећи, па ћеш после да се чудиш:) Јесте, раздрагана мица нетакнутог ума и тијела која се баца у фонтану не би ли јој се најцарскија одежда слијепила најцарскије могуће, као неочекивани нуспродукт њеног невиног зен шљапкања по фонтани:) Можда да на тој слици има седам година:) Наравно, то не значи да раздрагано шљапкање није главни разлог њене акције, али бре ко да ниси срео ниједну жену у животу:) Dass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Ne mogu preko firefoxa da postujem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 dobra picka When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ребел Posted March 27, 2013 Popular Post Report Share Posted March 27, 2013 Прелепа девојка. 3 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 nisam je bas ovakvu ocekivao, al not bad ;) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 (edited) Opet sam dobio dom IDEMO BRE APRIL U BEOGRADU Па и ''профи раве'' (шта год то значило) имају право да буду искрено срећне по фонтанама, немој гледати на ствари ко да имаш десет година:) Много си бре емо-импулсиван, обуздај то мало, даћеш гајбу некој тамо риби зато што ће ти после два дана рећи да си највећи цар, ал баш оно убедљиво ће ти то рећи, па ћеш после да се чудиш:) Јесте, раздрагана мица нетакнутог ума и тијела која се баца у фонтану не би ли јој се најцарскија одежда слијепила најцарскије могуће, као неочекивани нуспродукт њеног невиног зен шљапкања по фонтани:) Можда да на тој слици има седам година:) Наравно, то не значи да раздрагано шљапкање није главни разлог њене акције, али бре ко да ниси срео ниједну жену у животу:) Prvo, ona slika je dobra bez konteksta. Riba je lepa, sise su joj lepe, odeca joj je slepljena i kosa joj je mokra. Da li je kurva ili nije je glupo naslucivati iz te slike. Sa druge strane, isto tako ne treba sada govoriti da je rava samo zato sto nadrkano (nemicasto) izgleda i puci usta. Riba je dobra pa je dobra. Previše emotivno vi reagujete :) , nisam mislio da se sad jebe gde stigne, da se sponzoriše i slično, prosto sam ocenjivao sam izgled i trip. Na prvoj inicijalnoj slici, gledajući i haljinu koju nosi i njeno lice, mi je delovala kao neka mala čedna mica, a na ostalim slikama je klasično namotirana dobra pička sa sve tamnim puderom, zajebano počupanim obrvama, pućenjem, pokazivanjem dupeta. Nisam se žalio, sam sam konstatovao da sam očekivao nešto drugačije. Edited March 27, 2013 by Савовски 1 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Очекивали смо да неће утопити у клинке којима је пућење секси !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts