PrimEviL Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Као што је била и претходни пут - рефундира се злато: 100 златника по плаћеном бустеру, 150 по уплати за арену. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Ajmo beta bre, ajmo! Stavljeno da se skida, pa da se oproba kad dodjem kuci 0/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Mrzim vas sve, oću i ja da se igram :c Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 release pomeren za 2014. izgleda..... bolje da su me ubili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Da...ali ce open beta uskoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 (edited) Open beta sledeceg meseca! Inace sutra je invitational tournament ako se ne varam u 7pm po nasem vremenu, bice dzabe stream na blizzcon.com i na wow twitch channel-u. Edited November 9, 2013 by loshmi_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Fireside chat panel highlights. Puno zanimljivih stvari nas ocekuje. http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/11524460/hearthstone-at-blizzcon-fireside-chat-panel-highlights-11-8-2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Ima li nekog ko dobro igra Roga da se posavetujem sa njim ^^ Poceo sam da igram pre 4 dana i nije islo lose, kako sam levelovao menjao sam bio deck-ove da bi mogao da se borim i stigao sam do platinum 2 zvezde, ali sada ne mogu vise skoro nista da pobedim a protiv prista i huntera mogu odma concede. Mesam deck na svakih 5 izgubljenih partija i opet nista.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 ja igram skoro sve vreme na basic set opciji... posto mi se sere od prevelike rasirenosti koju daju milioni razlicit karti sta god da sastavim neko drugi ce imati nesto sto to counteruje ili prosto zaobilazi ceo build imo. trebala je igra da bude prostija i da se naprave bis specovi pa da vidimo ko kosi! arena mi recimo ima potpuno smisla jer se dobijaju 3 random karte pa izaberes manje zlo, kao i osobe prekoputa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Ima li nekog ko dobro igra Roga da se posavetujem sa njim ^^ Poceo sam da igram pre 4 dana i nije islo lose, kako sam levelovao menjao sam bio deck-ove da bi mogao da se borim i stigao sam do platinum 2 zvezde, ali sada ne mogu vise skoro nista da pobedim a protiv prista i huntera mogu odma concede. Mesam deck na svakih 5 izgubljenih partija i opet nista.. Probaj sa miracle rogue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 (edited) Probaj sa miracle rogue Video sam taj deck ali ja nemam te karte jos uvek. A i komentari vise manje kazu da je deck shit. Da je veoma situational, i lako se kaunteruje :| Edited November 11, 2013 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 (edited) Bacio sam 12 karata da mi adventurer ima 13 att/deff, on je bacio mind control. Onda mi je napisao, well played. Edited November 12, 2013 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Зар Авантуриста нема 14 за напад ако бациш 12 карата? :) /wellplayed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 (edited) Зар Авантуриста нема 14 за напад ако бациш 12 карата? :) /wellplayed Math not even once ^^ Edited November 13, 2013 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Jel radi vama addovanje prijatelja ? Ja od juce ne mogu da ubacim ortaka niti on mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Daj tag da probamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 SoulShadow#2147 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Novi meta game! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 ja juce dobio betu... "dobio", ispade da je phishing scam.. kako sam se razocarao :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 (edited) ja juce dobio betu... "dobio", ispade da je phishing scam.. kako sam se razocarao :( Ja posto se zezam sa trejdom dota itema, svakodnevno mi bar 2 skamera salju phishing linkove. Toliku sam paranoju navukao da cak i od prijatelja proveravam 2 puta link -.- Edited November 17, 2013 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saranjivac Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Novi meta game! Jebes kripparianov turn 8 mage kad je tu turn 5 warrior :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvos Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 ja sam dobio hs key,jos pre mesec dana ali sam tek saznao jutros posto nisam proveravao taj email do sad.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 gledao sam puno youtube partija i streamova i sta god da pricaju da bi trebalo da igraju, ja ono, kao, klimam glavom, pa da, sta drugo nego to, i ja bi igrao to. sad kad koncano igram, vidim da veze nemam, i veoma cesto nasumicno biram karte :D bas sam nubina :D inace imam pay pal akaunt i probao sam do sad u 3-4 igara da kupim nesto i nikad nije htelo. i reko i sad da probam i proslo i bas je kul. od 3 deka koja sam otvarao vec sam dobio jednu epic kartu :D igra je jebeno interesantna i bas uzivam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 pa to i jeste fora, opuštena igra za svakoga, gde će i dalje biti onih koji će je masterovati, ali sa njima se nećeš susresti, već samo sa ekipom koja ti je blisko skillu i to je to. 10 minuta zabave između nekih obaveza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts