Pipboy Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Danas sam igrao i pretvorio neke karte u dust, dobio preko 1600 konačno i iskočila mi dva obaveštenja (na onim skrolovima onako, sve full), ali nije bilo nikakih slova niti ilustracija na njima, nešto se valjda zabagovalo u tom trenutku. O čem se radi ako neko zna (pretpostavljam da je jedno vezano za tih 1600 dusta, o čemu se radi u drugom?) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 (edited) I meni su iskočila ta obaveštenja danas u nekom trenutku, verovatno je neki bug koji se desio danas na serverima, ili čačkaju nešto po serveru pa testiraju, u svakom slučaju ne brini. Sa tih 1600 dusta da kraftuješ Dr. Booma, ako ga nemaš, da znaš :D Inače, za takmičarsku ekipu, na ovo obavezno da se prijavite, ja se prijavio :D https://esports.geforce.com/news/99/nvidia-announces-hearthstone-sup-reg-sup-heroes-of-warcraft-sup-trade-sup-pro-am-tournament/ Edit A sutra se igraju i kvalifikacije za drugi ViaGame House Cup, prijave ovde http://battlefy.com/viagame/viagame-house-cup-2-qualifier-1/54e7a67e47accc46000faf2a/info Pa možda neko od nas bude ovde krajem marta :D Edited February 27, 2015 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Vazda je bio odlican turnir, mozda i najbolji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Jedino što onaj viagame nije za k, često baguje stream, al dobro, oprašta im se kad prirede ovakav događaj za HS :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Još samo 46 legendarnih za Ctrl Warriora :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus. Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Savke, jel ima informacija za viagame drugi qualifier, ovaj cak nije bio ni na hearthstonecalendar okacen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Drugi je za nedelju dana, 7. marta Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Dobra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Iz ugla estetike je odlična, ali nekako sam očekivao nešto više od jebene Ragnaros pozadine. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Totalno me podsjeca na onu platformu ispred njega u Firelands raidu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breeee Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Sa cime planirate da ''lederujete'' tj sa kojim deckom ? Ja sam krenuo sa oil rogue/handlock , stim sto sa lockom sam hteo da izvrsim harikiri na nizim rankovima ... Ozbiljno razmisljam da igram neku ''moderniju'' verziju ramp druida . Svi su neki aggro/polu aggro , za 3-4 sata igranja video sam 2 ( dva ) control warriora , i jednog old skool shamana sve ostalo su huntardi , mech magovi , oil rogues , i po neki bas bas agresivan shaman mech ... A da i jedan shadow priest :P Tu kartu sam fazon video 3 puta na lederu :P Quote PVP = Player VS Pillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Igraj Freeze Magea, sabija sve te deckove, pogotovo što ne viđaš Warriore. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrainingDay Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Nisam do sada kacio slike al ovo nisam mogao da preskocim, ja nemam drugo objasnjenje za ovo nego BUG! :D Btw usao sam bezveze u shop i kupio samo jedan pack za 100g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Ja sam samo jednom dobio dve leg u packu, bili su to Van Cleef i Sylvanas tamo septembra, Silvanu sam već imao, pošto sam je kraftovao danvno, dok Cleefa nisam :D Dva Bolvara su next level doduše :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Ja u poslednjih 3-4 meseca najjače što sam dobio je bio jedan rare, jedan epic i commoni comonski :( Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 (edited) Kako iskusno hajpuje Blizz, vidite jebenog malog elementala na vrhu stranice, desno iznad search bara :D http://us.battle.net/hearthstone/en/ Edited March 3, 2015 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingenue Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 http://battlefy.com/viagame/viagame-house-cup-2-qualifier-2/54f4c0435a04cd45003fcf5f/info Ovdje su prijave za drugi viagame kvalifikacioni turnir, koga interesuje. Sjajan pack, samo iz tog packa si dobio duplo vise legendary karata od mene. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 (edited) Wut wut! Da l' nam ovo dolazi coop avantura ili mozda cak i coop pvp? Saznacemo u petak :) >>> HearthPwn >>> Reddit Edited March 3, 2015 by Realdeal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Meni deluje kao da će sasvim sigurno da bude co-op, LET DA HAJP BIGIN Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Ajde savet jedan, igram iskljucivo Mage-a (mech) i imam 1200 dusta + golden Sea Giant mi daje 400. Imam jos jednog obicnog, ne vidim potrebu za dva. Od legendarnih imam: Sneed's Old Shredder Harrisona Baron Gedon Hemet Nesing Sta da pravim? Boom-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balanor94 Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Boom-a naravno. Previse je OP, ide u skoro svaki deck, gde god da ga ubacis dobar je. I ako popije nerf nemas problem jer mozes da ga zamenis za bilo koju drugu legendarnu u tom slucaju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 Ako hoćete uživo da pratite Blizz na PAX East, upravo kreće http://www.twitch.tv/PAX2 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 Raggy Vs. Nefarian 17x boss, yeeey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Sad sam imao najgori draw ikada. Uzeo maga reko aj neke lake pobede da odradim. Ni jedan removal u draftu. Znaci ni jedan da se pokaze, flamestrike, fireball, frostbolt, flamecannon, blizzard, arcane missiles, arcane explosion cak nisam imao ni ovcu... Nista rekoh ajde necu retire nego cu da probam malo, mozda me sreca krene.. Bacam Mech Yeti-ja > Fireball, bacam Water Elementala > Polymorph, bacam Yetija > Fireball, concede > retire.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Centar problema sa mage arena dominacijom je common vrijednost fireball i flamestrike-a kao jednih od najboljih removal spellova u igri uopste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts