Get Adobe Flash player

Ingenue

Level 4
 • Content count

  100
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Ingenue

 • Rank
  Nemam pravo na custom titulu!

Recent Profile Visitors

1,336 profile views
 1. Ingenue

  Hearthstone - Slobodna diskusija

  Ja sam pravio slican dek da counterujem Rogue-a. Ne igram yogga i mirror image vec dvije frost nove, i umjesto arcane missiles Novice engineer. Drzis njihov pun board dva kruga i przis im facu. Mnogo bolje performuje zbog veceg cycle-a i board controla.
 2. Ingenue (Warrior) 3 : 1 (Shaman) Djuka93
 3. Ingenue (Shaman) 3 : 2 (Rogue) FenHarel
 4. Ingenue (Shaman) 3 : 1 (Shaman) Blankieh
 5. Ingenue (Shaman) 3 : 1 (Shaman) PunoDobarLik
 6. @PunoDobarLik Dodao sam te, javi mi se na bnet da se dogovorimo oko partije. :)
 7. Ingenue

  RUR HS Liga 2017 - Grupa 1

  Ja bih se zahvalio svima na fer igri i razumijevanju pri dogovaranju oko odigravanja meceva, obzirom da sam bio limitiran vremenom.
 8. Ingenue

  RUR HS Liga 2017 - Grupa 1

  Ingenue 3 : 1 Jojen666
 9. Ingenue

  RUR HS Liga 2017 - Grupa 1

  Ingenue 3 : 1 Oliver
 10. Ingenue

  RUR HS Liga 2017 - Grupa 1

  Ingenue 3 : 1 DadeBaldie
 11. Ingenue

  RUR HS Liga 2017 - Grupa 1

  Ingenue 3 : 0 PaxtraX
 12. Diablo 3 full WoW - zakljucno sa Draenorom HotS - 20-ak heroja, former rank 1 HS - sve avanture (naxx nema 3 legendary miniona, disenchantovani Stalag, Feugen i Maexna), Legendary : Cenarius, Tirion, Al Akir, Grommash, Harrison Jones, Sylvanas, Black knight, Baron Gedon, Ragnaros, Alex, gomila epic i rare karata (maltene sve osim zadnje ekspanzije) Overwatch ---------------------- Mijenjam za u vrijednosti ekvivalentan steam account (prednost H1Z1 king of the kill, the division, etc etc), origin account ili nesto slicno. Prodajna cijena nisam tacno siguran koliko se krece, ponude na pm ili na mail: mr.luka.djuric@gmail.com
 13. Prijavljujem se Ingenue#2386 ivan.lazarevic723@gmail.com
 14. Pozdrav ljudi! Kao što sam najavio na strimu, u cilju okupljanja i promovisanja Hearthstone scene kod nas odlučili smo se za organizaciju vikend viewer turnira. Cilj turnira nisu ogromne nagrade već upoznavanje sa drugim igračima na sceni. Svi turniri ce biti strimovani na našem twitch kanalu (www.twitch.tv/klanrur), gdje ćemo se truditi da prenosimo mečeve koji nam se čine najinteresantnijim, ali i one u kojima igraju neka nova lica, koja još nismo vidjeli na turnirima. Turniri će uglavnom imati neki custom format (znači ne klasični last hero standing/conquest), gdje će fokus biti na deckbuildingu i taktici prije samog početka meča. Prvi od ovih turnira će biti organizovan u nedelju, 18.12. Sve što je potrebno za registraciju jeste da ste follower našeg twitch kanala i da u ovom thread-u postujete svoj battletag, username sa twitch-a i klase koje ćete igrati na turniru. Turnir će se održati online, sa početkom u 13h. Turnir ćemo prenositi Sawovsky i ja, uz moguće goste. Strim će biti na srpskom. Nagrada za prvo mjesto je Steam digitalna kopija Trine 2 Complete story. Dodatne nagrade su moguće, a ukoliko ih bude biće najavljene najkasnije do kraja radne nedelje. Format takmičenja: Format takmičenja je standard BO5 conquest sa dva bana, pri čemu se bira pet klasa. U prvom krugu banova protivnik banuje jednu klasu igraču, a zatim igrač sam sebi banuje još jednu klasu. Pik - ban faza se odvija u četu (ne postoji aplikacija za ovaj sistem), i to sledećim tokom: Picks: A-B-B-A-A-B-B-B-A Bans: A-B-B-A Napomena: Bracket će biti generisan na challonge.com ili nekom drugom sajtu za generisanje bracketa, igrač A će biti igrač kome je dodijeljen manji broj (nalazi se u "gornjem" dijelu bracketa). Opšta pravila: Maksimalan broj igrača za ovaj turnir je 64. Od igrača se zahtijeva da u trenutku igranja turnira imaju pet aktivnih špilova, koje će igrati na turniru. Ostale je potrebno obrisati ili označiti kao wild. Ukoliko protivnik traži screenshot challenge screena sa svim aktivnim špilovima, potrebno mu ga je dostaviti. Nakon svake pobjede bitno je sačuvati screenshot, u slučaju da dođe do nekog nesporazuma. Kako je primarni cilj ovog turnira druženje i okupljanje zajednice, nadamo se da neće dolaziti do problema i varanja, ali mjere predostrožnosti su neophodne. U slučaju diskonektovanja jednog od igrača, partija će se ponoviti ukoliko se diskonekt desio na početku partije. U suprotnom, na protivniku je da odluči ishod tog meča. (I ovdje se nadamo fair playu sa obje strane :D). Ukoliko ne može doći do dogovora između dva igrača, igraču koji je diskonektovan pripisuje se poraz. Ukoliko se partija završi neriješenim ishodom ona se ponavlja, sa istim špilovima. Korišćenje deck trackera nije dozvoljeno. Nadam se da ćemo se družiti ovog vikenda!