Blunt Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 pravljena da se posere po tirionu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Ako mene pitas bilo kakav sajlens je dovoljan da se po Tirionu posere, pocevsi od onog od 1 mane - Earth Shock-a :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Stizu novosti uskoro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Igramo ja i Virus finale jednog turnira sad (timski turnir), ako neko hoće da gleda, biće ovde http://www.twitch.tv/xillyhs :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 well rekt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 (edited) Savke definisi sutra (danas) :) Edited February 14, 2015 by Touche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Ако мислиш на овај турнир што сам окачио стрим, било је синоћ финале, освојили смо ја и Вирус :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Baš sam sa Oil Rogueom pobedio lika u finalu, nakon što smo izgubio prvu sa freeze mageom. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Sta je Oil Rogue, dajte link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Sta je ovo svaki dan nova drama http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2wcfzv/magicamy_megathread/coplx33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Koliko sam se smejao sinoć dok sam čitao sve detalje, pošteno su ih obrađivali njih dvoje https://www.youtube.com/watch?v=1H-hJQzoTrI Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Kako je Savjz sinoć ragequitovao, ahahahah Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souldrinkah Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Jel mogu ja u ovoj igri recimo da kupim karte za 50 eur i pobedim nekog jadnika koji nije platio nista a igra recimo 3 meseca aktivno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverdie Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 mozes da kupis i za 500e, ako taj jadnik igra odredjene jake deckove koji su jeftini tesko da mozes da ga dobijes bez iskustva. mislim mozes naravno samo sto je taj procenat mali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Moraš da znaš da igraš. Neko ko igra 3 meseca aktivno sigurno igra mnogo bolje od tebe, plus je verovatno izgrindovao karata u vrednosti i većoj od 50e. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Nisam uzeo Naxx kad je izasao, nisam se igrao u to vreme. Sad imam 500g, je'l ima smisla se mlatim sa tim, ili uredno ustekam novce do aprila kad su najavili to nesto novo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Moras imati ceo naxx otvoren, ako zelis da imas iole uspeha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 A da pitam, kad sam vec tu: Iz tih partija dobijam samo te karte koje su naveli kao moguce (neku, ne sve), bez golda, bez dusta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingenue Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Posto nisam igrao igricu nesto malo manje od mjesec dana imam jedno pitanje. U kakvom je stanju meta trenutno? Koji su deckovi najzastupljeniji? Pretpostavljam da se i dalje igra mech mage jer nisam vidio nikakve patch notes kojima nerfuju neku od karata. Hunter je vjerovatno i dalje prisutan. Pitam jer cu igrati ovaj turnir u nedelju, pa da polako pocnem da pravim deck-ove za njega. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 (edited) Sve što želiš da znaš o ovonedeljnoj meti https://tempostorm.com/articles/the-meta-snapshot-7-tempostorms-gvg-ladder-tier-list Nisam uzeo Naxx kad je izasao, nisam se igrao u to vreme. Sad imam 500g, je'l ima smisla se mlatim sa tim, ili uredno ustekam novce do aprila kad su najavili to nesto novo? Naxx je i danas verovatno najvažniji set karata i pored Undertaker nerfa. Loatheb, Sludge Belcher, Death's Bite, Mad Scientist, Dark Cultist, Web Spinner, Duplicate, Kel'thuzad, Shade of Naxx, Spectral Night, Echoing Ooze... Sve su to karte koje su dobre, i na ovaj ili onaj način prisutne u meti. A i pre svega, zabavno je igrati i prelaziti Naxxramas PvE sadržaj, nevezano za karte koje ćeš da dobiješ :) Edited February 24, 2015 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Ziv bio. o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Najbolja stvar koja je stilga pa patchom večeras, nova animacija za Mimironovu glavu Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Izgleda da će sledeča PvE avantura da bude vezana za Blackrock Mountain, jedva čekam PAX East da čujem zvaničnu objavu http://www.hearthhead.com/news=246481/blackrock-mountain-molten-core-and-ragnaros-achievements-and-card-backs-revealed Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Vreme je da pocnu da se stekaju dukati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts