perapera Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 (edited) Edited September 13, 2016 by perapera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Previše ti je mala sličica Pero :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
perapera Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 http://i.picresize.com/Ur6X sorry :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Svaka čast :D Šta igraš na turniru? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
perapera Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 pala, mage, warrior i hunt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
re1 Posted September 19, 2016 Report Share Posted September 19, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 Lifecoach jebena legenda Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 23, 2016 Report Share Posted September 23, 2016 Najbolji šitpost ikada na redditu :D https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/5450ij/my_public_application_to_blizzard_position_game/ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 24, 2016 Report Share Posted September 24, 2016 Lik objasnio neke stvari. Inace, Call of the wild je control karta jer kosta 8 mane :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 Izuzetno dug, ali odličan tekst o tome kako je standard fejlovao na mnogim poljima - http://www.gosugamers.net/hearthstone/features/41666-eternally-evergreen-the-broken-promises-of-standard Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 Ah, nista lepse nece biti nego da zarotiraju sadasnji wild set da bude standard, kao sto ovaj lik predlaze na kraju. A ja DE sve wild karte, jer je sjajni blizzard objasnio kako ce classic uvek biti standard :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratko Cvetkovic Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Ono kad pobedis omiljenog HS igraca http://imgur.com/a/x628l Mogao bih i ja da se spreman za Blizzcon Kappa. Imace, proslu sezonu sam zavrsio kao 197 legend koristeci ovaj deck http://imgur.com/a/FbP5R 76% winrate protiv Shamana, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Šta je igrao? :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratko Cvetkovic Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 On je igrao Aggro Dragon Warriora ( onog sto je prijavio za BlizzCon), a ja sam igrao Dogovog Ramp Druida. Jbg, ne moze se proci kroz tolike tauntove haha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted November 5, 2016 Report Share Posted November 5, 2016 Pavel buraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Kad blizz daje packove od HWC-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 Jbt koliko meni ova nova ekspanzija izgleda dosadno. DODAJ JEDAN NA RANDOM KARTU DODAJ JEDAN I JEDAN NA RANDOM KARTU DODAJ JEDAN NA KARTU AKO NAPADNEŠ DODAJ JEDAN NA KARTU AKO UMREŠ. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 To so Grimy Goons ekipa (Warrior, Paladin i Hunter), i slažem se da su dosadnjikavi, ali su prošle nedelje samo oni prezentovani pa ti zato deluje kao da su "sve karte" takve. Čak i oni imaju zanimljiv kombo potencijal sa nekim prikazanim kartama, recimo dobar deo Hunter karata profitira od tih "bafuj miniona u ruci" mehanika, Knuckles, Kodo, Rat Pack.... Za Paladina očigledno forsiraju kancer-agro-baf priču, pošto su sve karte takve, osim legendarne i onog advokata, koji su više Control/Midrange. Ali ove nedelje su krenuli Kabals (Mage, Warlock i Preist) i već deluju mnogo zanimljivije, a da ne govorim da su sve Priest karte koje smo videli prve nedelje OP :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 Blizzard game balance 101: Ako je jedna klasa previse slaba, u sledecoj ekspanziji cemo je napraviti najjacom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Odigrao Heroic 4-3, 200g i 200 dusta, WotG pekovi, 1 epik i Zerus. 2xFreeze Mage, 2xMid Shammy, 2xRenolock i neki loš ramp Druid u 7 mečeva, ja igrao nekog svog totem Shamana sa BL. Užas ruka protiv magova i 1 Sham me ubili. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Meni nije žao 1000 golda, žao mi je 10 Gadgetzan packova koje oni predstavljaju :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balanor94 Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Odigrao sam 1 sad imao sam 9 pobeda. Evo rewardova http://imgur.com/629fSuI I 1 od packova :D http://imgur.com/9UisXJJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 Odigrao i ja jedan brawl, skor 7-3 sa freeze mage, i to pored jedno 5-6 warriora koji su mi se zapali. Uspeo sam da dobijem čak dva warriora, jedan fatigue, jedan nzoth :O Mogu da kažem da ovo vredi tih 1000 golda samo zbog sjajne vožnje, dosta puca adrenalin dok igraš zato što je ulog veliki i u smislu uloženog i u smislu nagrade koja čeka ako budeš ostvario The Dream, tako da ako imate viška golda i volite da vas puca rizik adrenalin, preporučujem :D Nagrade više nego što sam očekivao, za 7 pobeda dobio sam 8 packova, 300 golda i 300 dusta, dakle u apsolutnom dobitku u odnosu na uloženo. I onda u jednom od packova ultimativna premija :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balanor94 Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 Auuu prelepo :D. Izgleda kao da su namestali da packovi iz ovog brawla dobro daju :D. Ja sam iz 16 packova dobio 4 legendary :D Inace slazem se sa tobom za brawl, odlicna je stvar, mnogo te tera da razmisljas i da igras svoj najbolji hs. Bilo bi dobro da se cesto pojavljuje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 bio 11-1 i izgubim bezveze od 2 shamana http://prntscr.com/d8vecw iz 16 pekova 3 epica i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts