re1 Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 Da, zanimljivo mi je malo za promenu, smorio sam se sa shamanom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 Topic za finale RUR HS kupa - http://forum.klanrur.rs/topic/234941929-veliko-finale-klanrur-hearthstone-kup/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Gde se dobija Dr. Boom karta? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 (edited) U GvG packu :D Edit: Pitanje. Čini mi se da sam pročitao da posle izlaska nove ekspanzije, GvG packovi više neće biti dostupni u shopu, a GvG karte će isključivo moći da se prave dustom, da li je ovo zvanično potvrđeno? Edited March 8, 2016 by eclctc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Jeste potvrđeno zvanično, GvG i Naxx neće moći da se kupuju kada krene standard. Evo jednog kratkog intervjua sa finalistima Klan RUR kupa (Virus i XoroN), snimili smo u subotu uveče odmah nakon finala i dodela nagrada :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Gotovo je izvesno da nam stiže ekspanzija sa Old Gods temom :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Moze neko da pojasni sta je Old Gods tema :) i deck recipes :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Recepti su upgradeovana varijanta onog deck helpera, praktično kad otvoriš new deck desno odbiješ par opcija premade deckova ili sam da praviš deck - http://klanrur.rs/2016/03/09/stize-nova-funkcija-u-hearthstone-deck-recipes/ Old Gods čitaj :DD - http://wow.gamepedia.com/Old_Gods Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Videcemo sutra sta je blizzard zamislio da je old gods u hearthstoneu i koliko ce da se drze lore-a. : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Zanimljiv fan fiction kako su Doomsayer i Healbot postali njihove nove verzije iz ove ekspanzije :Dhttps://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/4a7179/how_doomsayer_became_validated/https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/4a7xwx/how_healbot_became_corrupted Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Stigao je patch 4.2 i doneo svašta :Dhttp://klanrur.rs/2016/03/14/hearthstone-patch-4-2-je-live/ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Bitno je da je tu novi skin za paladina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Sad mogu da se disenchantuju sve karte iz Avanture (svih avantura!) :OBiće pokolj Maexxna večeras :( Ja naravno neću, pošto sam kolekcionar. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 (edited) Jako korisne novine za search u Collection Manageru:attack:any number (i.e. attack:4, shows all minions and weapons with 4 attack)health:any numbergoldennew (now only shows new cards)missing (only works when crafting cards)mana for specific ranges in mana (i.e. mana:4-6, mana:2- finds all cards that cost 2 or less mana, mana 5+, etc)attack and health also have ranges, for example: attack:6- shows anything that can dodge Big Game Hunter, attack:7+ shows anything that can't.owned:3+ to see all cards you own 3 or more of. Or owned:3 to see exactly 3 owned. owned:0 is the same as missing.extra finds all cards that you have extras of. That is, 3+ for non-Legendaries, and 2+ for Legendaries.mana:4 to see all 4-mana cards. mana:8-9 to see all 8-9 mana cards.artist:alex to see cards with Alex as the artist. (searching alex no longer searches the artist name) Edited March 14, 2016 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 (edited) Trenutno maexna nece preziviti vece, za ostale ne znam :) Mozda i majordomo Edited March 14, 2016 by Touche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Vi niste realni! : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Liadrin je do jaja! Srecom pa sam imao lvl 18 monka koji je blejao u tavernu! xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Ja ću sad prvi put ikada da uzmem da igram WoW :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepticuS Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 treba skinuti 30 giga :/ Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 Trebam savet jedan u vezi kraftinga tj disencanta. Kada odem na krafting, i pod disencant ima opcija "Disenchant Extra Cards" el da uradim to? :DJel to znaci da ce unistiti duplikate (ako ih je uopste moguce imati, ili sta tacno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 (edited) Pretvoriće ti u dust sve karte koje su ti višak, odnosno koje imaš 3 ili više komada, pošto je za igranje dovaljno dve kopije jedne karte (osim ukoliko nije legendarna, koje mogu da se imaju samo po jedna u špilu), sa tim dustom posle možeš da praviš nove karte. Edited March 16, 2016 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 E to to, hvala drugari o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 Rogue na Rogua, ostavim lika na 1 hp, ja 20.. nanese mi 21 dmg, fml :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 Nastavljam sa ovom serijom top 5 custom karte sa Reddita - http://klanrur.rs/2016/03/16/top-5-custom-hearthstone-karte-nedelje-2/ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts