MikroStalja Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Saraad mi je bas meh ispao, tako da dedinitivno alexstrazu da kompletiras te top dekove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 (edited) nisam igrao 10 dana, udjem danas odigram jednu celu partiju, sledece 3 me diskonektuje Edited December 2, 2015 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunjevac Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Ništa besmislenije nisu uspeli da smisle od tog Brawla,da nema tog besplatnog paketa ne bih odigrao ni tu jednu partiju nedeljno. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Dosta kežualaca voli da igra Brawl, a neki od njih zapravo umeju da budu i zanimljivi ( i da ne obaraju server! :D ) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingenue Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Ima li negdje snimak meceva sa IeSF? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Ja baš tražio i nisam mogao da nađem. Sabio je onaj momak naš, pobedio je Pavela, onog malog Rusa što je failovao protiv LifeCoacha na Euro BlizzConu :D Sa 4-0 je prošo grupu. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingenue Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Znam da je polomio sve zivo 2-0, htio sam da odgledam partije. Ali izgleda da nisu ni streamovali tu fazu. Mislio sam da ce podici nivo takmicenja u odnosu na proslu godinu, tada je bio stream prve faze na Viagame-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Pricajte vi sta hocete za novi brawl ali ja zavrsio tri daily questa sa klasama koje ne igram (smor je brawl) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Gallywix je odlična karta na papiru, ali nekako nema mesta za njegau Rogue deckovima koji većinom igraju za tempo, a ne za value.Na znam šta imaš od karata i šta želiš da igraš Kruko? Od all-around dobrih neutralnih legendarnih, kao tier 1 preporučujem Sylvanas, Ragnarosa, Harison Jonesa, Yseru, Alex, Justicar. Tier 2 Sneed's, Malygos, Saarad... Naravno ima tu i nekih specifičnih karata koje su dobre u određenim špilovima, kao što su Thalnos, Baron Geddon, Gormok, Toshley, Chillmaw... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 (edited) Za Roguea je ubedljivo najbolji Bloodmage Thalnos, to je izuzetno moćna karta i mada iz nekog razloga ljudi imaju averziju prema davanju 1600 dusta za 1/1 miniona :DThalnos je prva legendarna koju sam kraftovao februara 2014. godine, zajedno sa Carnie Bloodhoofom, ali sam ja Thalnosa koristio za midrange Shamana i nekog homemade magea kog sam igrao. Mada ti je Sylvanas dobra za ove nove Deathrattle Rogue špilove, a i nju možeš da gurneš u bukvalno koj hoćeš špil, toliko je dobra :D edit/ Znam da se šališ, i baš zbog toga sam ti i rekao da je Gallywix zapravo dobra karta, koja samo još nije našla svoj dom u pravom špilu i u pravoj meti :) Edited December 3, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Napravi Thalnosa ako igrash rogue-a chesto, vrhunska je karta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingenue Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 http://www.twitch.tv/iesf_tv/v/28041335Iskopah nekako jedan snimak sa IeSF-a. Na oko 57 danasnje cetvrtfinale, nas covjek. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Koliko je očajna produkcija jebote :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Sad sam na ranku 14 naleteo na potpuno lud priest deck. Koristi shadowform i puni remove dok ne dodje valjda do nekog killer comboa. Nisam docekao killer kombo ali ovo je prvi priest da sam video da nije control ili dragon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 Imao je mislim dva sludge belchera, ali mozda je to varijacija.nego da vas pitam - sta mislite o ovoj novoj Entomb karti za control priest-a? Umesto cabala da ide recimo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 (edited) u finalu Pera idemoooooooooooo Edited December 4, 2015 by Frubi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingenue Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 http://www.twitch.tv/iesf_tv/v/28130007Polufinale na pocetku videa. Bas dobra zadnja partija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 Ovo pocinje da otvara interesantnu varijantu za control entomb reno priesta. Taj dodatni zajebani removal moze cuda da uradi. Mislio sam nesto ovakvo: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 Zilion kombinacija murloc paladina, ali ne mogu nista protiv Renolocka :D .. Hellfire, Shadowflame, tauntovi, ma sve mu pravi problem. Dva puta mi baca Anyfyn u zadnjoj, vraca svih 7, da ih spali jedna karta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 Predrkan dek, aj daj mu ga po test drajvu.Zna li neko da li postoji mogućnost da se ne izabere hero power po isteku vremena za potez kad se baci finli?edit: našao sam odgovorPlayers must take one of Hero Powers offered by the card's Discover effect. They cannot choose to simply keep their current Power.Kad odigraš kartu koja od tebe traži izbor ( dakle Discover karte, Choose one Druid karte ili Tracking kod Huntera), ukoliko ti istekne potez, a nisi ništa izabrao, igra će automatski da izabere levu opciju. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Frubi Posted December 5, 2015 Popular Post Report Share Posted December 5, 2015 (edited) AJMOOOO SRBIJA !!! IDE PERAAAAAAAAAAAASAMPIONIIII Edited December 5, 2015 by Frubi 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 5, 2015 Report Share Posted December 5, 2015 (edited) Svaka mu jebeno čast :) Oprošteno mu je što je igrao Combo Druida i Secret Paladina :D Edited December 5, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted December 5, 2015 Report Share Posted December 5, 2015 Svaka cast d00minatoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted December 5, 2015 Report Share Posted December 5, 2015 Njepra! Je l' ovo bio isti onaj turnir na koji smo mi slali pobednika nase lige prosle godine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 5, 2015 Report Share Posted December 5, 2015 Jeste, to je turnir na koji je Bica išla. Prošle godine se održavao u Azerbejdžanu, a ove u Južnoj Koreji. 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts