SIN Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Ozbiljno. To mozda te tvoje Madjarice, Srpkinje ti nece dati 100% jer vas Madjare, generalno, mrzimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Gresis, najvise i prcam srpkinje, vole madjarsku kobaju, pa to ti je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Pricaj ti to nekog drugom, a ne nekom ko zivi u Vojvodini 20+ godina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Moja porodica je na ovim prostorima duze od 200 godina, nemas ti veze sa zivotom ovde, dodjose! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Futog nije postojao pre 200 godina, psst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Kupusar a? Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Postojao je i pre 400! Ni ovdasnju istoriju niste naucili, bolje se vratite odakle ste dosli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 i ja sam jednom prco bilo je strava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Ajde manjine, mrs u otadzbinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Mrs preko Dunava srpski paori, zna se cija je ovo zemlja bila i cija ce opet biti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 да бре! цигани вратите се у ота... ох вејт! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 па наравно да ти најбоље иде са рибама од 30+ година. оне су прошле свашта, изнабијале су его напушавањем дечкића у своје време и сад су схватиле да им је мало времена остало док су још тражене, па не пропуштају курац ни у ком случају. тачно знају шта хоће и то и добију. о разведеним/несрећно удатим - па то је најстарија прича на свету. ако не сервисира муж - сервисираће комшија/млекаџија/Марко/Штрокан. Ma sve to stoji, ali ako moram da biram izmedju detetine koja ne zna ni da se ljubi, a kamoli da se jebe, pre cu te polovnjace. Pritom, klinke ne znaju da se cuvaju, sva sranja koja sam dobio su bila zbog detetine. A i sa tvojim vrsnjakinjama uvek mozes da izadjes na klopu bez ikakvih ocekivanja, progovoris par lepih reci, ono, ona ti se izjada, ti njoj, i posle svako svojoj kuci bez ikakvih dodatnih ocekivanja/ iscekivanja, itd. 1 1 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 dobro marko,skontali smo jebote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted February 11, 2013 Popular Post Report Share Posted February 11, 2013 (edited) Marko, necemo na pice ipak da i mene ne pojebes Edited February 11, 2013 by Ћела 3 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 vi mene ne razumete Marko, necemo na pice ipak ionako si pickica, nisam ni hteo da te zovem da i mene ne pojebes onnoyoudidnt.jpg Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Ma sve to stoji, ali ako moram da biram izmedju detetine koja ne zna ni da se ljubi, a kamoli da se jebe, pre cu te polovnjace. Pritom, klinke ne znaju da se cuvaju, sva sranja koja sam dobio su bila zbog detetine. A i sa tvojim vrsnjakinjama uvek mozes da izadjes na klopu bez ikakvih ocekivanja, progovoris par lepih reci, ono, ona ti se izjada, ti njoj, i posle svako svojoj kuci bez ikakvih dodatnih ocekivanja/ iscekivanja, itd. zivot sladak ko bombona! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Ma sve to stoji, ali ako moram da biram izmedju detetine koja ne zna ni da se ljubi, a kamoli da se jebe, pre cu te polovnjace. Pritom, klinke ne znaju da se cuvaju, sva sranja koja sam dobio su bila zbog detetine. A i sa tvojim vrsnjakinjama uvek mozes da izadjes na klopu bez ikakvih ocekivanja, progovoris par lepih reci, ono, ona ti se izjada, ti njoj, i posle svako svojoj kuci bez ikakvih dodatnih ocekivanja/ iscekivanja, itd. A koji ti je prosek dobijanja sranja u odnosu na sprcavanje? 10 od 30? .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Где могу да нађем те маторе рапуштенице? Да боцнем и ја нешто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 ne mozes ti brate,one se jebu samo sa piletinom gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Где могу да нађем те маторе рапуштенице? Да боцнем и ја нешто. poslednji sprat bigza - cekaonica - lajv bluz, dzez ide kafana hodac - preko puta zire - starogradske /narodno jazbina - to ti je iza dangube, tu ti treba rezervacija, a dz je mesto , isto starogradske / narodno vox - vidikovac, blizu pozeske, - lajv rok/bluz/ dzez semafor - iza garden centra na vidikovcu, - bajkerski klub majka - cumicevo sokace - tu ide svasta, ali mesto radi od 1 do 6-7 ujutru Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 , - bajkerski klub [roflmao] Znaci idemo da vatamo ribe u bajkerski klub You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 ozbiljno, dolaze sjajne tete dole :))) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 jel ih lizes dok imaju menstruaciju? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 ma jok, kupim veknu hleba i napravim poparu 1 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 fuj When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts