Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Није:)

Нисам имао неку поенту, само распалог лика да ставим, значи ништа љут, депримиран, луд, агресиван и те форе...

Поставио сам зато што ми се допало више него што сам уложио ресурса (а и ретко траже нешто овако), не зато што је вау:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Па Вуду је пословични форумски металац (небитно дал јесте овако, причамо о народном предању), а Дуле се ложи на вермахте (и ракију)!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ја мислим кад би урадио око на првој као што си на другој да би изгледала много готивније

У сваком случају обе верзије јако готивне.

брзински фотошон да видиш на шта мислим

oko.jpg

Edited by штрокан
  • Upvote (+1) 1

Па ето, фотошоново си скроз готивно:)

Да се ја питам, ја бих нацртао фул лобању (не скроз исполирану, али са јако мало аксесориза по њој и да буде испуцана и матора) на којој је натакарен искошени шлем који јој је велики (јер, јелте, нема ткиво преко) и који има копчања која ландарају. Око лобање би био онај фала ти бако повез што су носили војници, ваљда да их не жуља. Уста бих отворио и искривио - откачио једну страну вилице рецимо или можда склонио доњу вилицу скроз. И ставио бих фишај перспективу. Позадина би била још гранџија него што јесте и ишло би зракасто на напоље, па би било ин јор фејс. Ето, тако би ја себи правио омот, да свирам то:)))

Видим, али не фали она мени! Превише трансфера личнијех негативности да би се вотовало у шеснес... А јес чудно, двајс постова заредом, а ниједан од пола стране!

Слабо сам то радио, можда пар пута, тако да нисам баш нешто добар. Мада, рокам гомиле текстура и трипова овако, тако да често урадим неки полу-матте, тако да капирам да бих се лако набуџио. Матте је смарање углавном због копирајта, да имам навику да идем около и фоткам све живо, било би лакше. Овако за текстурисање и слично, можеш да рокаш шта год оћеш, пошто се све то довољно измени да више није битно...

Шта знам, ево овде има доста текстурисања

fc13_zpsa9232079.jpg

А ово је неки биједан покушај маттеа који сам успео да ископам, мада би сад то било боље, овде сам баш калемио ко ретард:)

matte2comparison1_zps6c4c5782.jpg

• Upvote (+1) 2

Фала:)

Али реалност је сурова, мора то сто пута боље, тако да сам у процесу буџења:)

Никита:

Де нађе стрип, ја имам свој неки стрип који нећу почети никад, а Болета сам одбио за његов!:)

... што само значи да кад будем теби црто за дваес година, да ћу цртати тријес осам пута боље него сад!

Glupo pitanje a da ne stavaljam sad u hardver, ortakova familija otvara teretanu i hoce beli monitor za fiskalnu kasu, da li je neko u skorije vreme video negde beli monitor da se kupi? Po mogucstvu sto manji, idealno do 19". Znam da su ranije u tu svrhu prodavali i one 15.6 ekrane, ali ih ne nalazim sada, a pogotovu beli monitori su redji od belih tigrova...

Heghlu'meH QaQ jajvam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...