spo(ghost) Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Posle zareza ide razmak u "Profesionalan, brz". nazzi vudu :D Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 brate imas lorem ipsum na sajtu wtf? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 nazzi vudu :D Pa ako ne vidi šta mu izlazi na ekranu dok kuca, kako će da vidi da l' mi je zakačio sve kablove u kompjuteru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 a tek kako ce da ti ukljuci vindous i kantere Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Dobro jutro lepotice "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 grbo, nek burazer napiše na sajtu da sređuje 99 FPS u CS:GO za 49e + materijal, ima da se ubije od para :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Dobro jutro lepotice reci mi, molim te, jel te probudilo shtucanje? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 otvorio brat servis racunara, pa ako je nekome potrebno sredjivanje kompa/lap topa neka cimne :P jel to onaj što prodaje DS4 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 mislim da polako klonem... obara me GRIPA! једи сарансака и смути жлицу меда у топлој води! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 carevi ste :) @hajli da, hoces da kupis ? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 jok, ostaviću niggeru da kupi kad padne na 100e :) nego sam povezao, ukus za kola se poklapa sa ovim dizajnom, a i logikom da Srbiji treba još jedan servis računara u 2013-oj 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 kriza tebra, radi sta znas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 solidno za pocetak, jesi na kraju uzeo neki gotov templejt? ispeglaj malo slike i fontove, dodaj pravi content pa okaci opet da damo konstruktivne kritike :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 da, gotov... vazi, radice se jos, pa javljam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 na sta konkrento utice referentna kamatna stopa NBS? je l se pod tom kamatom banke zaduzuju kod drzave? The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 ne nego odredjuje koje pločice sme drale da kupi You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 na sta konkrento utice referentna kamatna stopa NBS? je l se pod tom kamatom banke zaduzuju kod drzave? рецимо да је тако. то је основна камата, на коју се удара банкарска маржа за динаре. 1 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Јутубам нешто безвезе, наиђем на старџа синематик и наравно, преседне ми свемир од топ коментара:) Три смрти НЛ Ин ди адр њуз, мај анатоми из гетинг бетр! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 [roflmao] [roflmao] Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Шта је то:) google it noob! dva najbolja anatomska atlasa edit, rofl za gandalfa:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 E DESTE E! Nije me bilo par dana, bio sam bolestan kao dzukela. Ja inace nemam nikad temperaturu, ali 2 dana nisam mogao da podignem glavu bukvalno, spavao sam vezano 35 sati. Bas zlo... Sad polako ide na bolje, a koliko cujem, svi su nesto bolesni, viruscina vlada neka. U drugim vestima, idem u Peking u februaru na 10 dana, nasli smo avion iz Rima za 310e. Ma iiiiiiidemooooo! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Mnogo mrzim nezahvalna goveda i bivse cimere lopove :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 sto volim kad ispadnem car,istripujem da sam najjaci, pa idem ulicom kao da sam oslobodio Kosovo When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 E DESTE E! Nije me bilo par dana, bio sam bolestan kao dzukela. Ja inace nemam nikad temperaturu, ali 2 dana nisam mogao da podignem glavu bukvalno, spavao sam vezano 35 sati. Bas zlo... Sad polako ide na bolje, a koliko cujem, svi su nesto bolesni, viruscina vlada neka. U drugim vestima, idem u Peking u februaru na 10 dana, nasli smo avion iz Rima za 310e. Ma iiiiiiidemooooo! :) Au vrhunski, Peking bas jebe :) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Радим фронт илустрацију за неки брутал албум, зомби вермахт лик, који поетични спој Вудуа и Дулета! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts