Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

otvorio brat servis racunara, pa ako je nekome potrebno sredjivanje kompa/lap topa neka cimne :P

jel to onaj što prodaje DS4 :tf:

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

jok, ostaviću niggeru da kupi kad padne na 100e :)

nego sam povezao, ukus za kola se poklapa sa ovim dizajnom, a i logikom da Srbiji treba još jedan servis računara u 2013-oj :tf:

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

na sta konkrento utice referentna kamatna stopa NBS? je l se pod tom kamatom banke zaduzuju kod drzave?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

na sta konkrento utice referentna kamatna stopa NBS? je l se pod tom kamatom banke zaduzuju kod drzave?

рецимо да је тако. то је основна камата, на коју се удара банкарска маржа за динаре.

• Upvote (+1) 1

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Јутубам нешто безвезе, наиђем на старџа синематик и наравно, преседне ми свемир од топ коментара:)

Три смрти НЛ

Ин ди адр њуз, мај анатоми из гетинг бетр!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

E DESTE E!

Nije me bilo par dana, bio sam bolestan kao dzukela. Ja inace nemam nikad temperaturu, ali 2 dana nisam mogao da podignem glavu bukvalno, spavao sam vezano 35 sati. Bas zlo... Sad polako ide na bolje, a koliko cujem, svi su nesto bolesni, viruscina vlada neka.

U drugim vestima, idem u Peking u februaru na 10 dana, nasli smo avion iz Rima za 310e. Ma iiiiiiidemooooo! :)

2ch4bup.jpg

E DESTE E!

Nije me bilo par dana, bio sam bolestan kao dzukela. Ja inace nemam nikad temperaturu, ali 2 dana nisam mogao da podignem glavu bukvalno, spavao sam vezano 35 sati. Bas zlo... Sad polako ide na bolje, a koliko cujem, svi su nesto bolesni, viruscina vlada neka.

U drugim vestima, idem u Peking u februaru na 10 dana, nasli smo avion iz Rima za 310e. Ma iiiiiiidemooooo! :)

Au vrhunski, Peking bas jebe :)

~~

Радим фронт илустрацију за неки брутал албум, зомби вермахт лик, који поетични спој Вудуа и Дулета!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...