Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Ивке ако мислиш на то сечење цеви код мене у улици, онда су то урадили ови цареви из телекома. СББ је завршио у најбржем могућем року са копањем у мом парку. Прокопали су цео парк, у све зграде сповели каблове и све лепо закопали у року о 3 дана. Док су ови из телекома све улице изорали и за то им је требало поприлично времена да би на крају пробили цев и поплавили подрум у мом улазу и овом поред

Isao prema Novom Sadu kolima i kod banstola covek mi uleti u makazice, da izbegnem teze povrede ja sam nekako uspeo nogu da podmetnem i isecem se sa obe strane zgloba desne noge do tetiva i isecem deo pete, ostala je rupa pola santimetra dubine i pola pola santimetra sirine na peti ali nisu hteli to da siju, a ovo ostalo sam dobio 7 kopci, 2 kopce sa unutrasnje strane zgloba, 4 kopce sa desne (spoljne strane i jedna kopca iznad pete). Bogu hvala pa se tako zavrsilo, moglo je i gore .. ali sada ne mogu da mrdnem nikako bez staka..

Imam bolova u rebrima i vratu ali na snimanju nisu nasli nista..

Sve najbolje, da se što pre oporaviš!

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

Citam prvo post bez gledanja ko je postovao i prva pomisao mi je bilo razocarenje sto su se i u Srbiji pocele mesati nenormalne slatko/slane kombinacije hrane. Posle skrolujem i vidim da je Daki u pitanju tj Svajcarska hrana pa mi je bilo lakse

Divljac se hasala sa suvim sljivama i slicnim kombinacijama u Srbiji zadnjih 400 godina.

Divljac se hasala sa suvim sljivama i slicnim kombinacijama u Srbiji zadnjih 400 godina.

потврђујем за сос са сувим шљивама. само то није слатко. једва да слади.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

To sto kaze Debeli. A i znao sam da ce neko naci neki primer da se i kod nas nekad ukombinuje nesto sto je generalno satko sa slanim. Ja mislim konkretno na po meni retardirane kombinacije koje sam video ovde. Pomfrit se umache u sladoled, jagode sa shlagom i slanina i sve to u istom zalogaju ...

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...