Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

mesa se sos od visanja i to je to, a visnje jebemusunce ako se mogu nazvati slatkim sosom. u krajnju ruku slatko-kiselim.

mislim ja bar ne mogu da se setim niceg drugog slatkog, nek me neko dopuni ako gresim

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Pa ja sam iz Vojvodine i nikada nisam jeo nista slatko pomesano sa slanim. Doduse secam se da smo u skoli ucili neke soseve od visanja koji se sluze sa mesom al to je sto kaze dvini slatko/kisalo i moze da prodje. Meni se vise gade nebulozne kombinacije koje sam video da ovde ljudi jedu tipa cokoladni preliv sa przenom slaninom ili vocni dzem sa przenim jajima. A recimo kad ja stavim kecap na pizzu ili kad namazem pavlaku na krisku hleba i stavim preko toga stisnjenu sunku gledaju me kao da sam pao sa marsa

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Citam prvo post bez gledanja ko je postovao i prva pomisao mi je bilo razocarenje sto su se i u Srbiji pocele mesati nenormalne slatko/slane kombinacije hrane. Posle skrolujem i vidim da je Daki u pitanju tj Svajcarska hrana pa mi je bilo lakse

Moram priznazi da sam za ova mesnij poduhvat bio potaknut austrougarskom (a samim tim i vojvodkanskom :tf:) kuhinjom. Ali imam afinitet ka slatko/slanim kombinacijama jos od kad sam klinja. Tipa, margarin + dzem + praziluk + jogurt ni je bila jedna od omiljenijih kombinacija. Il evrokrem + jogurt.

moj prvi susret sa tim kombinacijama je bio kad je pre jedno 4-5 god kolega iz perua namazao med na pitu sa sirom. imedzn maj suprajz

aj ken imedžn... verovatno si očekivao da namažu med na kitu, to ide.

Edited by Debeli
  • Upvote (+1) 1

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Isao prema Novom Sadu kolima i kod banstola covek mi uleti u makazice, da izbegnem teze povrede ja sam nekako uspeo nogu da podmetnem i isecem se sa obe strane zgloba desne noge do tetiva i isecem deo pete, ostala je rupa pola santimetra dubine i pola pola santimetra sirine na peti ali nisu hteli to da siju, a ovo ostalo sam dobio 7 kopci, 2 kopce sa unutrasnje strane zgloba, 4 kopce sa desne (spoljne strane i jedna kopca iznad pete). Bogu hvala pa se tako zavrsilo, moglo je i gore .. ali sada ne mogu da mrdnem nikako bez staka..

Imam bolova u rebrima i vratu ali na snimanju nisu nasli nista..

Edited by edit_

bogami meni (bezanija, ivan komsa i strokan valjda) sbb barem 3-4 puta nedeljno ima 3-4-5 prekida po 5 minuta (reset kable modema) u poslednja 2 meseca.

Iz logova ne mogu da provalim da li je do mog uredjaja (ne dobija odgovor na maintenance broadcast) ili sbb a nemam snage da ih zovem

dodatak : u vecernjim satima

dodatak 2 : nasao sam za moj error da se desava u kombou atanta webstar i lnksys wrtgl, ali kako to da je 2 godine radilo kao sat...no koga jos briga ovo je pricajte

i meni vristi sbb u poslednje vreme, i ubedjujem sebe da je zbog zime :( a njihov korisnicki se ne usudjujem da zovem, posto ce mi verovatno predloziti prijateljski restart modema, a to non stop radim :(

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

zovi servis kad god ti pukne na neki iole duži period.

pre jedno metar dana je bio kvar u vojvode stepe i posle popravke kvara, meni su zaboravili da vrate internet.

jedan poziv, i rešeno za 10 minuta.

pre jedno dve nedelje mi je nestao net na par dana, onda sam ih pozvao, nisu skapirali šta je kvar u centrali pa su rekli da će poslati majstora.

zapanjujuće, stigao je sutradan, zamenio svičer (!) i sve šljaka.

ne daj se, astora!

ivan komsa

meni sbb radi prilično pouzdano ovde gde sam, jedini prekidi su kad je neki veći kvar, al su u novembru i decembru prokopali pola kraja i tokom tih ekskavacija je bilo dosta problema. na stranu što su komšijama presekli cev za vodu i poplavili podrum.

izgleda da postoje kombinacije modema i rutera koje se baš ne vole međusobno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...