Al Bundy Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Release Date - 29 November 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 farcry 3 - skidrow izashao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Videh da mnogi hvale tu igricu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Ma igra je odlicna , nisam igrao , gledao sam neke trejlere i kazu da je skroz ok , samo mora da se nabaci jos 1-2gb rama pa polako da se prelazi na windows 7 .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Ma igra je odlicna , nisam igrao polako da se prelazi na windows 7 .... ma da li je moguće da se ovoliko marmenizovao forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Pa nisam hteo da duzim , moj brat igra , gledao sam ga danas, igra je odlicna , nisam je "isprobao"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 samo mora da se nabaci jos 1-2gb rama pa polako da se prelazi na windows 7 .... a kad su nam pricali bice ti jasno kad porastes, mi im nismo verovali! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Koji pobednici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 (edited) ja sam konacno uspeo da odigram malo, utisci su odlicni, izgleda perverzno videcemo shta se dalje deshava Edited December 2, 2012 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 E i ja sam poceo juce , grafika je teska perverzija , na dx 11 deluje predobro , ima finu pricu ( mada sam odigrao tek 2 misije ) odlicna oruzija i oprema , i voznja svih vrsta vozila je zaista odlicna... sve preporuke :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Dobra je igra. Jedino sto je "sweet country of liberty, to you I sing .." do bola. Jos ne mogu da se odlucim da li je "we dont care about rest of the world" ili "he he ameri su glupi ajde da redjamo klise za kliseom iz inata". Jer Vaas je carski odradjen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Nisam se iskreno nadao da će biti ovako dobra, odgovara mom ukusu u svakom slučaju. Lepo sam se zabavio i držala je pažnju. btw. evo jedne slike koja me podseti na FC3 Poz ! Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 Prešao, sa velikim uživanjem, i preporučujem svima! Svojevremeno me STALKER privukao mešavinom FPS i blagih RPG elemenata, a ovo je skoro pa full RPG - velika, otvorena mapa, EXP, skil poeni, skilovi, crafting, trgovina... Samo fale dijalozi, a i ovako je više RPG od NEKIH shootera koji se prodaju kao RPG-ovi... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 Нисам играо али сам читао да има небулоза типа: - Можеш да бираш да ли да нон-стоп береш неке траве и лечиш се или научиш неки скил и накупиш нека чуда за лечење, - Све траве и животиње се виде на мапи??? - Видео сам неке клипове из игре и учинило ми се да видим неке маркере на екрану где треба да се иде; не на мапи него на екрану. Мало би приглупо звучи ово, ако је тачно. Има ли неких озбиљнијих пропуста? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 Ne znam gde si to citao, ali nebuloza je malo prejaka rec. 1. Mozes da craftujes lecenje od lekovitih biljaka, ako zelis ili da kupis u prodavnici. Ne biras nista sto isljkucuje drugo. Nema "ili" .. niti "cuda" za lecenje, postoji skill koji povecava "korisnost" lekova (leci vise healtha). 2. Trave i zivotinje se vide (i postaju vidljivi na mapi) kad im pridjes, onako kao sto u zivotu travu/zivuljku vidis u vidnom polju. Kasnije u igri dobijes mogucnost da craftujes syringe koji ti omogucuju da zivotinje/biljke osetis po mirisu. 3. Ne znam sta su "markeri" ali ako odaberes mesto na mapi gde zelis da ides, dobijes strelicu ka tamo.Kao kad krenes negde kolima gde ides prvi put pa pratis mapu/znake/navigaciju. ne verujem sta ljudi navode kao zamerke, sad ako igra nije totalni rl onda je sranje? Pa onda furaj rl, jebo igre. Igra je odlicna, bez bagova i kao sto vidis svi je preporucuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 ...skoro pa full RPG... Nego, ja cetiri stvari ne mogu da uradim u igri: 1. Pritisni 'C' da promenis mesto u vozilu koje ima mounted gun - nista se ne desava; 2. Pritisni 'LEFT SHIFT' da aktiviras padobran kada koristis wingsuit - isto nista; 3. Da 'dragujem' vec ubijenog lika da bih ga sklonio sa vidnog mesta - mogu samo neposredno posle takedown-a kad sam naucio taj skil. 4. Graficka je 3870, OS je Win7 64b - znam, matora je, ali mi nije jasno zasto ne mogu da namestim DX10 u opcijama, vec samo DX9? Ima li ko slicne probleme? U pitanju je Black Box verzija... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Četri peča su izašla u međuvremenu, ako mi kažeš da nisi nijedan primenio, proglasiću te za večnog nuba :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Proglašavaj! Znas, u moje vreme, igre su uglavnom fukcionisale kad izаđu, nije trebalo čekati patch da bi mogao da ih igraš :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 S obzirom da sam u jednom trenutku imao preko terabajt igara, moram ti reći da se to vreme završilo tamo negde 2003-2004 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Нисам играо али сам читао да има небулоза типа: - Можеш да бираш да ли да нон-стоп береш неке траве и лечиш се или научиш неки скил и накупиш нека чуда за лечење, - Све траве и животиње се виде на мапи??? Možeš i bez lekova da se lečiš, samo duže traje i manje leči.Biljke vidiš na minimapi kad si blizu, i to tek kad se popneš na obližnji toranj i "otvoriš" taj deo mape. Nešto poput AC. Što se tiče životinja, vidiš na mapi gde se okvirno koje životinje nalaze, ne svaka pojedinačna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Pečevi resili problem menjanja mesta u vozilima i uključivanje padobrana. I daje ne znam da ponesem već ubijenog lika, i ne mogu da stavim DX10, ali nije ni bitno, prešao sam, i to je to :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Kaže na internetsu da FC3 radi ili kao DX9 ili kao DX11, dakle ne 10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Mora se menjati grafika, ne vredi :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 A i skill za dragovanje i funckioniše tako, ne postoji drugi način da sakriješ mrtvog protivnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts