Jump to content

zanimljivi video klipovi

Guest

Recommended Posts

kad je kojot svirao u dead ideas ?

I zar su oni postojali nakon 1993 leta? :)

ma lol jebote ahahha sve ove godine nisam znao da sam upoznao kojota sa čitanka frizurom ahahaha :==)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Da imas pola mozga skontao bi da ga sigurno nisu strejtedz klinci prebili vec tvoji drugari, skinsi koji dolaze na hc svirke, a dizelase sam dodao jer on svira po svakakvim mestima. A ti sad probaj da se izvlacis sto si glup jos malo.

Ja sam se osisao jer mi je propala kosa od dredova.

Да, он не зна ко га је пребио. Налетели су скинси, а он сад због тога пљује по целој хц сцени и јунитију. Тебе треба хоспитализовати.

Мени си нешто друго причао за косу, кукао си како је овде околина примитивна и насилна, чак дотле да си, јадан, морао да промениш стил, да те не би гледали попреко. И да не вучеш те фрустрације, не би покушавао да лечиш те развијене комплексе, одговарајући на сваки мој пост и то због тога што сам ти рекао да сам носио мартинке, кад сам имао 14-15 година. Па сад ваљда трипујеш да тиме исправљаш неправду коју су ти наметнули ликови, јер су ти се мрштили.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Na hc su stalno dolazili skinsi, a tebe mozda nisu pustali u grad sa celavim drugarima.

On pljuje na scenu jer ga je odbacila jer je napravio pop bend.

Ja sam pricao kako je to imati cudnu frizuru u srbiji jer si ti tvrdio kako smo mi ultra tolerantno drustvo.

Osisao sam se jer mi je propala kosa, a i dalje se isto oblacim.

A na tvoje postove odgovaram jer je svaki svojevrsna glupost sto se savrseno slaze sa tim tvojim "nosenjem martinki" sa 15.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

jer si ti tvrdio kako smo mi ultra tolerantno drustvo.

Ово се није десило никад. [roflmao] Значи буквално булазниш, потражи стручну помоћ.

• Upvote (+1) 2
Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

A i ti ne bi trebalo da pricas o doslednosti.

Зашто? Зато што сам имао погрешне ставове у првом и другом разреду средње школе, које сам већ у трећем одбацио, као и много штошта што човек током живота одбаци или прихвати. Ако мислиш да се човек не мења константно, вараш се. Ај покушај рационално да објасниш, без ад хоминем обраћања, зашто је неко, ко је некада био у заблуди, дисквалификован за било шта кроз цео даљи живот. А фиксација који имаш о мени је лол, јер ме не познајеш, нити знаш икога ко ме познаје, јер да није тако апсолутно сам уверен да у животу не би могао да дођеш до закључака, до којих си дошао.

Са друге стране, ја нисам ограничен и не мислим да си ти само форум-ретард Мохи, али ти се тако обраћам из разлога што тако наступаш овде и то је једина твоја страна коју познајем. Ти, ако хоћеш да полемишеш са мном, као са нацистом, нађи било који мој пост где величам нацизам или било коју тоталитарну идеологију, а нећеш то успети, јер су сви моји постови (осим можда неког трола, мада ни тога могуће није било, ал да се оградим за сваки случај) потпуна супротност томе. Значи, понављам, ти свој трип према мени базираш на томе што сам ти једном рекао да сам као клинац носио мартинке, слушао ои и носио фајерку - значи, био скинс. И од тог момента ме смараш, пошто твој трип везе нема са мном лично, јер ми један с другим везе немамо, следи да ти имаш неку фрустрацију од скинса или чега већ, коју си пројектовао на мене. А у прилог томе иде твоја прича мени, као рендом непознатом лику, да си због нетолерантне средине морао да промениш фризуру, јер су те малтретирали.

Знам да нећеш моћи да одговориш на ово смислено, јер сви аргументи и чињенице говоре контра твојих трипова и да ти сујета не дозвољава да кажеш да ниси у праву, али покушај макар сам са собом да размислиш објективно о свему овоме.

Поз.

Edited by Ребел

e znam nekoliko skinsa, sad su svi u ostrog fazonu, oni pametniji i jesu zavrsili boosloviju.

Ja sam provalio da ide to, prosto potreba da se negde pripada, bude iznad drugih, i ma ideologija koja velica nesto u odnosu na nesto.

naravno bolje da su popovi nego skinsi. Barem ne biju na ulici :tf:

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

dakilice, ne dolivaj ulje na vatru :D

mada meni nije jasno kako su ova dva cara (rebel i mohi) došli od kojota koji nije iskulirao frust i odmah snimio to pa je rekao svašta umesto da se sabrano snimi i lepo isproziva sve to do toga da je rebel novi hitler, a da je mohi sisa jer se ošišao i do zaključka nekog izlgeda da trenutna "hc" scena nije sastavljena mahom od gomile dizela koji su ništa više nego upravo to - hc dizeli i nemaju veze sa "pravom hc" scenom od pre recimo 15ak i više godina.

Edited by CheighLee

pljk!

mada meni nije jasno kako su ova dva cara (rebel i mohi) došli od kojota koji nije iskulirao frust i odmah snimio to pa je rekao svašta umesto da se sabrano snimi i lepo isproziva sve to do toga da je rebel novi hitler, a da je mohi sisa jer se ošišao i do zaključka nekog izlgeda da trenutna "hc" scena nije sastavljena mahom od gomile dizela koji su ništa više nego upravo to - hc dizeli i nemaju veze sa "pravom hc" scenom od pre recimo 15ak i više godina.

Само на Руру! :)

• Downvote (-1) 1

ma smesno mi je kako je lik ustao bez blama i kao "jebote, koliko si glupa, jooooj!" [roflmao] [roflmao] [roflmao] a pritom je ova dobila 3 mozdana udara [roflmao] [roflmao]

kao sa onim rusima koje pokupi kamion i izadje lik bez da mu fali dalaka na glavi :D

smeje se jer ne vozi motor :)

^

dis

vozio sam se kvadom sa ortakom par puta, i ono, zabavno je kada ga u krivinama baci na 2 tocka ili kada jurcas stotku nizbrdo, ali kapiram da bi malo ozbiljnije shvatao sve to da nas je neko pokupio ili da smo se prevrnuli

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

marko, imao sam ja situacije kada sam mogao da izginem (hvala bogu pa se nisam ni ogrebao) i čim prođe tih par trenutaka kada se nadaš da će sve biti kako treba odmah krećeš da goriš i besniš na ovog što ti je izleteo, nije to ništa čudno.

Edited by Doca.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png