Jump to content

zanimljivi video klipovi


Guest

Recommended Posts

pa ne, razumeo bih da si rekao " 'ladno su stavili acu u čitaonicu faksa, a on se drogira i opija svaki dan, kakva kontradiktorna scena", ali mi nikad nije bilo jasno zašto ljudi po defaultu toliko mrze sve što nema dodira sa "urbanom" muzikom, šta kao odmah udariš distancu da drugi ne bi pomislili da si šaban? :D

evo, da ubodem neku random acinu pesmu verujem da ne bih čuo neku baljezgariju tipa elitni odredi i slični pajseri, doduše ne bih čuo ni nešto epski dobro, ali mogao bih da skontam da se to nekome sviđa. ono, mora se povući crta (hehe crta i aca lukas, trep trep) između onoga što ti ne slušaš i onoga što je van granica bilo kakvog kvaliteta.

Edited by Doca.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

 

Link to comment
Share on other sites

pa meni je aca lukas loša parodija na muziku i kvalitet, znači van granica tog bilo kakvog kvaliteta. Jedino što je koman i druži se bogatim budalama i od sveg tog šljama se nekako uspeo na vrh tog govnjivog estradnog brda pa je poznat. Ono, jadna je fora, jadan je on. Nisam uopšte rekao da mora da bude urbano ili tako nešto, samo da je Aca paorčina, Nataša Bekvalac je paorčina i tužno je što je neko u tom velikom merkteniškom timu pomislio kako je to dobar dil da ih ubace u reklamu za... pa bilo šta. Za bed kopi me boli kurac.

  • Downvote (-1) 1

pljk!

Link to comment
Share on other sites

ne znam, jebi ga, meni aca lukas nekako ne bode oči toliko. opet kažem, nije da me njegove pesme oduševljavaju i da je njegova muzika nešto što bih slušao na gajbi ali nije da se gadim svega što on predstavlja, nekako mi je ni plus ni minus.

a kad smo kod marketinške fore, daj predloži nekog drugog za reklamu, recimo nekog operskog pevača. verujem da bi se milionski auditorijum u srbiji odmah isprimao :)

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

 

Link to comment
Share on other sites

pa mogli su one stare fore sa sportistima recimo ili glumcima, ...u stvari glumcima koji u celoj priči imaju i najmanja primanja. Jasno mi je da je to marketinški trik i da je poenta zgrnuti što veći keš bilo kojim dostupnim sredstvima, samo ne mora da mi se sviđa niti da poštujem to. To što ima prođu ili nema, to je druga priča.

Edited by CheighLee

pljk!

Link to comment
Share on other sites

zbog ace lukasa.

to je nas turbofolk dzim morison bre, i momci iz benda kidaju sviracki, ma koliko ti/ja/pera mrzeli tu muziku :)

pa ne mora da ti se sviđa, apsolutno se slažemo, samo to ne mora automatski da znači da ti je "neukusno i ljigavo".

no nema veze, nećemo dalje, da ne uskoči W.O.T. interventna jedinica :D

:tf:

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...