spo(ghost) Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 ma ok je optika, mislio sam na upucavanje iste :))) treba da drzi centar u visini struka kako bi ga pogodio u glavu :)) a i realno je do opreme, da je imao nekog nikona zalepljenog na optiku, umesto ovog coolpixa, ispaljivao bi homing metke Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 onaj rambo car :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 nerealno Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 peja je prestao da koristi yt zato sto je previse mainstream 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 ahhaha, riba debil Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nACJsi1GdqM Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 što fejspalm, pa ubadaju ciljnu publiku :) ima verzija i sa natašom bekvalac i bad copy. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 zato što mi je ljigavo i neukusno. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 zbog toga što lik sedi u čitaonici ili generalno zbog ace lukasa? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 zbog ace lukasa. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 ma istripovao si se :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Aca Lukas je carina Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 nisam, baš mi je ono, moderna reklama za paore. I koga realno boli kurac za Acu Lukasa više, a i Natašu Bekvalac. Kontam da su tu proradila neka kumovanja i dilovi pa su pokupili po 10k evra za 20 sekundi reklame. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 (edited) pa ne, razumeo bih da si rekao " 'ladno su stavili acu u čitaonicu faksa, a on se drogira i opija svaki dan, kakva kontradiktorna scena", ali mi nikad nije bilo jasno zašto ljudi po defaultu toliko mrze sve što nema dodira sa "urbanom" muzikom, šta kao odmah udariš distancu da drugi ne bi pomislili da si šaban? :D evo, da ubodem neku random acinu pesmu verujem da ne bih čuo neku baljezgariju tipa elitni odredi i slični pajseri, doduše ne bih čuo ni nešto epski dobro, ali mogao bih da skontam da se to nekome sviđa. ono, mora se povući crta (hehe crta i aca lukas, trep trep) između onoga što ti ne slušaš i onoga što je van granica bilo kakvog kvaliteta. Edited February 5, 2013 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 pa meni je aca lukas loša parodija na muziku i kvalitet, znači van granica tog bilo kakvog kvaliteta. Jedino što je koman i druži se bogatim budalama i od sveg tog šljama se nekako uspeo na vrh tog govnjivog estradnog brda pa je poznat. Ono, jadna je fora, jadan je on. Nisam uopšte rekao da mora da bude urbano ili tako nešto, samo da je Aca paorčina, Nataša Bekvalac je paorčina i tužno je što je neko u tom velikom merkteniškom timu pomislio kako je to dobar dil da ih ubace u reklamu za... pa bilo šta. Za bed kopi me boli kurac. 1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 ne znam, jebi ga, meni aca lukas nekako ne bode oči toliko. opet kažem, nije da me njegove pesme oduševljavaju i da je njegova muzika nešto što bih slušao na gajbi ali nije da se gadim svega što on predstavlja, nekako mi je ni plus ni minus. a kad smo kod marketinške fore, daj predloži nekog drugog za reklamu, recimo nekog operskog pevača. verujem da bi se milionski auditorijum u srbiji odmah isprimao :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 (edited) pa mogli su one stare fore sa sportistima recimo ili glumcima, ...u stvari glumcima koji u celoj priči imaju i najmanja primanja. Jasno mi je da je to marketinški trik i da je poenta zgrnuti što veći keš bilo kojim dostupnim sredstvima, samo ne mora da mi se sviđa niti da poštujem to. To što ima prođu ili nema, to je druga priča. Edited February 5, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 pa ne mora da ti se sviđa, apsolutno se slažemo, samo to ne mora automatski da znači da ti je "neukusno i ljigavo". no nema veze, nećemo dalje, da ne uskoči W.O.T. interventna jedinica :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 imaš pravo :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post nikita_ Posted February 5, 2013 Popular Post Report Share Posted February 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4Y7i1ASCS5o 4 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 ubilo me poslednjih 10sec klipa. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Spu [RuR] Posted February 6, 2013 Popular Post Report Share Posted February 6, 2013 Lik car! 6 Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 zbog ace lukasa. to je nas turbofolk dzim morison bre, i momci iz benda kidaju sviracki, ma koliko ti/ja/pera mrzeli tu muziku :) pa ne mora da ti se sviđa, apsolutno se slažemo, samo to ne mora automatski da znači da ti je "neukusno i ljigavo". no nema veze, nećemo dalje, da ne uskoči W.O.T. interventna jedinica :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Jel to nesto kao "ova riba je do jaja manekenka iako zaradjuje kao kurva"? Jel ovaj sa sintisajzerom na federu kida? 2 1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 jebote da ima ljudi na ruru koji acu lukasa smatraju za nekakav kvalitet e rure rure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts