Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

ja ne smem da pomislim kako cu dete da vaspitavam kad pogledam kako dresiram psa :D

Zar i daki nije dobio vise permabanova nego sto ima postova pa ga evo sad sa reputacijom KOLE ? :D doci ce protos opet, napravice mu neko nalog opet garant, uspece da zaobidje blesometar !

When the going gets tough, the tough get going

Даки је био безобразан и бахат, а Протос покушава да да конструктиван допринос, с тим што није способан да се уклопи и нема представу како други доживљавају његове уписе. Мени је гори Креки, којем се трећина постова своди на кукање како на Руру нема правде и како га Иван не воли, него Протос, који жели да учествује у дискусији и труди се, само му не иде.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

a jebiga, stvarno mi nije to namera, ali retko sta me uzasava kao taj koncept odlaska na brod, ako si pametan zdrav i prav.

gde jos mracim? mozda to radim nesvesno, opomenite me na vreme :)

pa kako nisi primetio da se uvek javis kada neko spomene da ide/bi isao na brod/w&t/ostala sranja

mislim da najvecu gresku pravis zato sto polazis od sebe. nemaju svi do jaja posao ko ti, nemaju svi skila ko ti, a nemaju svi isti trip ko ti na kraju. nekome je trip da ode tako negde da radi, neko ode samo zbog kesa...

tako da trpy pls :>

Um caruje, Dundo Maroje!

pa kako nisi primetio da se uvek javis kada neko spomene da ide/bi isao na brod/w&t/ostala sranja

mislim da najvecu gresku pravis zato sto polazis od sebe. nemaju svi do jaja posao ko ti, nemaju svi skila ko ti, a nemaju svi isti trip ko ti na kraju. nekome je trip da ode tako negde da radi, neko ode samo zbog kesa...

Ma Trpy hoce da zna kako je to biti obicni nabildovani sanker na brodu koji sprcava svako vece, a ne buljas. Pa sad hejtuje kad vidi da neko to radi, jer on ne moze / ne stize / nema muda. Cista sujeta!

Edited by ducky

skill i dobar posao ne padaju sa neba, nego se za to guli ko zna koliko godina, a ovi što idu na brod jedostavno nisu spremni za to da se pomuče ovde nekoliko godina zbog posla

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

@trooper

tvoj post 'one year later' je vise zvucao kao 'jedva cekam da vidim kako ces da kukas posle' nego to sto si pokusao da kazes saint-u 'pametan zdrav i prav, mzes i u srbiji da ostvaris isto.' a ne znam zasto te je pogodilo moje 'nov zivot' iako nisam rekao kakav ce to zivot da bude, a cini mi se da svi znamo kakav je taj zivot na brodu. tako da mracis i nije ok.

Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno.

skill i dobar posao ne padaju sa neba, nego se za to guli ko zna koliko godina, a ovi što idu na brod jedostavno nisu spremni za to da se pomuče ovde nekoliko godina zbog posla

nema to veze, a i ja sam samo nabrajao. imas ljude i sa skilom, a losim poslom.

najvazniji mi je ovaj trip deo, nekome je jednostavno to trip i ne zeli da se ponasa ko cetrdesetogodisnjak sa 25 dina npr. i ta sranja

Um caruje, Dundo Maroje!

@highli

postavi se u moju situaciju i reci mi sta bi ti uradio.

kevu nemam od 3ce godine, cale mi rekao imas 18 ae pozvoz. zivim kao podstanar placam 100e plus troskovi, za hranu mi pukne mesecno100-150e a plata mi je 400-500e.

nisam zavrsio faks a i da hocu ko ce da mi garantuje posao i vecu platu od trenutne?

Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno.

@highli

postavi se u moju situaciju i reci mi sta bi ti uradio.

kevu nemam od 3ce godine, cale mi rekao imas 18 ae pozvoz. zivim kao podstanar placam 100e plus troskovi, za hranu mi pukne mesecno100-150e a plata mi je 400-500e.

nisam zavrsio faks a i da hocu ko ce da mi garantuje posao i vecu platu od trenutne?

Ma Trpy nonstop prca streberke, nikad nije maserke, frizerke i konobarce pa je malo ljubomoran jer se zna da se one najbolje jebu! Matori imas svu podrsku rura, pod uslovom da slikas kuje na brodu i kacis ovde!

Edited by ducky
  • Upvote (+1) 2

Pa stvarno truper nije realan i mraci mnogo. Kolko sam primetio ljudi koji su u ITu dosta retko umeju da vide oko sebe kakvo je sranje, a i kad vide u fazonu su "uci skolu, trudi se, radi, i mozes da uspes"... e pa brate, ne mozes.

Osim toga, postoje perspektive i na tom brodu i to jako dobre (licno znam za 2 slucaja gde su ljudi iz ovog beznadja otisli na brod, i to sa zavrsenim fakultetima).

Get smart or die dumb!

razumem ja potpuno ljude koji su zavrsili neke ne 'chunga lunga' fakultete i imaju preterane plate pa su ovde u srbiji i pokusavaju da je odrze u zivotu. ali su to ljudi kome su roditelji od malena usadili takvu ideju. nismo svi takve srece.

Znači, poenta je u tome kako su te roditelji vaspitali i šta su ti govorili? Pa ja da sam slušao svoju kevu, danas bi bio doktor i imao 80 pacijenata dnevno za male pare (poz Dule :tf:)

Ja ne pričam da ti je lako, i da je sve moguće, samo nije ni ovde toliko baš crno ko što gomila ljudi kaže. Tj, napolju nije baš toliko dobro i ne čekaju samo tebe da ti daju velike pare. Videćeš i sam posle tog broda, vratićeš se izmrcvaren i ubijen u pojam, a opet nećeš ne znam koliko uštedeti. Jer, kad si godinu dana u 7 kvadrata i radiš po 12 sati dnevno, željan si svega i nemaš meru

Vi ste zajahali troopera bespotrebno, dečko jednostavno prednost daje obrazovanju i usavršavanju sebe, a ne brodu i sličnim varijantama na godinu dana, koje ti neće ne znam kako doprineti u karijeri

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ma Trpy je obican zec, zna da nije dovoljno snalazljiv da u zivotu uspe sam za sebe, tako da je morao da zavrsi faks i radi za drugog da bi preziveo. Sad misli da svi trebaju tako i da je on u pravu! Trpy brate koji ti je kurac!?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...