Cela Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 ja ne smem da pomislim kako cu dete da vaspitavam kad pogledam kako dresiram psa :D Zar i daki nije dobio vise permabanova nego sto ima postova pa ga evo sad sa reputacijom KOLE ? :D doci ce protos opet, napravice mu neko nalog opet garant, uspece da zaobidje blesometar ! When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Даки је био безобразан и бахат, а Протос покушава да да конструктиван допринос, с тим што није способан да се уклопи и нема представу како други доживљавају његове уписе. Мени је гори Креки, којем се трећина постова своди на кукање како на Руру нема правде и како га Иван не воли, него Протос, који жели да учествује у дискусији и труди се, само му не иде. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 koja crna pravila ovde lmao Shvati to kao ustav - zakoni odnos. Po ustavu nam je da jebemo retarde, a po zakonima(pravilima) da se trudimo da budemo fini. 2 OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Po ustavu nam je da jebemo retarde, a po zakonima(pravilima) da se trudimo da budemo fini. [roflmao] jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Mogu li nekako da se skinu klipovi sa dailymotion-a? Treba maloj sestricini da skinem crtace, a noob sam i numem :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
sljakenzi_ Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Shvati to kao ustav - zakoni odnos. Po ustavu nam je da jebemo retarde, a po zakonima(pravilima) da se trudimo da budemo fini. Mohi, tebi su svi retardi tako da ti nisi merodavan da prosudjujes. Doduse, volim da citam kako napusavas Rebela jer on to stvarno i zasluzuje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 9 postova a vec siris mrznju! idi probaj pecurke! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 a jebiga, stvarno mi nije to namera, ali retko sta me uzasava kao taj koncept odlaska na brod, ako si pametan zdrav i prav. gde jos mracim? mozda to radim nesvesno, opomenite me na vreme :) pa kako nisi primetio da se uvek javis kada neko spomene da ide/bi isao na brod/w&t/ostala sranja mislim da najvecu gresku pravis zato sto polazis od sebe. nemaju svi do jaja posao ko ti, nemaju svi skila ko ti, a nemaju svi isti trip ko ti na kraju. nekome je trip da ode tako negde da radi, neko ode samo zbog kesa... tako da trpy pls :> Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 ja sam uz mohija u slucaju krekija, posto cu dobiti ban ako napisem ista drugo :D gadim se sam sebi i bezim od bilo kakve vrste obaveza Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 (edited) pa kako nisi primetio da se uvek javis kada neko spomene da ide/bi isao na brod/w&t/ostala sranja mislim da najvecu gresku pravis zato sto polazis od sebe. nemaju svi do jaja posao ko ti, nemaju svi skila ko ti, a nemaju svi isti trip ko ti na kraju. nekome je trip da ode tako negde da radi, neko ode samo zbog kesa... tako da trpy pls :> Ma Trpy hoce da zna kako je to biti obicni nabildovani sanker na brodu koji sprcava svako vece, a ne buljas. Pa sad hejtuje kad vidi da neko to radi, jer on ne moze / ne stize / nema muda. Cista sujeta! Edited December 6, 2012 by ducky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 То је завист, не сујета. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 pa kako nisi primetio da se uvek javis kada neko spomene da ide/bi isao na brod/w&t/ostala sranja mislim da najvecu gresku pravis zato sto polazis od sebe. nemaju svi do jaja posao ko ti, nemaju svi skila ko ti, a nemaju svi isti trip ko ti na kraju. nekome je trip da ode tako negde da radi, neko ode samo zbog kesa... tako da trpy pls :> skill i dobar posao ne padaju sa neba, nego se za to guli ko zna koliko godina, a ovi što idu na brod jedostavno nisu spremni za to da se pomuče ovde nekoliko godina zbog posla 1 1 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 @trooper tvoj post 'one year later' je vise zvucao kao 'jedva cekam da vidim kako ces da kukas posle' nego to sto si pokusao da kazes saint-u 'pametan zdrav i prav, mzes i u srbiji da ostvaris isto.' a ne znam zasto te je pogodilo moje 'nov zivot' iako nisam rekao kakav ce to zivot da bude, a cini mi se da svi znamo kakav je taj zivot na brodu. tako da mracis i nije ok. Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 this time next year... Meni je ovo uvek referenca na Delboja jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 (edited) svima je :) Edited December 6, 2012 by noiser_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 skill i dobar posao ne padaju sa neba, nego se za to guli ko zna koliko godina, a ovi što idu na brod jedostavno nisu spremni za to da se pomuče ovde nekoliko godina zbog posla nema to veze, a i ja sam samo nabrajao. imas ljude i sa skilom, a losim poslom. najvazniji mi je ovaj trip deo, nekome je jednostavno to trip i ne zeli da se ponasa ko cetrdesetogodisnjak sa 25 dina npr. i ta sranja Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 @highli postavi se u moju situaciju i reci mi sta bi ti uradio. kevu nemam od 3ce godine, cale mi rekao imas 18 ae pozvoz. zivim kao podstanar placam 100e plus troskovi, za hranu mi pukne mesecno100-150e a plata mi je 400-500e. nisam zavrsio faks a i da hocu ko ce da mi garantuje posao i vecu platu od trenutne? Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Na tvom mestu bi palio odavde. Osim ako ne studiraš nešto. Mada su i školarine na tim čunga lunga fakultetima strašne. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 (edited) @highli postavi se u moju situaciju i reci mi sta bi ti uradio. kevu nemam od 3ce godine, cale mi rekao imas 18 ae pozvoz. zivim kao podstanar placam 100e plus troskovi, za hranu mi pukne mesecno100-150e a plata mi je 400-500e. nisam zavrsio faks a i da hocu ko ce da mi garantuje posao i vecu platu od trenutne? Ma Trpy nonstop prca streberke, nikad nije maserke, frizerke i konobarce pa je malo ljubomoran jer se zna da se one najbolje jebu! Matori imas svu podrsku rura, pod uslovom da slikas kuje na brodu i kacis ovde! Edited December 6, 2012 by ducky 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 (edited) dobro, sve ima svoje prednosti i mane. evo recimo trpy je pokidao faks, zaposlio se i ima do jaja platua s druge strane razvija bing i vozi kaškaija Edited December 6, 2012 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Pa stvarno truper nije realan i mraci mnogo. Kolko sam primetio ljudi koji su u ITu dosta retko umeju da vide oko sebe kakvo je sranje, a i kad vide u fazonu su "uci skolu, trudi se, radi, i mozes da uspes"... e pa brate, ne mozes. Osim toga, postoje perspektive i na tom brodu i to jako dobre (licno znam za 2 slucaja gde su ljudi iz ovog beznadja otisli na brod, i to sa zavrsenim fakultetima). Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 razumem ja potpuno ljude koji su zavrsili neke ne 'chunga lunga' fakultete i imaju preterane plate pa su ovde u srbiji i pokusavaju da je odrze u zivotu. ali su to ljudi kome su roditelji od malena usadili takvu ideju. nismo svi takve srece. Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Oh, I'll just leave this here: http://wiki.answers.com/Q/What_does_Don%27t_judge_a_man_until_you%27ve_walked_two_moons_in_his_moccasins_mean https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Znači, poenta je u tome kako su te roditelji vaspitali i šta su ti govorili? Pa ja da sam slušao svoju kevu, danas bi bio doktor i imao 80 pacijenata dnevno za male pare (poz Dule ) Ja ne pričam da ti je lako, i da je sve moguće, samo nije ni ovde toliko baš crno ko što gomila ljudi kaže. Tj, napolju nije baš toliko dobro i ne čekaju samo tebe da ti daju velike pare. Videćeš i sam posle tog broda, vratićeš se izmrcvaren i ubijen u pojam, a opet nećeš ne znam koliko uštedeti. Jer, kad si godinu dana u 7 kvadrata i radiš po 12 sati dnevno, željan si svega i nemaš meru Vi ste zajahali troopera bespotrebno, dečko jednostavno prednost daje obrazovanju i usavršavanju sebe, a ne brodu i sličnim varijantama na godinu dana, koje ti neće ne znam kako doprineti u karijeri 1 1 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Ma Trpy je obican zec, zna da nije dovoljno snalazljiv da u zivotu uspe sam za sebe, tako da je morao da zavrsi faks i radi za drugog da bi preziveo. Sad misli da svi trebaju tako i da je on u pravu! Trpy brate koji ti je kurac!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts