voodoo_ Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Ja mislim da je to zbog toga što se Jelen pravi od kukuruza a ne ko što bi trebalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Nisam ti ja lupio minus majke mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Више пута сам постово, лик који је радЈо тамо по јеленима ми је реко да се баш за јелен користи неки курац за конзерванс и да од тога боли глава после колико год се ти наоружао мантрама и антимамурлук акцијама (у преводу, нема везе са тим). Сад, ја не знам колко је тај инфо тачан, али оно што знам је да то није битно из простог разлога што је тачно да од јелена боли глава, а од других пива не (не говорим о мамурлуку). Из тог разлога сам, тешка срца, прешао на лав пре неколико година, нешто пре мене је то урадило и 5-6 ортака из истог разлога, а после и још десетак људи из мог окружења, кад су сконтали да није неки аутосугестивни просер у питању или нешто слично. Овако, да нису из мог окружења, знам исто гомилу људи који су баталили јеленка из истог разлога. Тако да је то матор трип, рецимо да сам ја пре 4-5 година констатовао да ме боли глава од јелена, па истестирао, па видео да ме стварно боли само од јелена, па сам онда после причао и са тим ликом итд. Оно што не знам је да ли је то прогресивно постајало све горе или сам просто имао неки тинејџ емо трип према јелену, па сам то кулирао некако. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 ja grunem pola litre vode i nimulid pre spavanja i izjutra ko beba, sta god da pio vece pre Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 (edited) ja grunem pola litre vode i nimulid pre spavanja i izjutra ko beba, sta god da pio vece pre manse nimulida sekira, mnogo jak je to lek pij ga bas bas kad moras, kad te nepodnosljivo boli zub npr Edited November 18, 2012 by алфа Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Провалих и ја одавно да ме боли глава од јеленка, али реко ајде истренираћу се, побољшаће се, десиће се чудо... Данас коначно одлучих да је време да одустанем Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 @ alfy oduvek sam se tripovao da je nimulid neki softkor lekić, zato sto je finog ukusa i topi se u ustima a da je brufen glavni baja medju lekovima i da on jebe kevu organizmu al' to je naravno moje nubovsko vidjenje lekova sta piti u ovakvim situacijama?inb4 steoride Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 nemoj da lazes, znam da jesi zbog hejta na topiku za apgrejd! edit: za taj jelen se vec 10 godina svake godine prica kako se pogorsao, strah me da probam :) Свако пиво се погоршало, због конзервирања, тј. то се увек деси кад се повећа бизнис и онда се прелази са ''прозиведено тад и тад'' на ''бест бифор тад и тад'', логично, јер су велика производња, велика дистрибуција итд. Ово сјебава пиво на два начина, један је тај што добијеш маторо пиво (као, пиво је најбоље 2-5 дана после прављења, расправе су дал је боље ближе два или ближе пет), а други, јелте, тај што мораш да издодајеш гомилу трипова у њега. Имаш још и трип са амбалажом. Пластика је најгора. Стаклена флаша је добра, али ако се ради о овом олскул мини трипу кад добијеш пиво од три дана. Пошто пиву смета светло, конзерва је најбоља, пиво у флаши најебе због осветљавања током царских временских периода (ем транспорт, ем нови фрижидери-рекламе који светле унутра). Међутим, да не би мирисао конзерву и тиме трипово мозак да пијеш метално пиво, узмеш конзерву, сипаш у стаклену чашу и то ти је најбоље што мош да добијеш од ових данас мега продукционен пива. Зато су неки велики произвођачи кренули од скоро да се рекламирају на фазон ''опет пишемо датум производње, а не бест бифор'', не сећам се ко, али мислим да је карлсберг. Тако да су сва пива тог типа сјебана у последњих неколико деценија. Међутим, изгледа да је јелен доста најебао и апсолутно и релативно. Мени је он и даље укуснији од лава, али просто, једном сам попио четири комада (мање него што попијем пива кад пијем), све регуларно пио воде, јео говна и шта све треба и два дана нисам могао да се померим. Док лавова могу да попијем стварно дваес и да будем пијан и све што иде уз то, али у нормалним оквирима. Мене иначе од пива не боли глава, чак и кад не попијем воде, а попијем двоцифрен број кригли. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 a jeste 20 piva You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 meni su dovoljna dvapiva ( :O ). ne ozb, dva piva su prava mera za mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Dva piva su taman Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 vudu drugar jbt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 (edited) Мени је потребан двоцифрен број. Што каже Дулио, јелен и даље укуснији, али навићи ћу се на укус Edited November 18, 2012 by strokan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 a jeste 20 piva То кад сам био алкос, ти дани су иза мене, извуко сам се. Али док не баталим алкохол скроз, ко цигаре што се батаљују, пићу доста (кад седнем да пијем, не значи да пијем нон стоп), просто, остало ми ваљда, јебига. Мада сам монструозно смањио и периодику, тако да јебем ли га. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 ytebalo je samo da kazes fotsy u y do this. Imam primere i preko 20 piva (sad kolko ce ko verovati 20 hajnekena, flasa viskija i casa koce, naravno posle tog kausticnog finala covek je prso i postao ruina). Mada da si troo, nikad ne bi rekao 20 piva vec sanduk piva! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Алкохол и ја смо тачи сабџект и гледам да избегнем банализацију ако се прича о истом:) У преводу, мого сам да напишем вај ју ду дис фотсо, али сам се одлучио за госпончоек одговор иако је коментар троласт, не да бих теби показао уштипака, већ ето тако, да мало објасним моју ситувацију:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 znamo, pisao si nam. Tako je i dule doktor imao problem sa alkoholom, ali onda je kupio kazan, tonu sljive, pola tone kajsije i dunja, i vise nije bilo problema You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Ја то пишем више због свог бурдена него због публике! А Дуле је златни пример ''кад неће Мухамед брегу'' искрице! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 ja ujutro posle piva popijem pivo da mi bude ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 zorancvijanovicnarkomanscenakalis.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Meni se više nijedno pivo ne sviđa sem prvog na vrućini :( A npr oni sokovi od limuna/grejpa sa pivom su mi skroz kul, osvežavaju bolje nego koce, fante i sprajtovi jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Јеботе, узо да гледам оне велике србије и гледам ко нездрав три дана и није ми добро, па оно су толки цареви да је то страшно:) Поготово она будала што може да глуми све јебо га ја dimitrije banjac se zove kralj. :) imaju sad novu emisiju, zove se državni posao i ide na nekoj novosadskoj televiziji. ima na tjubu, https://www.facebook.com/pages/Dimitrije-Banjac/188297871303728?ref=ts&fref=ts tu kače sve epizode toga do sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 @ alfy oduvek sam se tripovao da je nimulid neki softkor lekić, zato sto je finog ukusa i topi se u ustima a da je brufen glavni baja medju lekovima i da on jebe kevu organizmu al' to je naravno moje nubovsko vidjenje lekova sta piti u ovakvim situacijama? inb4 steoride nije da sam nesto istrazivao bas, ali nekako mi je logicno da je svaki lek za bolove jak, pa tako i nimulid... moze neko ko zna vise da kaze nesto o tome a sto se tice mamurluka, pa ja imam ritual 1)pojedem nesto 2)nalijem se vode sto vise, na silu (posto te glava zapravo boli zbog dehidracije, ko koristio kreatin zna to :>) a uz to uzmem vitamin c ako imam gajbi (to imas u apoteci da kupis domaci vitamin c, dosta je jeftin) 3)napunim veliku flasu vode i stavim je pored kreveta 4)dobar san :D 5)kad se probudim opet voda i onda uzmem kiselu ili sprajt! :D 6)dobar dorucak i kada ovo ispostujem ko nov sam ceo dan, cak i kada overim naravno da mi se ponekad desi da sam toliko ubijen da samo legnem obucen u krevet i zaspim, ali to jednom u sto godina i onda ceo dan ne znam sta je to niti gde se nalazm :> uglavnom, kljucna ti je ta voda, a meni posebno ta flasa vode pored glave, posto mi se cesto desi da sam mnogo zedan ali jednostavno nemam snage da ustanem i pijem vode Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Наравно да не треба узимати лекове против болова са алкохолом, разјебаваш бубреге и јетру. Иначе, догодила ми се чудна ствар. Био сам код ортака у Железнику, уватили се у неку причу и потпуно заборавим на време, питам га кад има задњи бус, каже он има 88 око дванаест и нешто и ја као ај изађемо, па ћемо блејати на станици, он као ма опуштено у 12 је на Брду, реко, ај, брате, да изађемо за сваки случај и он као ма јок, опусти се. Изблејали још мало, излазимо после, таман кад смо скренули ка станици прође празан бус и пролети кроз станицу, јер није било никог, ја му махнуо, ал возач ништа. Ја се сморио, цимам га да ме вози гајби, ал он устаје сутра у 5 и не може. И ај као ја да проверим сајт ГСПа, можда има још један полазак после. Телефон ми иначе не багује никад, ал не могу да уђем на нет, не могу да отворим претраживач, ресетујем фон - кад стиже ми од другог ортака порука "брате, сад је 12 и 15", ја као кој курац, кад видим да је телефон избаговао и послао му поруку од пре неко вече, где сам га питао да ли може да дође до мене до 11. Док сам му куцао објашњење, зове ме он и испостави се да се враћа из града, али да је већ на Богословији, ја му објасним ситуацију и цар каже "долазим по тебе." Ладно је човек прешао цео град да ме врати кући. Фејт ин хјуменити ристорд. Извините на смарању, под утиском сам. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 je l' si rekao ovom prvom da sisa kurac? :D "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts