Pittsburgh Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Ajde sad, koliko znate dece koja ZAISTA imaju smisla z fotografiju i volontiraju, zato sto "nisu dovoljno dobri", zato sto im aparati nemaju sve filtere i sranja koji haj end aparati imaju, a koliko znate "profi" fotografa za koje se zapitas zasto uopste rade taj posao, ali imaju aparate koji rade VECINU posla. I nemoj sad "moras da znas da koristis svetlo" i ta sranja ovde se zavrsava sve.. Stvarno od procitanih 48 tvojih postova 33 su vrhunac lupanja gluposti koje online forum moze da pruzi. Da sam ikada naisao na 10ak takvih kao sto si ti u prvom susretu sa forumima, istekqo bih komp iz struje i zvao samanskog svestenika da baci kletvu na taj prokleti uredjaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Ево, фотограф један с мог факса, мајнд да не готивим лика, али не могу му порећ да јебе кеве у ономе што ради. И сад ти фоткај ово, ево ти сва опрема http://www.dontpaniconline.com/magazine/arts/luka-klikovac brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Труперу лол, код нас као у Србији:) pa my point exactly, zato ona moja csb prica o Rentacoderu, nije samo u Srbiji dude :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Очекујеш да ти одговорим на овакав пост? Пре ће бити да ти нећу одговорити ни на један после овог. Али ево, кратка цртица, а после свак својој кући -причаш о бабама и жабама, нико не прича о тим твојим фотографима са наводницима што су покуповали опрему -знам људе који су физикалисали годинама за фотоапарат и опрему. нормално је набавити те ствари ако ти је то професија, јесу скупе, али можеш, то ти је фокус. ако си ''готивни хобиста'' јебига, шта би ти? Шта мислиш, јел ја имам таблу за цртање од пет иљада или од педесет иљада? Шта мислиш, да ли планирам да пазарим монитор од осамсто евра? А да ли мислиш да се ваљам у парама? -мислиш да профи фотографи не раде свадбе? лол ti "moji" sto su pokupovali opremu su ljudi ala Aleksandar Zec, a znam da ima gomila dece koja radi za dzabe, a imaju mnogo bolje fotografije "profi" fotografi koji nemaju angazovanja rade svadbe. i opet ne mozes da poredis crtanje, prevodjenje i jebeno kliktanje aparata iz razlicitih uglova. To je kao da ja sedim pored tebe dok ti crtas na tabletu i lupam printskrinove i uzimam pare za to 2 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Трупер: Јао, знам да није кад је та прича у питању, има и мене ''напољу'', али причам ти за неке као генералне тарифе. Оно, узмеш и наш стандард и све у обзир и опет је код нас то грђе иако по нетовима и америкама имаш индијце који не знају да раде и послодавце који су пали с крушке. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Ево, фотограф један с мог факса, мајнд да не готивим лика, али не могу му порећ да јебе кеве у ономе што ради. И сад ти фоткај ово, ево ти сва опрема http://www.dontpanic...s/luka-klikovac u jebote ovo stvarno izgleda do jaja. Ovde nista nije CGI? Pogotovu ove stvari gde se u pozadini vide "zvezde" bas me interesuje koja tehnika se ovde koristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 http://www.dontpanic...s/luka-klikovac "Luka Klikovac likens his experimental photographs to the Rorschach test, revealing your inner Freudian impulses and whatnot." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 hahah :) a za gredu je bilo "and all that" ili tako nešto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Да : ) The work’s interaction with both the floor and wall is meant to call attention to the space occupied in the gallery by both viewer and object. “I see the plank as existing between two worlds,” McCracken has said, “the floor representing the physical world of standing objects, trees, cars, buildings, human bodies, and everything, and the wall representing the world of the imagination, illusionistic painting space, human mental space, and all that.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 ахахахаха:) Наравно, греда је идеал коме тежимо сви ми уметници! нема ништа цги, лик је нешто јео говна са испуштањем разних кураца у разне течности колко сам сконтао, нисам га питао поближе... у сваком случају, поента је да ти сад узмеш, даш ми његов апарат, капљеш ми те течности исто овако ко и он и ја сликам и то испадне говно. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 i opet ne mozes da poredis crtanje, prevodjenje i jebeno kliktanje aparata iz razlicitih uglova. To je kao da ja sedim pored tebe dok ti crtas na tabletu i lupam printskrinove i uzimam pare za to ау јеботе па јел ти капираш поенту професија које се заснивају на кумулираном знању нечега више него на бројању сати или тежини конкретног рада? Не можеш да поредиш ни цртање са ношењем џакова, па ћу ја да узмем десет пута више пара за сат времена цртања него за сат времена ношења џакова. И то зато што сам још увек мали и јадан. И то с правом ћу да узмем те паре. А знаш зашто? Зато што то није сат времена него девет година и сат времена. А за једанаест година ће да буде дваес година и сат времена. Притом ни у ком случају не говорим о фејму, већ о чистој математици квалитета производа, изузетој из социјалне равни. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 нема ништа цги, лик је нешто јео говна са испуштањем разних кураца у разне течности колко сам сконтао, нисам га питао поближе... у сваком случају, поента је да ти сад узмеш, даш ми његов апарат, капљеш ми те течности исто овако ко и он и ја сликам и то испадне говно. razumem ja sta je poenta al me sad mnogo zanima kako se ovo radi :D znaci zero postprocessing/alteration ne racunajuci eventualno neko sredjivanje boja / balansa / expose-ura? stvarno impresivno. Kad ces ti Dule nesto tako imprestivno da stvoris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 ПА ЈА МОРАМ ДА РАДИМ ЗА СВОЈ СКИЛ, ЈА ЦРТАМ, НЕ КЛИКЋЕМ АПАРАТ КОЈИ САМ ЦРТА поенту сам писао због марета:) Не знам шта је радио, вероватно ми не би ни реко кад бих га питао:) Капирам да је било постпроцесинга, увек га има колико сам ја упућен, али је капирам фора да се ограничи на чишћење флека и можда контраст и тако те форе. Мислим, они доста раде у фотошопу, то је стандард, није то више онај фазон узмеш аналогни апарат и молиш се богу док развијаш филм:) Мада, сигурно није нешто зајебано, јер ено видим оне космосе како су мало ''неадекватно рандом'' тако да капирам да ништа није дирао од саме фотке. Другим речима, немам појма шта је радио, али временом сам скапирао да им је неки ''гилд'' фазон да висе са београђанке на једној руци док другом сликају и да то раде сат времена док не прође онај тамо облак који јебе осветљење. Са друге стране, мислим да се то неинтервенисање у том фотографском универзуму препознаје и вреднује, оно, видим неку фотку, оно, мени је онако, али онда ми кажу да је до јаја јер је све царски, а није ништа после чачкано. У преводу, мислим да не би било толико штовано да је нешто чачкао ко цар после. Онда опет, треба знати и чачкати, зато су у Скандалу сви ербрашовани ко да су из флеш игрице, а на неком гучи билборду су само преготивно млади и лијепи. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Ево, фотограф један с мог факса, мајнд да не готивим лика, али не могу му порећ да јебе кеве у ономе што ради. И сад ти фоткај ово, ево ти сва опрема http://www.dontpanic...s/luka-klikovac ok, super, on je ekspresionista, ekstra su mu slike... ALI SUSTINA JE, da je to RANDOM bacanje farbe po sobi i sprejshutovanje sa skupim aparatom ti meni hoces da kazes da je to teze od prevodjenja 600 strana i crtanja? Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 znaci zero postprocessing/alteration ne racunajuci eventualno neko sredjivanje boja / balansa / expose-ura? o tome i pricam, vecina novijih end aparata vec ima neka sranja u sebi, tako da sve izgleda lepo Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 нема ништа цги, лик је нешто јео говна са испуштањем разних кураца у разне течности колко сам сконтао, нисам га питао поближе... у сваком случају, поента је да ти сад узмеш, даш ми његов апарат, капљеш ми те течности исто овако ко и он и ја сликам и то испадне говно. ау јеботе па јел ти капираш поенту професија које се заснивају на кумулираном знању нечега више него на бројању сати или тежини конкретног рада? Не можеш да поредиш ни цртање са ношењем џакова, па ћу ја да узмем десет пута више пара за сат времена цртања него за сат времена ношења џакова. И то зато што сам још увек мали и јадан. И то с правом ћу да узмем те паре. А знаш зашто? Зато што то није сат времена него девет година и сат времена. А за једанаест година ће да буде дваес година и сат времена. Притом ни у ком случају не говорим о фејму, већ о чистој математици квалитета производа, изузетој из социјалне равни. ok, super, on je ekspresionista, ekstra su mu slike... ALI SUSTINA JE, da je to RANDOM bacanje farbe po sobi i sprejshutovanje sa skupim aparatom ti meni hoces da kazes da je to teze od prevodjenja 600 strana i crtanja? повлачим се рофл brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post fushi.ryuu Posted November 26, 2012 Popular Post Report Share Posted November 26, 2012 nakon što je tries žena jebo i mohiju ih natrljao na nos radi fore i dulja je sjebo da pokaže svima huz d bos 5 .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 ok, super, on je ekspresionista, ekstra su mu slike... ALI SUSTINA JE, da je to RANDOM bacanje farbe po sobi i sprejshutovanje sa skupim aparatom ti meni hoces da kazes da je to teze od prevodjenja 600 strana i crtanja? a jel ti hoces nama da kazes da je prevodjenje 600 stranica iz fotelje, u toplom domu, teze nego prodavanje carapa na buvljaku na -10? Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 повлачим се рофл da, sad citam, izvini :) kapiram sta hoces da kazes, ali je vise izi moud zbog tehnologije, i mozes da ga jebes i deca se u fotografiji sve vise pljuju sta je skil a sta nije :) i drago mi je sto crtas 9 godina, i ja crtam kadkad, ali ja ne uzimam lovu na tome, ali znam da mi je teze da radim ovo: , posto slabo znam anatomiju, i tako ta sranja, nego da fotografisem svadbe sa skupim aparatom ili bacam kante sa vodom i sprejujem aparatom. Razumes li? a jel ti hoces nama da kazes da je prevodjenje 600 stranica iz fotelje, u toplom domu, teze nego prodavanje carapa na buvljaku na -10? da, hocu, posto sam radio i jedno i drugo Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 da, hocu, posto sam radio i jedno i drugo majke ti... a jel znas koliko je tek teze da vadis haringe is severnog mora, nego da sedis u meril lincu i klikces po berzi? ja stvarno ne znam, da li ti pokusavas da trolujes ili ''objasnis'' neku svoju logiku kako treba i sta, ali daj se osvesti i pogledaj u kom svetu zivis, pa ce ti mozda biti jasno zasto je nesto teze a manje placeno i obrnuto. nemas 12 godina. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Torchlight 2 10€ na steamu još malo više od dan jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 majke ti... a jel znas koliko je tek teze da vadis haringe is severnog mora, nego da sedis u meril lincu i klikces po berzi? ja stvarno ne znam, da li ti pokusavas da trolujes ili ''objasnis'' neku svoju logiku kako treba i sta, ali daj se osvesti i pogledaj u kom svetu zivis, pa ce ti mozda biti jasno zasto je nesto teze a manje placeno i obrnuto. nemas 12 godina. jebote, dokle je ovo doslo, prica je bila za porednjenje fotografisanja i prevodjenja, i to je to, duletu i jos nekim drugarima je fascinantno kako neki lik pisa pred kamerom, meni nije i verovatno bi mi bilo fascinantno njegovo crtanje... Spomenuo je primer gde su pitali coveka da ostavi opremu ljudima na par dana i da nema potrebe da on bude tu... Sto je sasvim normalno, ne trebas da budes neki ajnstajn da provalis kako se koristi jebeni aparat. Za skill potreban za fotografisanje svadbi/ krstenja, tek ne zelim da komentarisem. Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 i ti si dement Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 to u pauzama crtanja? i karanja riba? jel ima nešto što ti nisi radio, daj da krenemo odatle lol koji je tebi kurac. Sve sirotinjska zabava, ne znam sta ti smeta... ne znam da vozim bord, ne znam da skijam ... sta sad, ja trebam da pljujem pola foruma zbog toga? Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Ne znam ni ja da vozim bord :c to jest, mozda znam, nisam probao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts