Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Pa u tom periodu se kod danasnjih generacija desava taj momenat odrastanja i osamosaljivanja. Napustas comfort zone roditelja i nebrige. Taj period pred downhill je carski jer nemas nikakvih ozbiljnijih egzistencijalnih problema, samo skola. Znaci ceo zivot ti je bila jedna smijesna obaveza. I sada, transformacija koja traje godinama, postajes covek, pocinjes da brines o svim aspektima zivota sam, bez uticaja roditelja. Naravno da je strasno u pocetku i izgleda kao downhill, al kontam da sa trijes pocinje nova tura carevanja.

Osim ako se ozenis

:tf:

Ne budi papan Grujo, nego traži da ti ovi pošalju lažnu fakturu na kojoj će da napišu da 1 duks vredi 5 evra, jedna majčica 2,5, a čipovi vrede 35.

Ukupna vrednost pošiljke 50 evra.

Onda odnesi to Evici i ona ti preda pošiljku.

this, Ili ponudi samo izjavu inopošiljaoca sa tekstom "The exporter of this products covered by this document declares that except where otherwise clearly indicated, these products are for non commercial use and free of charge"

Idi toj Evici (zvuci madjarski idk why) i reci da najbolje sto mozes da dostavis je izjava pošiljaoca da roba nema vrednost i da je poklon. Nemoj preci 50e ako ti salje pravno lice, 70e ako je fizicko.

Pa u tom periodu se kod danasnjih generacija desava taj momenat odrastanja i osamosaljivanja. Napustas comfort zone roditelja i nebrige. Taj period pred downhill je carski jer nemas nikakvih ozbiljnijih egzistencijalnih problema, samo skola. Znaci ceo zivot ti je bila jedna smijesna obaveza. I sada, transformacija koja traje godinama, postajes covek, pocinjes da brines o svim aspektima zivota sam, bez uticaja roditelja. Naravno da je strasno u pocetku i izgleda kao downhill, al kontam da sa trijes pocinje nova tura carevanja.

LOL, to dobar deo, taj deo jedva cekam da kompletiram, i od dvadesete na ovaj ili onaj nacin to pokusavam i blizu sam.

Taj "downhill" bih vise opisao sa epizodom south parka - your getting old :D. Al nekako prerano, smaraju me stvari koje ne bi trebale da smaraju osobu od 24-25 godina.. :)

NBGD-fags, jel zna neko u kojoj mesari mogu da kupim telefonski kabl i produzni kabl za USB (znaci onaj regular USB a ne mini)? Trebace mi sutra a bice mi mnogo mucno da se cimam preko reke. Znam da je bila neka radnja u bloku 70 or something, ali nisam siguran gde ni kako se zove

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...