Kal1mero Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Немој да идеш у антику код њих има тарифа штампање са усб-а :) Ја сам тако одштампао 300 страна и то ме са коричењем изашло 1100 динара :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 I don't see you brought up an alternative:) Мислим, могу ја и до града додем, ал некако ми то фејл акција за штампање тих срања... Имам сто и нешто страна (око двеста педесет, али већ ''ускриптованих'' у пдф, оно, хоризонталан је формат и блеје две стране на једној), јебем ли га, ваљда то није много онда... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Онда их зови телефоном па питај :))) па види да ли је скупо :)) 26 93 983 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 E dušane da ne znaš gde ima da se kupi jeftinog papira žnj kvaliteta ono kao kad bi ti sad skicirao nešto milijardu puta vežbe radi a nećeš da trošiš bilo šta što košta više od dinar? edit: napisao sam "stoko" ahahahah Нађи било кога ко штампа једнострано велике количине у пословне сврхе, па када важност одштампаног прође, уместо да баце теби нека дају, па шврљај на чистој страни : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Немам појма, ја сам то са свјескама постизавао Капирам да то боље знају ови што раде по фирмами и штампају ствари:) едит - па видо сам, ал шта, није то мени ништа променило у перцепцији твог питања:) Pa da al ne znaju svi da si ti Stoka možda se neko uvredi Sveske kad klincima dam postanu kupus u roku od dan, ovo sto kaze kori, krš papir ftw - u stvari i fotokopir će da posluži, onaj najgori tanki samo da im skrene pažnju sa zidova :) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 (edited) Za fotokopiranje odn. stampanje sa usb-a, meni je najjeftinije bilo ovde http://www.copy.rs/ Jes da nije na Novom Beogradu, al je mene, sa koricenjem (spirala fazon), oko 300 strana ispalo 500-ak dinara. Edited November 18, 2012 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 (edited) Nigga, check out ma new avatar, yo! Edited November 18, 2012 by ducky Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Ja ne znam ko je na avataru i bio bih zahvalan mendziju na pojasnjenju. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Za fotokopiranje odn. stampanje sa usb-a, meni je najjeftinije bilo ovde http://www.copy.rs/ Ови су цареви, ако штампате књиге само код ових : ) ал наравно понесите барем 2к страница јер онда вас испадне по једној 1.05 динара http://www.copy.rs/Ostale-usluge/fotokopiranje-koricenje-stampa-cenovnik.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Ja ne znam ko je na avataru i bio bih zahvalan mendziju na pojasnjenju. no, plsi am tired Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Pronasao sam telefon. Izvinjenje crncima "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 I koja je danasnja lekcija? Sta smo naucili o predrasudama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Da ipak samo u Srbiji moze tako nesto da se desi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Da nije bilo dovoljno crnaca u prostoriji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Da crnci nisu uspeli da nadju telefon Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 bubba is a nigger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 dušan is a doctor Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 sad ne mogu da nastavim jer ce admin opet da mi obrise post, ali mogu da brejkujem kombo .i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Za fotokopiranje odn. stampanje sa usb-a, meni je najjeftinije bilo ovde http://www.copy.rs/ Jes da nije na Novom Beogradu, al je mene, sa koricenjem (spirala fazon), oko 300 strana ispalo 500-ak dinara. Ево каже сајт отворили у Гоце Делчева лол тај рад brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Pozdrav za Ivketa i Mohija, drugare sa gaming festivala. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Kolko je depresivna nedelja u Cacku. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Јеботе, узо да гледам оне велике србије и гледам ко нездрав три дана и није ми добро, па оно су толки цареви да је то страшно:) Поготово она будала што може да глуми све јебо га ја 1 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Ликови су стварно цареви. Највише ме одушевљава кад глуми професора Ин ди адр њуз, провалио сам да је кад се уциркам од лава сутрадан немам главобољу, док од јелена цео дан не могу да дођем себи. Изгледа да ћу морати да пређем на лава Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Покушаћу... За јелен ме везују хектолитри историје, али много су се погоршали у последње време. Мислим да је то због ових фенси флаша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts