SavKe Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 (edited) što mrzim ovakve nostalgija "omg protraćio sam život na svoj život i lične uspehe i sreću, gde su prijatelji svi ti sa kojim sam nekad cuclu delio" fore. Da su ti pravi prijatelji i bitni ljudi, viđao bi ih redovno pa makar bio na poslu 24/7 i zakopan u obaveze jer ćeš se iscimati, kao i oni. A ovo ostalo, ako dođe i prođe, nek dođe i prođe kad za bolje nije. Nikad neću zaboraviti kad mi je pre par godina došla neka ortakinja iz osnovne na nekom rođendanu i kaže "pravi prijatelji se nikad ne zaboravljaju... jel znaš ti ko sam ja?" A ja sam u fazonu "Uhm, znam ko si i znam da nismo prijatelji, a kamoli pravi.", ono, nismo se družili tih proetklih desetak-petnaestak godina sa razlogom, a ne zato što eto, nismo mogli. Edited November 4, 2013 by CheighLee pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post zuzilinjo Posted November 4, 2013 Popular Post Report Share Posted November 4, 2013 3 How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nymeria Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 (edited) Edited November 5, 2013 by Nymeria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Santa Posted November 5, 2013 Popular Post Report Share Posted November 5, 2013 18 Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 što mrzim ovakve nostalgija "omg protraćio sam život na svoj život i lične uspehe i sreću, gde su prijatelji svi ti sa kojim sam nekad cuclu delio" fore. Da su ti pravi prijatelji i bitni ljudi, viđao bi ih redovno pa makar bio na poslu 24/7 i zakopan u obaveze jer ćeš se iscimati, kao i oni. A ovo ostalo, ako dođe i prođe, nek dođe i prođe kad za bolje nije. Nikad neću zaboraviti kad mi je pre par godina došla neka ortakinja iz osnovne na nekom rođendanu i kaže "pravi prijatelji se nikad ne zaboravljaju... jel znaš ti ko sam ja?" A ja sam u fazonu "Uhm, znam ko si i znam da nismo prijatelji, a kamoli pravi.", ono, nismo se družili tih proetklih desetak-petnaestak godina sa razlogom, a ne zato što eto, nismo mogli. lol prc chance failed! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ven0m Posted November 7, 2013 Popular Post Report Share Posted November 7, 2013 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 ssi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 ja mislim da se nije stvarno obrijao nozem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Dead pixel je carski Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dick Warlock Posted November 8, 2013 Popular Post Report Share Posted November 8, 2013 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post rbds Posted November 9, 2013 Popular Post Report Share Posted November 9, 2013 10 i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 + Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 NL The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SavKe Posted November 11, 2013 Popular Post Report Share Posted November 11, 2013 lag šerovao na fejsu ovo gospodarenje 6 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Nisam očekivao da će se pretvoriti u Bill Hicksa, gotivno! Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 ja sam odma pomislio da su ga istokovali :) This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts