Jump to content

kratki stripovi

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Evo ti spojler, jebo te spojler, koji kurac pa kačim nešto uopšte.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

70-90

Neko ko ne gleda seriju strip sa nekakvim karikaturama bez naznake o čemu se radi bi zaboravio u roku od 13 minuta, a kamoli da mu isti spojluje nešto jednom kad reši da odgleda seriju, a ti sad slobodno budi duhovit pa baci još neku dosetku sa brojkama, hehe

Joj jebote.

Okačio si strip u general temu za stripove, a isti je DIREKTNO usmeren na BB i to poslednju epizodu. Dakle NIKO osim onih koji gledaju BB neće skontati i stoga se gubi poenta postovanja ovde. Drugo, postovanje stripa bez spoiler taga, onima koji prate seriju - a iz nekog razloga još nisu pogledali poslednju epizodu, sigurno kvari momenat koji mogu da imaju kada se taj događaj zapravo desi.

Ali dobro, neka bude da je četvrtak i da sam ja bezobrazna budala koja juri dobre fine pametne i uvek inspirativne korisnike zbog gluposti, a ti budi car koji piše milion eseja godišnje i pravi je Dionis savrmenog vremena koji nema granice u zabavljanju i intelektu.

Nije problem to da strip eto treba u spojler, pogrešno sam procenio da ne treba, problem je u tvom naletu đonom na nešto što je u osnovi moglo da se reši sa ''čabke stavi to u spojler, neko nije gledao''

edit, I batalite alfi da dajete minuse gde meni odgovara na post, već drugi-treći put ispada da ja to radim

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Neko ko ne gleda seriju strip sa nekakvim karikaturama bez naznake o čemu se radi bi zaboravio u roku od 13 minuta, a kamoli da mu isti spojluje nešto jednom kad reši da odgleda seriju, a ti sad slobodno budi duhovit pa baci još neku dosetku sa brojkama, hehe

Ali onaj post je stvarno 70-90, ovaj je mozda oko 65.

Takvo tvoje razmisljanje je najblaze receno tupo, a usudio bih se da i kazem bezobrazno.

Polazim sada od sebe, ali verujem da ce se jos ljudi sloziti sa mnom. Nisam gledao BB uopste, ali planiram da pocnem, i ako ovaj strip stvarno otkriva nesto bitno pri ZAVRSETKU serije, onda stvarno ne znam sta bih ti rekao...

Da si okacio ovaj strip na BB topiku razumeo bih te, ali ovde... jos se drkas zbog toga sto ljudi rejdzuju zbog spojlera, stvarno bez komentara.

A i ja sam budala sto pokusavam nesto da ti objasnim, bolje da sam ti napisao "odjebi bezobrazni skote" lagano i bez blama, iako to nikad nisam nikome napisao ovde.

• Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 2

Um caruje, Dundo Maroje!

Do jaja mi je to spinovanje u ''mom ponašanju'' o mojoj ''bezobraznosti'' , to etiketiranje mene kao takvog je čak pomalo žalosno ko je iole pratio moje forumašenje ovde i moje generalno ophođenje prema drugim forumašima... Nemam reči više, kriv sam, udrite.

• Upvote (+1) 2

polako momci, desi se svakom, a i nije fora dva na jednog

Primećujem veliku količinu aktivno agresivnih postova na forumu u poslednje vreme.

Do jaja mi je to spinovanje u ''mom ponašanju'' o mojoj ''bezobraznosti'' , to etiketiranje mene kao takvog je čak pomalo žalosno ko je iole pratio moje forumašenje ovde i moje generalno ophođenje prema drugim forumašima... Nemam reči više, kriv sam, udrite.

nije poenta u tome sto je chabke pogresio, cak mu ni vica nije nista strasno rekao

poenta je sto je chabke, posle svega sto su mu ljudi rekli, iz fazona "kk JA SAM KRIV" (ironicno govoreci naravno) i tu se nesto pravda, umesto da pojede govno i stavi jebeni spojler

i jos na kraju vice SVI MENE NAPADATE KMEEEE

Um caruje, Dundo Maroje!

Ja sam stavio spoiler pre skoro sat vremena, priznao sam dakle da je trebalo to da uradim, a moj zadnji post se nije odnosio na spoiler, nego na izručenu lavinu agresije.

• Upvote (+1) 1

Ja sam stavio spoiler pre skoro sat vremena, priznao sam dakle da je trebalo to da uradim, a moj zadnji post se nije odnosio na spoiler, nego na izručenu lavinu agresije.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ajd opusti se malo, četvrtak je, ko prati seriju verovatno je još u nedelju na ponedeljak odgledao epizodu. A ko recimo nikad nije pratio neće apsolutno ništa da izvuče iz ovog stripa, sve i da nekad reši da ogleda seriju.

Evo ti spojler, jebo te spojler, koji kurac pa kačim nešto uopšte.

Neko ko ne gleda seriju strip sa nekakvim karikaturama bez naznake o čemu se radi bi zaboravio u roku od 13 minuta, a kamoli da mu isti spojluje nešto jednom kad reši da odgleda seriju

[roflmao]

Edited by алфа

Um caruje, Dundo Maroje!

[roflmao]

Citirao si mi post iz 16:19 gde kažem da sam stavio spoiler pre skoro sat vremena, a onda i post iz 15:20 gde (tonom prouzrokovanim napadom doduše) kažem da sam stavio spoiler, što znači da sam ta govna pojeo pre 59 minuta kao što sam i rekao.

Edited by Савовски

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...