Guest Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 http://uncrate.com/stuff/filson-x-levis-fishing-jacket/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Ali cena ubi Ivane :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 (edited) [Вуду]Шта је то за њега, мало смањи плату кућној помоћници и пазари.[/Вуду] Edited November 13, 2012 by Elvis J. Kurtovic Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted November 13, 2012 Author Report Share Posted November 13, 2012 (edited) jel moze neko od vas koji se iole razumete da mi kaze da li je ova jakna dobar izbor, i da li je solidna gore tex jakna u pitanju, posto je cena niska za tu vrstu jakni. http://www.evo.com/o...ter-jacket.aspx , tj ova boja - http://www.gore-tex..../1298169990688/ i za ovu jaknu takodje http://www.gore-tex..../1298169990688/ mada je ona znatno skuplja, ali cisto da vidim koja je u stvari razlika u ova 2 modela, sem u ceni. Edited November 13, 2012 by noiser_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Mit Romni nosi ovu donju Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 na prvoj je materijal gore-tex performance shell, a na drugoj gore-tex pro. druga jakna je tehnicka jakna za ekstremne uslove(hard shell) i ta jakna se ne koristi da ti ne bi bilo hladno, vec kao spoljasnji sloj koji te stiti od kise, vetra, snega itd. ne znam da li si imao dodira sa shellovima, ali oni su debljine suskavca, a za toplotnu izolaciju u kombinaciji sa njima se koristi srednji sloj u vidu nekog flisa, polara ili perjane jakne. za prvu nisam siguran, cini mi se kao da ima postavu, ali pise no insulation, tako da je i ona verovatno shell. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 kozna jakna a preko vijenamka :) Nema bolje zastite :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted November 13, 2012 Author Report Share Posted November 13, 2012 (edited) hvala skrimke, sada su mi malo jasnije stvari u vezi toga. Mada ja bih zeleo sve sto ove mogu plus da me brane i od hladnoce, ne znam da li su takvi modeli skuplji i gde imaju da se kupe, jel imas nesto da preporucis? mada verovatno meni ni nije potrebna takva jakna, jer se ne bavim nikakvim zimskim sportovima, planinarenjem i slicnim stvarima, nego mi se javilo interesovanje za tu jaknu posto mi izgledaju prijatno, udobno i kul, ali verovatno se i ne oseca neka razlika u odnosu na obicnu jaknu, osim ako se ne bavim necim za sta su stvarno potrebne takve jakne. Edited November 13, 2012 by noiser_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Jakne su ekstra,ali ako nesces se drndati po uslovima za koje su namenjene,dazbe ces baciti pare.Bolje uzmi neku obicnu. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 rekao bih ti isto sto i daniiL, ali ako si bas resio da uzmes nesto u tom sportsko/skijaskom fazonu, pogledaj po nekim sportskim prodavnicama. djak, sport vision, planeta itd. pogledaj colmar, killitec, helly hansen, ice peak, iguana, sve bi to trebalo da ti zavrsava pos'o. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 ima li neko misljenje o ovoj jasi, gotivno mi izgleda mada nemam pojma za slojeve i ostala cuda http://www.beosport.com/internet-prodaja/proizvodi/11-muska-garderoba/71-jakne/2613-alfabravo-hyperleece-m-jakna/ Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 daj link sa karakteristikama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Bilo koja kozna jakna sa onim vunenim postavama iznutra, oko 20 k, neces pogresiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 daj link sa karakteristikama son i am dissapoint od tebe se očekivalo da baciš neki hejt na ovu "jako sam urban i vozim board" jaknu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Odes u army shop uzmes lepo Alfinu M-65 aka vijetnamka plus postava i nema zime. Jakna je 12.900din postava 4.500din. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Odes u army shop uzmes lepo Alfinu M-65 aka vijetnamka plus postava i nema zime. Jakna je 12.900din postava 4.500din. ili n3-b i to je to xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Ja sam juce uzeo ovu http://www.zalando.ch/geox-daunenjacke-dunkelbraun-ge122g00s-703.html Pretopla je i sasvim dovoljna za ovo podneblje Evrope! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 (edited) Jel kupovao neko skoro kaput u Beogradu? Trebalo bi ovijeh dana da pazarim, pa me zanima gde je najbolje da odem prvo, mislio sam da odem do bazara, ali ne znam kakva je situacija tamo, nisam bio 3-4 godine...~15k budzet Edited November 15, 2012 by Shomi~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 pa sa tim parama mos i u fensi TC jbt :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 (edited) Ova lepo izgleda. Inace, danas sam video lika na stanici sa tako dobrom jaknom a bilo mi glupo da mu pridjem sa pitanjima "gde si kupio i koliko kosta"... Sve jakne koje mi se svide kostaju 12.000+ GG Edited November 15, 2012 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 U fensi TCovima nema brojeva :( kad god sam tamo gledao neke jakne, nadjem model, al nema sanse broj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Geox, timberland, to je Ono sto sam video a da valja. 20-30k Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 ja sam pazario u pull and bearu pre dve zime,13 soma je bio,SABIJA dobar dan ja sam Zoze Murinjo Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Ova lepo izgleda. Inace, danas sam video lika na stanici sa tako dobrom jaknom a bilo mi glupo da mu pridjem sa pitanjima "gde si kupio i koliko kosta"... Sve jakne koje mi se svide kostaju 12.000+ GG ovo je pepe jeans, mislim da je 17k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts