Jump to content

Jakna za zimu


Recommended Posts

[Вуду]Шта је то за њега, мало смањи плату кућној помоћници и пазари.[/Вуду] :tf:

Edited by Elvis J. Kurtovic

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

Link to comment
Share on other sites

jel moze neko od vas koji se iole razumete da mi kaze da li je ova jakna dobar izbor, i da li je solidna gore tex jakna u pitanju, posto je cena niska za tu vrstu jakni. http://www.evo.com/o...ter-jacket.aspx , tj ova boja - http://www.gore-tex..../1298169990688/

i za ovu jaknu takodje http://www.gore-tex..../1298169990688/ mada je ona znatno skuplja, ali cisto da vidim koja je u stvari razlika u ova 2 modela, sem u ceni.

Edited by noiser_
Link to comment
Share on other sites

na prvoj je materijal gore-tex performance shell, a na drugoj gore-tex pro. druga jakna je tehnicka jakna za ekstremne uslove(hard shell) i ta jakna se ne koristi da ti ne bi bilo hladno, vec kao spoljasnji sloj koji te stiti od kise, vetra, snega itd. ne znam da li si imao dodira sa shellovima, ali oni su debljine suskavca, a za toplotnu izolaciju u kombinaciji sa njima se koristi srednji sloj u vidu nekog flisa, polara ili perjane jakne.

za prvu nisam siguran, cini mi se kao da ima postavu, ali pise no insulation, tako da je i ona verovatno shell.

Link to comment
Share on other sites

hvala skrimke, sada su mi malo jasnije stvari u vezi toga. Mada ja bih zeleo sve sto ove mogu plus da me brane i od hladnoce, ne znam da li su takvi modeli skuplji i gde imaju da se kupe, jel imas nesto da preporucis?

mada verovatno meni ni nije potrebna takva jakna, jer se ne bavim nikakvim zimskim sportovima, planinarenjem i slicnim stvarima, nego mi se javilo interesovanje za tu jaknu posto mi izgledaju prijatno, udobno i kul, ali verovatno se i ne oseca neka razlika u odnosu na obicnu jaknu, osim ako se ne bavim necim za sta su stvarno potrebne takve jakne.

Edited by noiser_
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...