Jump to content

Jakna za zimu


Recommended Posts

Na guglu ne nalazim zadovoljavajuce rezultate pa cu pitati ovde. Potrebna mi je jakna koja je pre svega jako topla, pod topla podrazumevam da mi na temperaturi od -10 sa duksom i tom jaknom nije hladno, naravno da je otporna na vetar i vodu, i to bi bilo to sto se tice nekih glavnih karakteristika. U obzir dolazi cena do nekih 250e najvise. Toliko bih dao kada bih stvarno nesto kvalitetno nasao. Nikako da nadjem adekvatnu jaknu u poslednjih par godina u kojoj mi nije hladno ni po najvecem minusu. Hvala unapred :)

Link to comment
Share on other sites

Купи неку скијашку јакну - Колмар, Росињол ил нешто тако. А реално јакну тих карактеристика можеш да набавиш и на бувљаку за 2-3к, ја сам узео код кинеза ваљда за 2500 пре три-четири године неку тако јакну и носим је и даље, озбиљно.

  • Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1
Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.
Link to comment
Share on other sites

Ја имам 2 кинеске јакне које су претопле, дакле буквално за минус 10 и ниже температуре, а трају ми већ доста зима (јербо их не носим пречесто, само на тим температурама), могу ти рећи да изгледају прилично добро, тако да нека ти и то буде нека опција, ако нећеш да бацаш паре на ствар коју носиш 30-ак дана у години. :)

Edited by Elvis J. Kurtovic

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

Link to comment
Share on other sites

Ja sam kupio pre 2 godine u Reflex-u za 10k Killtec jaknu veoma slicnu ovoj. Nikad bolju jaknu nisam imao, materijal je odlican, brzo se susi i nije teska.

Nije najlepsa jakna, al kvalitet sabija.

http://www.dress-for...Et5mmpJvTaie08J

Edited by nikita_

sine nikita, postao si nik kejv
 
Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 
Link to comment
Share on other sites

hvala na odgovorima, pomoci ce mi pri odabiru. Vlado, video sam i ja tu jaknu, ona je bese od nekog specificnog materijala? Tada mi je izgledala debelo ali je bila nekako lagana, sledeci put cu je probati pa cu videti...A za kineze znam da prave tople jakne, ali je cinjenica da ne prave kvalitetne i estetski lepe modele. nikita ta killtec jakna sasvim solidno izgleda, samo joj kvari izgled ta zelena boja. u kojoj si je tacno radnji kupio? i jel bilo razlicitih boja kada si kupovao ili samo ta?

Edited by noiser_
Link to comment
Share on other sites

ne verujem da ih ima kod nas, ali furam ovakvu vec trecu zimu i odlicna je... kisa, sneg ili vetar, svejedno je :)

mada, zna da probije hladnoca posle par sati napolju na nekom jacem minusu. ali tad je svejedno koja je jakna u pitanju, ako je uslo pod kosti - GG

1.jpg

Bjukenon Mitch

Link to comment
Share on other sites

za 250e možda navataš čak i neki gore-tex na expozim-u, a običnu toplu jaknu koja nije vodootporna (u smislu da možeš da blejiš 5h na pljusku) ćeš naći i za dosta manje pare.

razmisljao sam o gore-texu, ali nigde takve jakne nisam vidjao za te pare. Ali za taj expozim nisam znao, ne bi bilo lose da svratim, mozda nadjem nesto kvalitetno u tom cenovnom rangu.
Link to comment
Share on other sites

imajte na umu da iz turske, kine ili odakle već stiže gomila jakni na kojima piše svašta a zapravo su samo nalepljene etikete. ako ne možete da nađete takav (ili makar jako sličan) model na sajtu proizvođača, verovatno je fejk.

Link to comment
Share on other sites

http://www.backcountry.com/bcs/review/Great-jacket-in-a-downpour/33892.html

ja imam ovu, samo u ovoj kombinaciji boja

TJBGM.jpg

mnogo je dobra, nije glomazna niti izgledas kao snorlaks u njoj a topla je i mozes i po kisi opusteno u njoj bez da se natopi ko konj :d

takodje imas bruku dzepova koji se ovako uopste i ne vide u koje i kad natrpas stvari opet ne izgledas glomazno, ne znam kako :DDDDD

vrh jakna poz

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...