unknwn Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Boxee_Box Valja li čemu? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 (edited) Ja koristim ovo http://wdc.com/en/pr...cts.aspx?id=330 sto je slicna stvar i super mi radi posao. Mislim da Ivan_ ima Boxee, ali koliko sam skontao on je discontinued, tako da dalje nece biti updatea za njega, ne znam kako stoje s ovim nezvanicnim stvarima. Za ovaj WD ima i brdo nezvanicnih firmware-a, ali meni i ovaj standardni sasvim ok radi posao pa se dosad nisam baktao s time. Edit: Pritom je Boxee oko 24k din, dok je ovaj moj WD bio oko 14k. Ima ok i onih Asus varijanti, ali ne znam koliko su oni softverski podrzani od strane nezavisnih programera. Edited November 6, 2012 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 imam ja boxee vec duzhe vreme i otishao je u development mode.. ie. ne vredi te pare dati sada za njega :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 nemam ja boxee, ja imam ovo: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=1088&lid=2 samo za puštanje video fajlova na televizoru je overkill, al meni na njemu radi i par malih kućnih servisa/servera, plus nameravam da namestim streaming muzike sa njega na mobilni, da ne moram da kupujem nexuse od 32 giga (poz za peru :D) kupio sam od vudua drugara, ne znam pošto je u radnji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 jel mogu da mu se kače tastatura/miš i ima li wireless? Ne mogu mis i tastatura, tj ne znam nijedan media player na koji to moze, a realno ti ni ne treba, bar ja nikada nisam osetio potrebu za tim. Wireless ima, mada je meni ponekad bagovalo pustanje Full HD filmova kada je isao preko wifi-a, ali mislim da je to pre do dometa mog rutera koji je bedan. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Pazi, meni su se ta zastajkivanja desavala vrlo retko, a tipa metar dalje od mesta gde je bio i kevin laptop ponekad izgubi domet. Kapiram da uz iole normalan signal ce da radi sve ok. Kao sto rekoh, ako gledas da ustedis pogledaj i Asuse, ima i oni neki Samtec, ja sam na kraju ipak uzeo ovaj WD jer mi nekako brend uliva poverenje, a procitao sam i dobre opise po netu i meni je fakat sasvim odgovarajuci, ali mozda za to sto ti oces radi i nesto drugo posao. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 sjajno, taman izbacim zenin komp i sto koji i ne koristi vise (tu je kuhinja lol) i ubacim ovaj wd hvala rurovci edit: samo vidim da mu je cena kod nas bila 120 eur, a sada je nesto preko 170 u emmiju :| edit2 :P u stvari to je varijanta sa 1tb hardom, he Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 (edited) Da, moj je ovaj bez diska :) Mislim da je taj s diskom prakticno potpuno ista stvar. Edit: osim diska naravno :) Edited November 7, 2012 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 A da, vidis, znao sam da je bilo jos nesto zbog cega sam odustao od njega osim vise cene. Ali ono, softver i to je isto, a meni je to bitno da mi radi sve kako sam zamislio - cita stvarno sve moguce formate videa, titlova, nasih slova, i generalno dobro radi to sto treba da radi :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Da, ima dva USB porta, jedan spreda da zabodes fles na brzaka i jedan pozadi. Mada meni realno sve vuce preko mreze posto ionako vecinu stvari skidam na komp. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 nemam ja boxee, ja imam ovo: http://www.sapphiret...&pid=1088&lid=2 samo za puštanje video fajlova na televizoru je overkill, al meni na njemu radi i par malih kućnih servisa/servera, plus nameravam da namestim streaming muzike sa njega na mobilni, da ne moram da kupujem nexuse od 32 giga (poz za peru :D) kupio sam od vudua drugara, ne znam pošto je u radnji. ček, pa ćeš da sa svog kompa strimuješ muziku na fon kad si negde napolju i da arčiš 3G? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 ček, pa ćeš da sa svog kompa strimuješ muziku na fon kad si negde napolju i da arčiš 3G? ostaviću fazon 500mb muzike na telefonu da se nađe za situacije bez dometa i u roaming-u. a kad god sam duže napolju, pazarim lokalnu prepaid karticu, neću sigurno da dajem pare norveškim lihvarima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 ček, pa ćeš da sa svog kompa strimuješ muziku na fon kad si negde napolju i da arčiš 3G? ja bih ovo isto radio, samo imam problem sa lošim mobilnim netom. ono, ne mogu vesti da čitam normalno dok se bus kreće, a kamoli da razmišljam o streamingu muzike :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 vidiš, ni meni mobilni net nije sjajan. kapiram da bi mi trebalo neko rešenje koje daunsempluje na 64k, mada je to pomalo shit kvalitet, ali za autobus je dovoljan. ili možda streaming i nije rešenje, nego čisto pristup fajlovima, pa možeš da promeniš muziku na telefonu kad nađeš negde wifi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 (edited) ... Edited November 24, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 ti beše imaš iphone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 (edited) ... Edited November 24, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 pa prestani da ga koristiš kao iphone :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts