Rowland Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 a gde je djinobili? ? 1 1 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 http://www.nbaserbia.com/vesti/4437/al-dzeferson-novi-clan-bobketsa :((((((((((((((((((((((( Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Иги у Вориорсима http://www.nbaserbia.com/vesti/4450/andre-igudala-pojacao-voriorse Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 dobar potez i za njega, a i za gsw btw, d12 definitivno u Hjustonu http://www.nbaserbia.com/vesti/4452/supermen-odabrao-talenat-nosi-u-hjuston Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 http://www.nbaserbia.com/vesti/4476/dzos-smit-potpisao-za-detroit Џош Смит у Пистонсима. Шта је бре ово? Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 (edited) D. Rose doputovao u Beograd da potpise ugovor sa Zvezdom, ae! kada je sutra druzenje sa njim kod Usca? Edited July 7, 2013 by grbic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 http://espn.go.com/los-angeles/nba/story/_/id/9460382/chris-kaman-los-angeles-lakers-agree-one-year-deal-sources-say Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Na radost svih ostalih timova u ligi... :D Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 (edited) Ne kenjajte dobar je Kaman. Bice korisniji i od Bynama i Dwighta sigurno. Jeste da je omatorio i da je bio povredjen ali je on u najboljim danima bio 20ppg i 12rpg igrac. Ne treba njima dominantan centar. Treba im neko ko ce uz Gasola i ostale da gradi igru za Kobija. edit: sad sam bas i ja video da je Drouz u Beogradu. Uvek mi je zanimljivo da cujem utiske poznatih faca o Srbiij. Moj trener od ovo sezone sto je uzo dve Evrolige sa Makabijem mi je rekao da je uvek najbolja zajebancija posle tekmi bila u BG-u :D Edited July 8, 2013 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 sry, ali meni je Kaman Đuro Ostojić NBA lige Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Ја се слажем са Мојом :) Њима стварно поред Брајанта не треба неки доминатни ( его ) играч већ тимски играч неко ко ће се уклопити и радити шта му се каже :) Да ли је то Кејмен не знам :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Danas zvanično NBA timovi mogu da potpisuju FA i trejduju se međusobno. Dakle, sve ovo o čemu smo pisali ovde, a i još mnogo toga će postati stvarnost. Ovako iz glave, najviše su za sada uradili, mada pravi posao tek sada počinje: - Pelikani koji su promenili backcourt i sada imaju simpatičnu petorku. Možda se umešaju u borbu za PO. - Indijana koja je zadržala sve što je trebalo, a pojačala je klupu. Ostaje da se vidi šta će da rade sa Grangerom. - Rocketsi kojima je preostalo samo da vide hoće li im Lin biti plej i ove godine, pa da ih proglasimo jednim od favorita sa zapada. - Netsi koji su doveli Garnetta i Piercea, a sada lagano sređuju rezerve. - GSW, koji su ostali bez Jacka i Landrya, ali su se rešili Jeffersona i Biedrinsa + doveli Iguodalu, pa sad imaju jaču petorku, a, rekao bih, bar jednako snažnu klupu kao prošle godine. Pera do kraja leta kupuje Nedovićev dres, onaj žuti sa rukavićima. Boston i Utah su u full rebuilding modu, pravi rezultati njihovih ovogodišnjih poteza videće se u malo daljoj budućnosti, naročito kada je Jazz u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Danas zvanično NBA timovi mogu da potpisuju FA i trejduju se međusobno. Dakle, sve ovo o čemu smo pisali ovde, a i još mnogo toga će postati stvarnost. Ovako iz glave, najviše su za sada uradili, mada pravi posao tek sada počinje: - Pelikani koji su promenili backcourt i sada imaju simpatičnu petorku. Možda se umešaju u borbu za PO. - Indijana koja je zadržala sve što je trebalo, a pojačala je klupu. Ostaje da se vidi šta će da rade sa Grangerom. - Rocketsi kojima je preostalo samo da vide hoće li im Lin biti plej i ove godine, pa da ih proglasimo jednim od favorita sa zapada. - Netsi koji su doveli Garnetta i Piercea, a sada lagano sređuju rezerve. - GSW, koji su ostali bez Jacka i Landrya, ali su se rešili Jeffersona i Biedrinsa + doveli Iguodalu, pa sad imaju jaču petorku, a, rekao bih, bar jednako snažnu klupu kao prošle godine. Pera do kraja leta kupuje Nedovićev dres, onaj žuti sa rukavićima. Boston i Utah su u full rebuilding modu, pravi rezultati njihovih ovogodišnjih poteza videće se u malo daljoj budućnosti, naročito kada je Jazz u pitanju. jok, kupiću dres Tepića, Rašića ili tako nekog vašeg grobarskog pulena. Možda Veselog, vidim baš je eksplodirao u NBA, kao što ste najavljivali 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 TF na stranu, stvarno mislim da Veseli mora i može bolje u toj NBA, a Nedoviću želim svu sreću. Zaslužio je da bude rezerva Kariju, makar samo zato što je ovde bio rezerva Čoviću junioru. ;) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Igudala u gsw?Pa joj,koje carevanje! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 http://www.nbaserbia.com/vesti/4561/stiv-nes-dantoni-je-najbolji-defanzivni-trener-koga-sam-upoznao Шта је ово? Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lex Posted July 11, 2013 Popular Post Report Share Posted July 11, 2013 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Kirby haetr :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 nbapls 1 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 pa ovo je sjajno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Kirilenko u Netsima. To mu dođe: Deron, JJ, Pierce, KG, Lopez; Livingston, Terry, Kirilenko, Evans, Blatche + Mirza i Plumlee. Znači još par SG-ova i SF-ova koji igraju odbranu i piče trojke i to je to. edit: zaboravih Džeta, pa sam ga sad dodao. :D Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 (edited) Nece to da valja. Previse vrhunskih igraca na jednom mestu. A i da valja dzaba sve kad Miami osvaja i dogodine. Govorim to vec dve godine zaredom i onda kad Miami bude u finalu vi kao to je bilo lako pogoditi. Vidimo se za godinu dana kad budem ovo quotovao kao sto sam pre finala quotovao post od prosle godine. A ja sam inace mailovao bet365 support i pitao ih jel postoji sansa da mi daju kvotu na bet da ce Miami da osvoji naredna tri prstena. Rekli su mi da je to previse dugacak vremenski period i da ne mogu da mi odobre taj bet. Toliko je inace Lebronu ostalo do kraja ugovora Edited July 12, 2013 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Nevezano za tvoje vrhunske prognozerske moći. Ja ne mogu da se setim da je ikada pričao sa tobom o tome hoće li Miami biti šampion ili ne, a to baš potenciraš. Možda si pomešao forum i duvku sa crnjama iza sale za fizičko? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Lebron postaje slobodan agent sledece godine kao i Vejd i Bosh,skoro je nemoguce da ce ostati jos naredne 3 godine,jer ce i Lebronu i Boshu neko ponuditi max ugovor koji miami nece moci da matchuje. Quote In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 @Lex ni ja ne mogu da se setim toga. Isto tako ne mogu da se setim gde pise da ja nesmem na JAVNOM forumu da napisem sta hocu. Dogod ne vredjam nikog, drzim se teme i ne spamujem mogu da pisem stagod hocu. To sto ja potenciram Heat to je moja stvar. Heat cak stavise nije ni moj najomiljeniji tim. Ako ti se ne svidja ti me ili stavi na ignore, lupi mi minus ili stagod. Nikakav problem @riddium. Ja sam negde ranije citao da je Lebron 2010 potpisao ugovor na 6 godina ali izgleda sam to pobrkao nesto. Ako su pametni i zele prstenje ostace na okupu jer ne vidim ko moze da ih zaustavi @topic Kruze neke glasine po internetima da je Duncan buljas :D Mozda mu je bivsa zena smestila a mozda je i istina, valjda cemo saznati uskoro Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts