Jump to content

NBA 2012/2013

towerrr

Recommended Posts

Moram da odgovorim iako je troll

Koraci nisu moze biti samo dupla ili kako god se vec zove taj prekrsaj pravila kada skocis sa loptom i dotaknes zemlju pre nego sto lupta napusti tvoje ruke. A to u ovde nije slucaj. Na poslednjem replay-u se vidi da je izbacio loptu milisekund pre nego sto je doskocio. CP3 car

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Moram da odgovorim iako je troll

Koraci nisu moze biti samo dupla ili kako god se vec zove taj prekrsaj pravila kada skocis sa loptom i dotaknes zemlju pre nego sto lupta napusti tvoje ruke. A to u ovde nije slucaj. Na poslednjem replay-u se vidi da je izbacio loptu milisekund pre nego sto je doskocio. CP3 car

Па да , кораци !:)

Нема  будућности без истине.

Jbg usrale se sudije. Moram da priznam da sam hejtovao Rubia i mislio sam da je precenjen igrac dok je kao klinac igrao po Evropi. Ali totalno sam promenio misljenje o njemu, Rubio car. Ja se idalje nadam da ce Teodosic mozda u NBA posle isteka ugovora sa CSKA. Smatram da je Teo slican Rubiou samo jos lucidniji HAE

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Рубиу више одговара НБА кошарка него европска ...више се трчи мање позиционог напада барем што се тиче Минесоте :):) Млохави теодосић са друге стране нема шта да тражи у НБА 

Нема  будућности без истине.

Jbg usrale se sudije. Moram da priznam da sam hejtovao Rubia i mislio sam da je precenjen igrac dok je kao klinac igrao po Evropi. Ali totalno sam promenio misljenje o njemu, Rubio car. Ja se idalje nadam da ce Teodosic mozda u NBA posle isteka ugovora sa CSKA. Smatram da je Teo slican Rubiou samo jos lucidniji HAE

usrale se sudije? zamisli da dodju u pionir... :tf:

vrhunska utakmica juče, Dirk šef

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi