Jump to content

NBA 2012/2013

towerrr

Recommended Posts

GG, jebiga kad Dankan ne moze zicer da da za 90:90... :(

How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas?
It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it.

jeste, u 1

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Failovacu sa pogadjanjem ali jel to Westbrook? Jedino mi na njega lici lol Gledao malopre draft. Bas mi deluje nekako jadno. Svi neki prosecni koledz igraci i par njih iz Evrope. Milim prosecni u odnosu na prosle draftove. Pozitivno me iznenadili Sunsi sto su pikovali Nedovica u prvoj rundi. 30. pik. Voleo bih da vidim vise nasih igraca u NBA. Ustvari ne znam ni za jednog ako ne racunam crnogorce i Radmanovica koji se vucara po raznim timovima a zreo je za penziju :D

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Do jaja za Bruklin, odusevili su me prosle sezone, a sad ce biti jos jaci uz iskustvo ove dvojice... ali kakva greota za Pirsa, tuga

da ga tako puste iz tima, kao da je on prosecan igrac, a ne jedan od najboljih u ligi u zadnjih 20ak godina koji je ceo zivot

proveo u Bostonu, bar za njihovu fransizu sam mislio da cene neke vrednosti poput SAS na primer... fuck you danny ainge!

"I think that gay marriage should be between a man and a woman."

Arnold Schwarzenegger

lose si se isprojektovao za boston,definitivno znaju sta rade,ocistice seleri kep i napravice tim za buducnost,ali ce ove sezone biti poslednji na istoku:)

inace,svrsavacu na DŽOA DŽONSONA I POLA PIRSA,JEBO MATER

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Много ми је драго за Недовића, најготивнији наш играч тренутно.

pa normalno, nije to grobarska škola ala Milenko Tepić grbavi :tf:

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

lose si se isprojektovao za boston,definitivno znaju sta rade,ocistice seleri kep i napravice tim za buducnost,ali ce ove sezone biti poslednji na istoku:)

Stoji to da znaju sta rade sa finansijske strane i da ce im znaciti u buducnosti, ali nisam pricao u tom smislu...

covek je ceo zivot proveo tamo, bukvalno ikona tih nekih novih seltiksa u onim losim vremenima pre 15ak

godina kad ih je sam nosio i sad od kako su opet dobar plejof i sampionski tim u poslednjih par.

Znas kad bi SA odjebao Dankana, a on je njima isto sto i Pierce u Celticsima realno, bog i batina.

Mrzim takve finansijske poteze, zbog toga sam pisao, da neko provede 15 godina u timu i zahvale mu se

lagano na saradnji, pa tuga videti u statistici samo nov tim posle toliko vremena, a ne nesto drugo... :D

a i ovako bi od one tamo sezone igrao za veteranski minimum... garnet im je bio problematicniji, jer ima jos 2

godine i preko 25 miliona u ugovoru. 

inace,svrsavacu na DŽOA DŽONSONA I POLA PIRSA,JEBO MATER

+ 1, ima da budu bomba!

"I think that gay marriage should be between a man and a woman."

Arnold Schwarzenegger

Cujem neke price da ce Rondo u Dallas ali ko zna sta je tu istina. Bas me zanima ko ce da im igra i koga to hoce u buducnosti da dovedu lol

@agsrv igrao neku tekmu za Russiju u Beogradu ako sam dobro cuo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Prerano mi kenjamo o ovome, kada će se skoro svi timovi baš dosta izmeniti u sledećih par meseci.

No, čisto priče radi.

Pitanje je ima li Dallas šta da ponudi za Ronda (Carter, Marion, Collison, Larkin za Ronda, Bassa i Wallacea?), a pritom je njima glavna meta Dwight. Tek ako njega ne uspeju da potpišu, možda će da prave deal za Ronda ili ko zna koga još, pošto teško da će imati mesta pod capom da mu ponude dovoljno visok ugovor ako prvo dođe Rondo.

Boston uopšte nije toliko loš i po meni imaju ekipu koja može da se bori za PO i ove godine (Miami, Indiana, Brooklyn, Chicago i NYK su sigurni, svi ostali ili menjaju rostere ili su preslabi. Možda se Atlanta malo izdvaja, ali je pitanje i koji će biti njihov tim.), ako Rondo bude zdrav i ostane. Ali dobro, biće tu još trejdova. Celticsi skupljaju draft pikove i ugovore koji ističu koje će ili potrošiti na dobre free agente sledeće godine, ili na još draft pikova. :)

Netsi sada imaju dve godine da se pokažu.

Potencijalno su već sada najbolji na istoku ako se poklope četiri stvari. Uđu u PO zdravi i tako ga završe. Kidd se pokaže kao dovoljno dobar trener. Deron zaigra kao pre par godina. Joe Johnson i Brook Lopez počnu da igraju bolju odbranu. :)

Imaju i 6. i 7. igrača u Terryu i Evansu. Plumlee može da postane dobar igrač. I fale im još tri jeftina a dobra role playera na beku i krilu da imaju i dobru rotaciju (koja će im biti potrebna da raspodele minutažu tokom regularne sezone). Na primer, zadrže Watsona i dovedu Tonya Allena i Martella Webstera.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974