spo(ghost) Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 (edited) Ovo je kao neki mmo ala gta... Peglanje izmedju vigilanata i krimosa :) Sad skidam sa steam-a, pa cu vam preneti utiske, mada po ovome vidim da je dobra zajebancija edit: Edited October 27, 2012 by majebeni-marko Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 A zar nije ovo odavno nešto free? Pa onda valjda su ga ugasili, pa opet "podigli", zaboravih već i sam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Pay 2 win je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Yay. Još jedan p2w, radujem se downloadu i deinstalaciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Pa ti onda nemoj da downloaduješ i spasi sebe muke deinstalacije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 29, 2012 Author Report Share Posted October 29, 2012 Yay. Još jedan p2w, radujem se downloadu i deinstalaciji. realno jeste... mada sam imao neke zanimljive momente, simpa je kad upadnes u neku ok ekipu, ali je sranje kada ti sa druge strane dodje lik koji te tu shotuje... cekam ovaj warz do prekosutra, a i ns2 izilazi :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Zanimljiva jeste, to stoji.Pogotovo kad okupis neku manju ekipicu pa pravite sranja. Ali, dovoljno je da sa druge strane bude samo jedan koji je platio, na primer, grenade launcher rl parama i sjebe celu ekipu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 29, 2012 Author Report Share Posted October 29, 2012 zasto svi igraju krimi stranu? :DD Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 A ne, ja sam bio pandur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Zasto svi igraju krimi stranu? Zasto svi igraju hordu? Zasto svi igraju Defiants? Zato sto si "zena" ako igras dobrice, i to nije kul. Meni je iskreno muka od ovakvog razmisljanja, ali to je realnost danasnjice. A recimo ja uvek igram dobrice, i zbog toga ne mogu da se igram sa vecinom drustva zato sto su svi na suprotnoj strani. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Zasto svi igraju krimi stranu? Zasto svi igraju hordu? Zasto svi igraju Defiants? Zato sto si "zena" ako igras dobrice, i to nije kul. Meni je iskreno muka od ovakvog razmisljanja, ali to je realnost danasnjice. A recimo ja uvek igram dobrice, i zbog toga ne mogu da se igram sa vecinom drustva zato sto su svi na suprotnoj strani. dobio si plus od nekog ko uvek igra negativce Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 29, 2012 Author Report Share Posted October 29, 2012 pre bih rekao mejnstrim vs anarhija. koliko sam skapirao obe strane se bore za neke svoje principe. kao sto je i horda dobra i bori se za neki svoj red, skrdz je valjda los :) e sad, da je pederski biti elf, pederski je Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Ja sam isto uvek voleo da biram pozitivce. Međutim sad u doti na primer, provalio sam da zapravo igram heroje koji mi više leže, pa tek posle uopšte skapiram u kojem su "jatu". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Do jaja igrica, ako budes igrao sledeci put, cimaj me da igramo skupa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Pa ti onda nemoj da downloaduješ i spasi sebe muke deinstalacije :) Originalna ideja Laki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 zar nisam ja pravio već ovaj topik pre godinu i više?? I ono, napljuvao sam igru kako je pay2winčuga najgrđa. Popio sam ban posle sat vremena jer su prepoznali steam kao "hack tool" iako nisam radio apsolutno ništa sem šetao po mapi. Onda mi je neko lepo objasnio da igrači koji plaćaju, lepo se provode, dok ove besplatne ko jebe, to je samo reklama da ih navuku da plate. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 5, 2012 Author Report Share Posted November 5, 2012 dezinstalirao :) back to tf2 :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts