Jump to content

I tako... iPad mini

Lucky

Recommended Posts

Realno, igor je u pravu, iPad mini izgleda isto kao Note :) Jedino što je sa Note 2 Samsung promenio razmere pa ne liči više, ali ne znači da ih neće tužiti :))

i Mini je baš skup, nerelano, zanima me kako će im proći prodaja, a upgrade iPad-a sa novim procom sada mi je "ok" jer je prošlo malo vremena od predstavljanja "novog" iPad-a a i pride moraju da isforsiraju Lightning na svim uređajima.

zasto bi gledao 1080p na 720p ekranu? Mada moguce da CPU nije dovoljno jak u tim Windows tabletima, al mislio sam na Surface kad sam pomenuo WinRT, ovo ostalo me ne zanima previse.

Surface RT i ovaj Vivo Tab RT TF600 imaju Tegru 3, quad core. 1080p ne secka na Androidu sa Tegrom 3, secka na Win RT.

I nije pitanje zašto bi gledao, već je pitanje zašto to ne radi sa istim hardverom sa kojim radi na Androidu. Čak i Win RT ima duplo više RAM-a

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

već je pitanje zašto to ne radi sa istim hardverom sa kojim radi na Androidu. Čak i Win RT ima duplo više RAM-a

tnx. sad si mi dao materijala za zajebavanje kolega iz mobile tima :)

inace mozda se WinRT vise oslanja na CPU pri dekompresiji? kakav je side-by-side

comparison hardware wise za Android vs WinRT koje si poredio?

a kako je sa ne-video materijalima? Tipa 2d/3d rendering i slicno?

nemaš baš gde sav taj hardver da isprobaš toliko :)

Opet, i da se oslanja samo na CPU, to bi trebalo da bude više nego dovoljno. A ako se oslanja samo na CPU, što nisu unapredili onda taj IE ili barem napravili zasebnu YT aplikaciju

U samom OS-u nema seckanja, rekao bih da je fluidnije nego na Androidu, ali mi je sam sistem slab. Postojanje desktopa kao iz prethodnih Windows sa kojim ništa ne možeš da uradiš osim da pokreneš IE i Office 2013 RT je čist fail, ako nabiješ previše aplikacija plus uključiš i da ti prikazuje Administrative Tools na početnom Metro ekranu, treba da se skroluje do sutra, i slično, ima stvari koje nerviraju. Npr, po startovanju uređaja i prvom kačenju na net, sačeka te apdejt za ofis od 900 MB, a ovo je bio gotov proizvod koji ide u prodaju ove nedelje.

Nije loše, ali mora mnogo bolje ako misle da se ikako bore sa iOS-om. Android ne smatram preterano ozbiljnim kad je reč o tabletima, što kaže Ivke, svaki secka

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ja moj ipad 3 necu menjati ni za sta. retinom sam odusevljen, jes da zvuci odvratno ali hd filmove sa kompa prebacujem na ipad pa gledam. Ips displej plus pun kurac piksela = win sto se mene tice. Ovo je stvarno em prvi apple uredjaj u mom zivotu em prvi uredjaj koji... Radi jebeno, bez stucanja, kocenja, pucanja, ne krivi se i ne skripi. A za ipad mini... ne znam sta im je to trebalo. Za nijansu manja dijagonala isad kao neki kurac je to. Jebe mi se :)

Samo za truluvisnju: sent from my ipad bro! ;)

Edited by Dobermann