Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

uf jebote koji frust overload kod vas dvojce trojice :)

jeste da su dobra stara vremena fail sa contentom i dosta retko ubodu poentu (mora da se prizna da po nekad zapravo ubodu), ali ne vidim sta imate protiv ljudi koji su ranjivi na nostalgiju? pogotovu me cudi dulio za koga sam mislio da je car live and let live zena

Близу си да скочиш са терасе [:D]

Прочитај поново, ја тврдим да сам, ако не најносталгичнији, а онда у топ три лика са форума СИГУРНО - едит, не, ево, тврдим да сам најносталгичнији лик на руру:)

Тако да није ствар у томе. Нити у фејкости. Нити у концепту. Не, стварно, само прочитај пост опет пажљиво (без зајебанције:) ). Видиш како су људи укачили. Ја тврдим да је ствар у укачивању вајба, а не у томе да ли се слажеш или не.

Проблем је што ни ја изгледа да не могу да објасним то добро.

ne kapiram i dalje. Jeste da sa ciste psiholoske strane "ne treba ziveti u proslosti nego u (sadasnjem) trenutku", ali na ovoj planeti ima brda ljudi koji imaju slabiju mentalnu snagu. Hejtovati njih je kao da hejtujete ljude koji ne mogu da dignu 120 kila iz benca

аух, не не и не:)

Можеш ти то и боље, па јесам дисклејмово да није у томе ствар лол

Ево питајте Шекија колко сам ја носталгичан, вероватно ће да креће да баца пеглу од оверлоуда. Немојте сад скретати тему на то, кад није то.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ne vredi, citam vec treci put, ali valjda je ovo jedan od onih momenata kada citam sa unapred definisanom idejom i onda reci tumacim na nacin align-ovan sa tom idejom ... jel mozes pls jos jednom samo u jednoj recenici da objasnis stav a bez da koristis reci tipa "slinavi", "sjecam se lik" i "nesigurna lezbejka" posto me jako bune u ovom kontekstu :)

edit:

jel poenta u tome sto se grupisu u "subkulturne grupacije" sa nekim "nebitnim" cause-om? Pa to radimo svi na nekom nivou valjda

Edited by trooper

Па не знам, тешко:) Зато што ни ја не умем то да изразим како треба, видиш да је и фатсо написао ''не умем да изразим'', али је скапирао на шта циљам:)

Нпр.

Ја сам стварно пустио сузу (праву сузу, физичку, стварно) кад сам видео неку шпицу, не сећам се сад ни коју, али била је нека матора, фазон из осамдес неке. Исто тако, нисам пустио сузу, али сам био разводњен кад сам упалио сф2 последњи пут. Итд.

А за Бијело дугме ево стварно можете да питате Шекија колико сам лол:)

Тако да кад бих неком срао због носталгије, то би заиста било јако чудно. Ја носталгију волим и осећам је.

Са друге стране, имам курац. Под тим не мислим на ''већу менталну снагу'', већ на неки трип тога да, иако сам сасвим сигуран, због самог концепта тих мемеа и самог начина презентације и формулације пропратних текстова итд, да сам се заправо више износталгисао на ове слике него овај лик што је то правио, ја нећу да се дефинишем и идентификујем кроз то. Не у смислу да то одбацујем, него у смислу да немам потребу да правим ''емо робу'' (ето, јебига, израз, али капирам да је јасан) од тих ствари. И то опет, не са становишта својатања (типа ''неће мени неки тамо да мерчандајзује носталгију'' - јер би то опет било исто срање само друго паковање) него чисто са аспекта пуши курац ретарде:)

Ово што каже фетсо за фејк, то је мало пренесено, капирам. Није тај лик исфејковао да има носталгију и да су му готивне све те игрице, него је цео пројекат фејк, не знам како то да објасним. Он то направи, сви остали су у фазону ''јао види што си то готивно направио, јао даааа, тајм командо јааааооо заборавио сам на тоооо'' и лик, пошто нема курац, напаја курчану енергију из осећаја важности јер је ето он одрадио то нешто и пустио у етар. Чак и ако му не стигне никакав фидбек, он у глави зна да тамо неки људи стоје и ''деле његов трип''. Ово сам ставио под наводнике јер заправо није ствар у дељењу трипа, него у томе да нема курац и да га гради кроз воајеристичко-егзибиционистички как-строукерски однос са интернет популацијом.

Док ови са друге стране, раде то исто, по формули ''е, сад сам и ја неки курац јер ево, види колко нас је у овом нашем скупу'' - а скуп је базиран на једном великом ништа и једном великом ''ја теби кнеже ти мени сердаре''.

Не знам дал сам појаснио, али надам се да јесам:) Мислим, знам зашто сам изрантовао, сигурно не зато што је неко скриншотово неке добре игре маторе или нешто тако.

jel poenta u tome sto se grupisu u "subkulturne grupacije" sa nekim "nebitnim" cause-om? Pa to radimo svi na nekom nivou valjda

Па не, него што је фејкерски, вајнерски, атеншнхоровски и бескурцно:)

Притом са опрезом користим ово ''фејкерски'', не зато што није, него да не би испало да имам неки тинејџ фруст због недостатка чру фактора или тако нешто подједнако ретардирано:)

Не знам, ја сам на бијелом дугмету био у трансу, разболео сам се после десет дана, а у четири ујутру сам слао људима поруке типа ''липе ццсјскату лолсдфјсидои'' и још много, МНОГО тога везано за музике, игрице, школске програме или шта год, али ништа од тога није деловало овако.... истоковски? Не знам то да објасним, али сам сигуран да је неки објективни чинилац, а не нека ретардирана емо реакција са моје стране.

• Upvote (+1) 1

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Moram da odmorim malo od kompa pa mozda bude bolje, danas citam ove dulijeve WoTove kao zbunjeno novorodjence

vi na ovo u sustini gledate kao na one AA meetinge gde svi jedni druge hvale kako su jaki sto ne piju vec nedelju dana?

also, kad kazes "imam kurac" to je u kontekstu "siguran sam u sebe"?

edit:

aaa, "attentionwhorovski", ok, sad je malcice jasnije :)

nodovska artiljerija jebeno OP !

piece through power

Edited by StormScion
  • Upvote (+1) 1

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Ево, кад смо код липа које цвату, рандом липе цвату на јутјубу, мали пресек:

E TO JE KAFANA A NE OVAJ DANASNJI PEDERLUK !

E ovo se zove spot, a ne ova danasnja sranja!

taj trenutak kad cujes jednu dobru staru pjesmu i odma otvaras pivo :)кл

Rock ostaje zauvijek !

Kako bih voljeo da sam bio roden za ovo vrijeme , a ne danas ovo samo mogu reci sramota !

а рецимо, има и нормалних коментара, а који исто не крију одушевљење:

Mučim zvučnike ovom pjesmom

jebem ti ljubav ko ju izmislio!

Tifa ima glas da se covek najezi

Намерно сам изабрао оне који нису тотално у другом фазону (типа ''тифа наркос готивац тролол!'' или ''како ће кући да возе кад су пили!'') него сам тражио исто неке тако олскулније и носталгичне. Е сад, танка је та линија (зато многима и измиче) и не умем да је објасним скроз.

Moram da odmorim malo od kompa pa mozda bude bolje, danas citam ove dulijeve WoTove kao zbunjeno novorodjence

vi na ovo u sustini gledate kao na one AA meetinge gde svi jedni druge hvale kako su jaki sto ne piju vec nedelju dana?

also, kad kazes "imam kurac" to je u kontekstu "siguran sam u sebe"?

edit:

aaa, "attentionwhorovski", ok, sad je malcice jasnije :)

Па не ''сигуран сам у себе'' него више да сам ја Дуљо и да не мора нико да зна дал сам исеко руку на флашу у кавани на липе цвату или нисам.

И опет морам мало да дисклејмујем, јер не желим да кажем да сад треба бити нијеми ратник и не плакати од носталгије са још двајс ликова ако можеш, не, то је лепа ствар. Него просто, осети се тај бескурцни вајб, да ли у реченичним формулацијама или у избору скриншотова, не знам како да објасним, али трипујем да могу да га нањушим:)

Не знам, као кад би ти лик који није јебо (а гледо је гомилу порнића, причо је са гомилом риба, ликова, чито књиге итд) објашњавао како је јебо гомиле риба, све ти је океј, али нешто му не верујеш. Капираш да оће да мрчандајзује своју причу, да би му ти подарио мало курца кроз своје аминовање. А на крају крајева, није ни битно дал је јебо или није, битан је тај атеншнхор бескурцни моменат.

Нпр. они грозоморни трипови типа ''лајк ако се зовете дуљо и волите ову песму''. Сисај курац, јебо те лајк и аминовање заједнице и немање курца и што се зовеш Дуљо исто ме боли курац:)

Улазим ти ја у такси, пичи ''кад би био бијело дугме'' инструментални интро и таксиста одмах ЈЕ ЛИ ЈЕЛ ЗНАШ ТИ ШТА ЈЕ ОВО. Ја кажем знам, кад би био бијело дугме. И ту креће МАТОРИ ТАЈ РАД БРАТЕ Е САД ЈЕ БИЛА НЕКА КЛИНКА КАЖЕ КАКВА ЈЕ ОВО МУЗИКА, НИЈЕ ЛОША, А ЈА БРАТЕ КАД ЈОЈ НИСАМ РЕКО ШТА НИЈЕ ЛОША ПИЧКА ТИ МАТЕРИНА, ЈЕЛ ТАКО МАТОРИ? ЈА САМ САД БИО НА ОВОМ КОНЦЕРТУ ПОСЛЕДЊЕМ ШТО ЈЕ БИО ЈЕСИ БИО ТИ? Ја кажем јесам. ПА ЗНАМ ДА ЈЕСИ МАТОРИ ЛОЛ, ДЕ НИСИ БИО БРАТЕ.

И тако следећих дваес минута. Брате, неће ти порасти курац тако, нити ћу ја да ти га порастем, сјаши личе:)

napisao si već, ovi prvi komentari su svesno napisani da priviku što već broj "lajkova", a ovi drugi nisu. (pojednostavio sam naravno)

to je onaj trip "svi mi koji (insert random shit) (drkamo kurac?", pa onda se eto tako saosećaju jedni sa drugima oko nebitnih stvari

На страну што су скриншотови из добрих игара, мени заиста, али заиста МНОГО иду на курац ти слинави трибјут ''ех, сећам се овога'' радови. Да се разумемо, не у смислу у ком смо имали онај топик да се носталгишемо са игрицама и опстанцима и слагарицама, него овај слинави препотентни квази-фактуални приступ који има гомила несигурних лезбејки ликова са нета који праве те ствари, а да би се фурали у неке субкултурне групације и обликовали неке надобудне квази-оправдане скупове ''ех сјећам се'' ликова који немају курац, али зато имају друге ех сјећам се ликове, па једни другима праве курчеве. А све базирано на несигурном лезбејству и идентификацији са неким небитним факторима.

Да, ко ове меме трипове тог типа схвати као добронамерну носталгију, истрипово је. Стојим иза тога.

/рант оф

ко ме погрешно разуме и крене да брка лончиће а ла ''а јел ти мислиш да игрице нису пропале'' или тако нешто, нек скочи са терасе одмах

Ух, сад се боље осећам:) нотинг ту си хир, мув алонг.

Ниси скапирао поенту. КоХ је из јебене две иљаде пете.

Ме зајебаваш? Сећам се да сам га играо као клинац у петом, шестом разреду основне. Раније је изашо, мог се кладим.

napisao si već, ovi prvi komentari su svesno napisani da priviku što već broj "lajkova", a ovi drugi nisu. (pojednostavio sam naravno)

to je onaj trip "svi mi koji (insert random shit) (drkamo kurac?", pa onda se eto tako saosećaju jedni sa drugima oko nebitnih stvari

Ето, рецимо нек буде то део слагалице, али није обавезан заправо:)

Мислим, има људи који пишу такве коментаре без трипа да иду на гомилу лајкова, него ето, немају курац:)

Добар је овај брејнсторминг, кристализује се трип [:D]

едит:

притом од тих свих који дркају курац, што кажеш, нико није одгмизао до удружења за дркање курца и заправо се упознао са другим ликовима дркачима курца и ишли на дркарење Таром, што капирам да би им било екстра зезање, као дркачима курца.

Суштина тих „носталгичара“ је да су атеншн хорз. Како свако биће жели да буде прихваћено у одређеној групацији, тако и ти носталгичари имају потребу да буду прихваћени у одређене слојеве друштва. Никада нећеш видети фенси рибу како ставља скриншотове старих игрица, андерграунд музике, прелепих сеоских призора јер она је већ прихваћена од стране својих фенсера који су у већини и који немају потребу за доказивањем, за разлику од ових других који су надјачени и који траже сада начин да се истакну. As simple as that.

Бтв, још једна имба игрица је Carmageddon 2! Газиш људе, јебеш им нану нанину

carmageddon2.jpg

Samo bi istakao da je lik donekle true jer je izostavio raniji period nostalgicnih igara te nije pravio sliku cisto radi atenshnwhorizma vec je ubacio igrice iz svog perioda koji je sudeci po igrama recimo 85-87 godiste.

Ovo ne menja cinjenicu da je sama potreba za pravljenjem ovakvih slika zapravo odlika nesigurnih i neostvarenih likova (valjda mu to dodju oni dulijovi bez kurca).

PS: osim ako ne zaradjuje od broja pregleda doticnih slika.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Deus Ex o/

Definitivno najigra svih vremena :D

Al' ja ne mogu da se setim igre posle Max Payna :(

Inace imam Voodoo 3 na poslu cuvam je po strani... onako zarad tih lepih vremena :D

@Protoss, ali ne taj deo Carmageddon-a, prvi deo je jedan jedini koji je valjao ista :D neko je vec kacio onu Anu? (ako se dobro secam imena) kada pravi grimase za istu igru hihi

Edited by Coyote

oGvh0q0.gif

протос:

Е, ал ту има један моменат, а то је да није свако ко окачи нешто носталгично атеншн хор, нити је сваки носталгичан лик бескурцни дебил.

Напротив, имаш људе који праве мапе за квејк један, играју га онлајн, има HQ модова за њега итд. Али то нису ликови који окаче ''ех кад се сетим квејка'' постере.

мохи:

Видиш, ја се не бих сложио, јер у том контексту, стављање само те једне ере игрица ми је већа бескурцност заправо. Пази, опште је познато да се тај период сматра златним периодом пи си игрица, такође, та ера обухвата највише потенцијалне ''сабраће''. Исто тако, прилично стандардна листа за ''аутоматску епичност''.

Да је изређао пекмене и инвејдерсе, па негде до фајнал фајта, ухватио би ликове 75-84 рецимо. А овим ће ухватити 75-87 нпр. јер тај лик 75, ако се играо тамо осамдесетих, сигурно је наставио и деведесетих и сигурно исто готиви ове игре јер су оне објективно напредак у односу на пекмене.

Мада добро, ово јесте већ једење гована, али кад си већ поменуо, да кажем да то мени одаје супротан вајб.

Knights of Xentar je izašla 1995.

ОХ ЈУ! (оу екс џеј уај, јелте)

PS: osim ako ne zaradjuje od broja pregleda doticnih slika.

У ком случају је само Исток:)

протос:

Е, ал ту има један моменат, а то је да није свако ко окачи нешто носталгично атеншн хор, нити је сваки носталгичан лик бескурцни дебил.

Напротив, имаш људе који праве мапе за квејк један, играју га онлајн, има HQ модова за њега итд. Али то нису ликови који окаче ''ех кад се сетим квејка'' постере.

мохи:

Видиш, ја се не бих сложио, јер у том контексту, стављање само те једне ере игрица ми је већа бескурцност заправо. Пази, опште је познато да се тај период сматра златним периодом пи си игрица, такође, та ера обухвата највише потенцијалне ''сабраће''. Исто тако, прилично стандардна листа за ''аутоматску епичност''.

Да је изређао пекмене и инвејдерсе, па негде до фајнал фајта, ухватио би ликове 75-84 рецимо. А овим ће ухватити 75-87 нпр. јер тај лик 75, ако се играо тамо осамдесетих, сигурно је наставио и деведесетих и сигурно исто готиви ове игре јер су оне објективно напредак у односу на пекмене.

Мада добро, ово јесте већ једење гована, али кад си већ поменуо, да кажем да то мени одаје супротан вајб.

ОХ ЈУ! (оу екс џеј уај, јелте)

У ком случају је само Исток:)

Pa "bezkurcnost" prim aut je u svakom slucaju, a nevezano za to moze biti tru ili netru gde je tru zapravo lista igrica koje je on zaista igrao i voleo, a netru lista igrica koje ce obuhvatiti sto vise ljudi tj vise lajkova.

Meni je recimo osim sto je isforsirana ova lista sranje jer nema MNOOOGO boljih igrara iz perioda 5 godina ranije, a izmedju ostalog ova lista obuhvata pocetak 3d-a u igricama koji je po meni sranje.

Edited by mohican

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Мени лично та листа онако, ни тамо ни вамо, али је генерално врло сејф бет.

Pa "bezkurcnost" prim aut je u svakom slucaju, a nevezano za to moze biti tru ili netru gde je tru zapravo lista igrica koje je on zaista igrao i voleo, a netru lista igrica koje ce obuhvatiti sto vise ljudi tj vise lajkova.

Добро, тај нетру принцип ми је баш оно космички прелол:) А мислим да можда и иде мало из овог вајба који сам ја покушао да интерпретирам, пошто за тај вајб о коме ја серем је прилично везано да заиста волиш то што качиш.

Али да, капирам.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...