Trooper Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 ako je input tog napajanja 220v a output 110v onda moze (na svakom napajanju / transformatoru / konvertoru bi trebalo da to pise) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 skoro sigurno ne može truperu treba AC-AC transformator, oni su dosta retki Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Wat? Pa oni su najlakši za pravljenje, toga ima i na buvljaku zasigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 odigro basket posle tipa 2 meseca i sad ocu dumrem. Na stranu to sto nemam 3 zgloba u telu koja normalno funkcionisu i sto skocni zglob ni posle 2 meseca nije ni na 50% funkcionalnosti :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 (edited) a dobro, zglobovi na levoj ruci ti ne trebaju Edited November 15, 2012 by алфа Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 (edited) ahahha sad bas trebaju, jer mogu iole normalno da skocim samo sa desne noge! edit: dajte neki kvalitetan strim za partizan Edited November 15, 2012 by Shoocky Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 vanja ćiriličar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Wat? Pa oni su najlakši za pravljenje, toga ima i na buvljaku zasigurno. mislio sam da retko stižu uz random gedžete, pa su male šanse da neko ovde to ima u fioci mada mi fakat ne bi palo na pamet da tražim na buvljaku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 најгоре кад муваш пичке на фб и мора користиш правопис, мамару им њину 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 pa ti, pahuljice, prevazilaziš sebe iz dana u dan ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Malopre kad sam se logovao na forum i kad sam gledao istoriju onoga sto sam pisao ovde i istoriju mog ponasanja ne samo sa Rebelom nego sa mnogim drugim forumasima, mene je iskreno bilo sramota mene samog jer, ipak imam 2 dece, zenu i odlican plemenit posao i na osnovu svega toga ja bih ipak trebao da se ponasam dosta civilizovanije i normalnije. Mislim da ja vama svima a pogotovo Rebelu *kojem sam i poruku poslao ovde) dugujem jedno ogromno izvinjenje za moje ponasanje i moje ispade i trudicu se da se ponasam u skladu sam mojim godinama i sto normalnije. Опуштено, брате, што се мене тиче, извини и ти. 1 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 (edited) најгоре кад муваш пичке на фб и мора користиш правопис, мамару им њину sta ti pricas, je l' si lud vise inace, salio sam se, sve je sranje... Edited November 16, 2012 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 mislio sam da retko stižu uz random gedžete, pa su male šanse da neko ovde to ima u fioci mada mi fakat ne bi palo na pamet da tražim na buvljaku :) Buvljak i radio klub, standardna mesta za nabavku za sve koji su imali praksu u ETŠ školama :D U to ime, http://www.kelco.rs/katalog/komponente.php?q=transformator Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Wat? Pa oni su najlakši za pravljenje, toga ima i na buvljaku zasigurno. Nek kupi par meteri bakra, koje pivo i vudu ce mu napraviti transformator za jedno popodne :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Неки људи никада неће схватити моћ сарказма. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 a ti razliku izmedju ironije i sarkazma u drugim vestima tesko je, komsija busi :c Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Ja imam jednog u zgradi pored posla, renovira potkrovlje :) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Uh, ja bas zavrsio krecenje kupatila... navatala se neka vlaga po zidovima pa sam morao da struzem...sav sam pokriven belom prasinom... Poz Kjooty QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 nadam se da si roknuo barem nesto CM-a preko toga, pa onda tek glet i krec Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Buvljak i radio klub, standardna mesta za nabavku za sve koji su imali praksu u ETŠ školama :D U to ime, http://www.kelco.rs/...q=transformator hvala drugari, resio sam drugacije - iz uredjaja izvuko originalni ispravljac koji radi 110V AC -> X DC, proguglao na netu koliko je to X (gde su ljudi pricali da je 9 - 12v, zavisno od opterecenja), i onda stavio 220 AC -> 12 DC . Sljaka ko sat o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 (edited) upravo mi javili, pocinjem da radim u ponedeljak Edited November 16, 2012 by Shomi~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Gde, kako, zašto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 markets.com, online brokerska kuca. Pocinjem dovodjenjem novih klijenata (zovem ljude i smaram da trguju na berzi preko njih), napredujem kad im dovedem XY $ novog kapitala, sve u svemu bice stresno na pocetku, ali bice dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 ovaj somi, nema ni 500 postova a vec radi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Опуштено, брате, што се мене тиче, извини и ти. eh ovi hriscani, slabi su na oprost... I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts