Ste Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Preterano se trudi da bude to sto nije Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 А не знам зашто, сви смо ми овде хомо сапиенси од крви и меса, ено Прота пита где има компас, људи му одговарају и тако то, комуна плови и живи... Океј је трол ако је добар (јер заправо представља вредност у комичарском аспекту, а добри комичари су супер ствар), али ово је мучно (да, права реч) млаћење празне сламе са циљем да би се аутор забавио на рачун форума као полигона где може да испољи егзибиционизам, а да опет остане инкогнито. Што није у реду према форуму као заједници и према форумашима као људима. Оче, већ сам ти рекао, ово није ''фри интернет'' неутрални глобални сајт, ово је ипак нечија (додуше велика) блеја и ти си добродошао на исту чак и ако исподпросечно доприносиш тој блеји (што се да видети по гомили чланова, нажалост), али реци ти мени да ли је логично да је минираш, а да то људима буде океј? Ето, ти дај одговор, без неког троловања и пренемагања типа ''троловање је до јаја'', ''боли ме курац шта ће да буде'' и томе слично. Одлике зрелости су адаптација и разум и, пази сад, ово је ЈАКО ВАЖНО ЗА ТВОЈ СЛУЧАЈ - не само поседовање разума, интелигенције итд. већ је још битнија ПРАВОВРЕМЕНА ПРИМЕНА тога. Дакле, ако дође Тесла на форум и крене да једе говна, треба га бановати јер деградира форум, то што он КАД СЕДНЕ САМ ГАЈБИ направи петнес струја, то је апсолутно небитно за форум. инб4 - лол није мени ово толико битна сфера да бих се социјализовао, ја се забављам блабла - онда иди брате, не знам шта да ти кажем. Није забрањено да те боли курац за неки ентитет, али шта онда тражиш у том ентитету? Не знам зашто људи мисле да је легитимно да су у фазону ''боли ме курац за овај терен за баскет'' док играју баскет на том терену сваки дан? Нећеш прстом да мрднеш да успоставиш билатералан однос са неком заједницом, а ДОШАО СИ У ЊУ, нико те није ни довукао, ни дотерао. Реци ми, да ли то постоји негде? Нормално питање, чекам одговор. (кад мислим ''прстом да мрднеш'' мислим буквално то - колико је тешко ИСПОДПРОСЕЧНО допринети руру?) 3 1 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted September 1, 2012 Author Report Share Posted September 1, 2012 ok 1 7 Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Бан. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted September 1, 2012 Author Report Share Posted September 1, 2012 ki Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Krenuo sam da citam duliov post ali sam ipak odustao ko i uvek Umesto toga cu samo reci da sekira drug i ja za malo da pijemo rakiju zajedno na Kopaoniku! 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Дакле, ако дође Тесла на форум и крене да једе говна, треба га бановати јер деградира форум, то што он КАД СЕДНЕ САМ ГАЈБИ направи петнес струја, то је апсолутно небитно за форум. ahahahahahaha OTAC mi jos uvek nije iritantan, ali mi je nebitan i nezanimljiv a Dule je oobjasnio sustinu svojim postom, tako da moze lock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 PRAVDA ZA CALETA, ne moze cale biti cool svima to je normalno, meni je car. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 crnjo, ko si ti? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 (edited) ok Edited September 1, 2012 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 crnjo ja sam zlda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted September 1, 2012 Author Report Share Posted September 1, 2012 zlda, kul ti ime.. a sta znaci? Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 dulio je zapravo postavio kul pitanja, i taman kad sam se ponadao da ce otac uspeti da slozi barem jednu smislenu recenicu - on napise "ok". hvala sto me nisi razocarao oce, you da maaaaaayn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Ignore + custom css koji sakriva "This post is hidden because you have chosen to ignore posts by..." i mladi gospodin je efektivno nevidljiv Odlična funkcija je shadow ban, da samo on vidi svoje postove i niko više sem admina/moderatora, za ovakve slučajeve prelepa vaspitna mera ne znam dal je IPB podržava Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 OTAC i Sijalica swapovali reputaciju :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Ignore + custom css koji sakriva "This post is hidden because you have chosen to ignore posts by..." i mladi gospodin je efektivno nevidljiv Odlična funkcija je shadow ban, da samo on vidi svoje postove i niko više sem admina/moderatora, za ovakve slučajeve prelepa vaspitna mera ne znam dal je IPB podržava Ne seri da ovo prvo postoji, kako to da stavim ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Ignore + custom css koji sakriva "This post is hidden because you have chosen to ignore posts by..." i mladi gospodin je efektivno nevidljiv link to this pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 ne postoji to, ali može da se napravi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 ne postoji to, ali može da se napravi Pa sta cekas Ivane brate moj ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Pa vi ste braca?:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Pa imate ignore opciju u podesavanju profila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 rekao sam da može da se napravi a ne da ja umem da napravim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Pa vi ste braca?:o Po babine linije :) rekao sam da može da se napravi a ne da ja umem da napravim :D Nema veze,idi pokusavaj ,ja verujem da ti to mozes odraditi :) Da se ne zoveš možda Igor??? Ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 verujem da su ljudi pitali za prvu opciju što je standardni ignore + ".post_ignore {display:none;}" css koji injectujes u stranicu, za chrome moze stylebot da to uradi i gospodin Otac može da se zabavlja do mile volje Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts