Čamuga Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Hocu komp da uzmem do 70-75k max, monitor imam i sve ostalo, kuciste mi samo treba. I ako je moguce da uzmem u winwin-u (posto sam iz VA ne bih da se cimam do BG). Prvenstveno za igre mi treba, tipa GW2, Dota 2, WoW i BF 3. /summon voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/desktop-racunari/racunar-altos-elite-ghost-intel-core-i5-8gb-gtx-560ti-1tb-500w.html 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 izvinjavam se sto upadam kao klint istvud, samo da pitam vudua sta misli o ovome - http://www.winwin.rs/racunar-altos-space-970-amd-fx-8120-8gb-7870-1tb-600w.html vredi li tih 10k vise u odnosu na tu konfiguraciju koju si ti preporucio? isto mi treba za igre tipa gw2, wow, novi gta itd. hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Procesor je lošiji od onog i5, grafička je bolja, ali u principu ne vredi 10k više. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted August 26, 2012 Author Report Share Posted August 26, 2012 voodoo masteru jos 1 pitanje najjeftinije mi da narucim ovako preko neta i bez operativnog sistema pa da instaliram sam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Sorry za steal, ima li The Great Voodoo preporuku za neku budget gaming konfu do 53K? Hvala! Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 voodoo masteru jos 1 pitanje najjeftinije mi da narucim ovako preko neta i bez operativnog sistema pa da instaliram sam ? Dakako, isporuka bi trebalo da je džabe, a 64-bitni Windows 7 stavljaš sam normalno Sorry za steal, ima li The Great Voodoo preporuku za neku budget gaming konfu do 53K? Hvala! Opruži se još malo za ovo http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/desktop-racunari/racunar-altos-holiday-special-b75-core-i5-3-1ghz-8gb-7770-1gb-1tb-dvdrw-500w.html Mnogo bolja kupovina u odnosu na prvu slabiju 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 realno zima nije daleko a cene ce da padnu drasticno nekim komponentama ( grafika ) + akcije ako mozete stripite se 3 4 meseca uzecete bolje kompove za iste pare ili iste za manje para :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 takodje, ako mozete da se strpite 3 godine, za iste pare ili manje moci cete da uzmete daleko bolje kompove 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Bolje uzimajte odmah najjače što možete, ali obavezno na kredit, pa da se do 21og decembra naigrate ko ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 a kad ce ddr4? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Cekaju tebe da preorderuješ heeeeeeeee :D Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Bolje uzimajte odmah najjače što možete, ali obavezno na kredit, pa da se do 21og decembra naigrate ko ljudi. 12 oktobra udara harp ! Kupuj sad il umri mlad!:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mire93 Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 nikad nikad nikad nemoj kupovati sklopljen komp !!! radio sam u par prodavnica kao asistent i tako to,nije bitno,svi delovi koji ne mogu da se prodaju ili su sa felerom ali ispravni se stavljaju u takve kompove,uvek uzmi i sastavi sam komp,dobices malo slabiji ali veruj mi vredi.ja sam tako u gigatronu uzeo best buy i crko mi hard posle 1god :D popizdeo Quote Budi GOVEDO,zaposli se preko veze !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 (edited) takodje, ako mozete da se strpite 3 godine, za iste pare ili manje moci cete da uzmete daleko bolje kompove za tri godine ce burzoazija da fura racunare od 10000 evra i da govore kako je ovo pristupacno i kako su niske cene, vec sada su poceli gde god pogledam jao ova graficka je samo 300 400 500, procesor 200 evra ? minimum za normalno igranje itd itd sranja na sve strane ako potrosaci nastave ovako retardirano da se ponasaju ne gine nam kasapljenje cenama :) a kad ce ddr4? 2015 Edited September 14, 2012 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 Gro prodaje čine jeftine grafičke karte i integruše, kao i procesori ispod 100 evra. To što neka dvojica prave buku po forumima oko skupog hardvera, to mačku o rep. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts