agrsv Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Ovaj hazard nije normalan bre :) Necu ni da zamislim kako ce da nas karaju on i felaini :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 25, 2012 Author Report Share Posted August 25, 2012 Prejak igrac i danas gol i asistencija. Prva 3 kola ucinak :1 gol i 5 asistencija :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Koliko ce da nas boli hijao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Koliko lepse deluje Celzi bez Terija i Lamparda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 jbt kakav tim imaju belgijanci ne zna se ko ce prvi da svrsi na protivnika felaini, hazard, witsel, miralas, kompani, dembele, defur, vertongen, vermaelen, lukaku, de bruyne, mertens, naingolan.. juuuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 i courtois na golu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 pool sam sebi oteo dva boda... bili su bolji, al ne toliko koliko je siti lose igrao od onog malog crnje ce biti nesto! arsenal ce izgleda imati problem sa bunkerima/cvrstim odbranama vise nego ikad, sto je meni bas nejasno, kad se pogledaju krila, ziru-dijabi, vermalen-pera... cini mi se da se forsira ta igra kratkih pasova, kroz sredinu, a igraci jednostavno nisu dovoljno tehnicki potkovani za to. licno mislim da bi im, u ovakvim tekmama, mnogo vise prolazila igra sa sirokim krilima i centarsutevima na zirua, diabija, ulete uvek pera, koscelni, vermalen, pozadi su uvek na sutu arteta i santi... jebem li ga :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Nisam gledao tekmu, al ako mislis na malog Sperlinga, mali moze da bude sabijac, samo da ode iz Liverpula :) 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Sterling :> prebrz je mali, ima i dobar centarsut... samo malo da poradi na snazi i gg Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Kod Sterlinga mi se najviše sviđa što je nekako pametno brz, tj. uvek sačuva dovoljno snage posle sprinta za pristojan šut ili centaršut, što ne može baš svako... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 ne mogu se setiti, a trazio sam, na kom je topiku onaj dogovor izmedju gruje i mene oko vecere i broja postignutih golova u debitantskoj zhiruovoj sezoni u p.ligi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 mendzi tek su dva kola prosla, a i igrao je utakmicu ipo. pa anriju i berkampu je trebalo 10 utakmica do prvenca :) na transferima verovatno. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 ti si jebeni car :) uopste mi to na pamet nije palo :D a pregledao sam pola onog premier league 2011 topika od 80 i kusur strana :) dakle: 17+ prvenstvo 4+ liga sampiona 2+ fa kup ako prodjes 2/3 imas sta oces :) deal!U veceru! JAO JAO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 ima gruja da te vodi na pljeku i kao "i to je večera" Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Realno na onu kiflu koja ima samo so preko i dosta Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 ma sa grujom i na djevrek! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 grujina ''vecera'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 samo za fanove arsenala, terenche iza moje zgrade uslikano pre 10ak minuta :) momci igraju svake nedelje popodne, kakvo god da je vreme, njih 7-8 na 7-8 ... igrao sam i ja par puta :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Jel me.zajebavas da tu zivis? Baba mi je u tim zgradama. Jel jos Baja organizuje i igra u dresu i kopackama? :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 stanko,ne slusaj ove sto hoce da nas zavade,znas da ce vecera biti maestralna! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Jel me.zajebavas da tu zivis? Baba mi je u tim zgradama. Jel jos Baja organizuje i igra u dresu i kopackama? :) bajke (baja sto ti kazes) car! da, naravno da je on organizator svega i namestanja mreze na golove i zastava pored gola :) stanko,ne slusaj ove sto hoce da nas zavade,znas da ce vecera biti maestralna! :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 bajke (baja sto ti kazes) car! da, naravno da je on organizator svega i namestanja mreze na golove i zastava pored gola :) :* Kao klinac sam stalno igrao fudbal tu dole i bas pre neki dan izvalio te zastave i ono kao u soku sam :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Klasika na pocetku. Gazis Arsenal kao konja a bice ht 0:0 ft 1:1 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 samo sam cekao kad ce dati gol posle ovako lose igre Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 HJOOOOOOOOOOOOOOOJ Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts