Mare-SOMBOR Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 zanimljiv pocetak :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Ideeemo brendaneeee. Grujo poz ako mi govoris Grujo poz zbog crvenog kartona Agera,onda si stvarno retardiran :) posto je Skrtel baja kvalitetni ispao iz aviona i Long se strcao ka golu,to sto je ovaj napravio faul,to je druga prica,a o tome koliko je Skrtel kralj,govori i onaj penal,pa i ono izbijanje u korner kad je bio sam u sesnaestercu:) @arsenal gledao sam tekmu,kazorla je jedini pokazao igru dostojnu pojacanja,kako je krenula tekma mislio sam da ce da rasrafimo sanderlend,ali sto je duze odmicao mec,sve je bilo monotonije Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 ^qft, Agger je najmanje kriv za taj penal Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 ako mi govoris Grujo poz zbog crvenog kartona Agera,onda si stvarno retardiran :) posto je Skrtel baja kvalitetni ispao iz aviona i Long se strcao ka golu,to sto je ovaj napravio faul,to je druga prica,a o tome koliko je Skrtel kralj,govori i onaj penal,pa i ono izbijanje u korner kad je bio sam u sesnaestercu:) @arsenal gledao sam tekmu,kazorla je jedini pokazao igru dostojnu pojacanja,kako je krenula tekma mislio sam da ce da rasrafimo sanderlend,ali sto je duze odmicao mec,sve je bilo monotonije Napisao sam ime cak u postu. Ne znam odakle si izvukao Agera. Vikao si da Brendan savija a imao je vrh start. Zato i napisah pozA i nigde nisam napisao da je Skrtel kralj nego da je bolji od Agera Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Liverpool standardno. Bolji celo prvo poluvreme, ali opet nema datih golova. Posle Škrtel kiksa majstorski, ekipa se na 0:2 predaje i to je to. A bio sam se poradovao kad su rekli da ima šanse da ga prodamo. :P Nema veze. Prvi mačići se u vodu bacaju. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 pa ne znam kako su ocekivali da sa bukvalno istom ekipom ove sezone igraju nesto bolje.. samo sto su zamenili drvo carrolla sa borinijem koji po meni nije nista bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 jebote ovaj Celzi, bas su zabarski odigrali mec :D osecao sam se ko da gledam Juve - Cesena! Rodwell u prvoj :o Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 jebote ovaj Celzi, bas su zabarski odigrali mec :D osecao sam se ko da gledam Juve - Cesena! Rodwell u prvoj :o +1 Ne znam, ali imao sam neki osecaj da su nastavili da igraju/imaju zelju za jos golova, da su mogli da im uvale jos 2-3 gola laganini. Hazar sabio, oskar imao 2-3 dobra poteza kada je usao, jos da dodje jedan vrh spic, da se vrati ramires u prvu i da se marin oporavi, sta znam, mislim da mozemo da se nekako umesamo u borbu za titulu, ali jedino ako sezona bude bez nekih vecih oscilacija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 19, 2012 Author Report Share Posted August 19, 2012 Tek sad se vidi koliko je jebeno premier liga ispred ostalih , kad jedan novo peceni prvoligas moze ovako da parira Citiju , jeste da ih je City ubio statisticki ali svaka cast gostima na igri. Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 momci su izasli sa 4-3-3 formacijom protiv sitija, kakvi carevi :)) i kontra kod drugog gola je bila carska, jeste da su se spetljali i srecno dali gol na kraju, ali kad su krenuli da jurisaju... 6 na 3 je bilo :D ali znao sam da ce ih "okrenuti" siti, imao sam neki osecaj :/ nasri je bas odigrao carski, jebem ga u usta ciganska, dok je silva igrao u stilu sase ilica bice ovo odlicna sezona, sva tri nova premijerligasa su mi odlicna :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Nasri konačno dobar, najbolja njegova tekma nakon one gde je sabio Utd sa dva gola u prvoj svojoj sezoni u Arsenalu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 zaboravih da se komentarisem raspravu ager vs. skrtel skrtel je kriv za agerov crveni, penal, ne zna da iznese loptu, a imao je jos kikseva... alan hansen ga je lepo napljuvao u MOTD-u :> skrtel bolji od agera, zuraksy pls ali lukaku kako je otresao karagera, kod one kontre gde je morison fejlovao Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 ja bejah na nekom rostilju ceo dan i kao pratim na tviterici tok sitija i sautemptona i placem sto ne gledam tekmu :c Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 me too :c jos kada sam video da je tevez dao prvi ........... ijao, kraja sreci nigde!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 nasri je stvarno objasnio..i pored gola i asistencije, namestio je jos 2,3 sanse ostalima..pritom onakav penal kakav je silva izveo zasluzuje momentalnu izmenu..kao da igra za graficar.. od liverpula sam ocekivao bar gol..i ja i moj tiket sa gg3+..ali ne vredi ovako..stav im je bedan i smorili su se. prati ih neka crna magija, ne znam.. arsenal je mrljavio, ali ono sto me vise brine od samog x-a sa sanderlendom je da odlazi nas najdefanzivniji veznjak koga imamo..st ovideh na nekom blogu, we only had one Song :)..a arsen dovodi znalca ali malenog znalca nurija..o mvili ni reci.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/arsenal-dumped-alex-song-on-barcelona-1269692 evo razloga odlaska songa, kako stvari stoje wenger je zaista imao nameru da ocisti tim ovo leto. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 jos samo volkota da uvali nekome i gg! ja bas gotivim songa, ali cinjenica je da zabusava u odbrani... ABOU DIABY U PRVU POSTAVU! m'vila zamena :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 felaini macka, sabio mec koji jaja ture, pojeo bi ga felaini :D koji fejl sa kerikom kao stopera( mada nije imao mnogo izbora) i valensija desni bek :D sta znam, ocajan mec utd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 (edited) Slazem se sa grbom , Felaini sabio jebeno ja mislim da je jedini duel izgubio sa Vidicem onaj ali je bila nebitna lopta , mislim da je pogresio Vida sto ga nije preuzeo kod kornera nego dao raspalom Keriku da ga cuva. Izgleda da do jaja odgovara ova pozicija Felainiju , cekam da ga vidim sled tekmu sta ce da uradi :) Nani ciganstura nista nije uradio , RVP nije imao dovoljno kvalitetnih lopti da pretvori u nesto ozbiljnije , Kagawa slabo odigrao i to je to. U sustini ocajno su odigrali svi , al dobro tek je pocetak sezone ima jos da se igra. Edited August 20, 2012 by CONFY Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Ајмо сад, јеби корњачу, јеби Кому! Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Everton je demonstrirao javni čas fudbala i naravno JEBI KOMU Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 koliko mi je ovo trebalo :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 iako sam prvi govorio da je rodzers sabijac,bojim se da ce izgleda biti stvarno tako :) Ovaj tim Liverpula je toliko jadan,da ja ne znam kako im je to svima uspelo:) Pritom ne mislim na Rodzersa,i njegova pojacanja,vec celokupna situacija proteklih godina,kao da svi u klubu imaju karijes na mozgu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Kao da im nije bio dovoljan jedan dauning* (Dauning) i jedan henderson** (Henderson), već su obezbedili još jednog dauninga (Borini) i još jednog hendersona (Alen)... * dauning - beskoristan, neprimetan krilni igrač ** henderson - beskoristan, neprimetan vezni igrač Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts