Trooper Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 kapirate li vi da ja nikad nakon 1999 kontakt sa tom osobom nisam imao, niko iz te ekipe zajednickih (tier1 ili 2) nema fb, retko ko ume da ukljuci komp. Nikakvu ali nikakvu vezu ne vidim. I fb je povezao moju zenu kapiras, koja je jos manje zna nego ja. totalni trip, ne vidim STA su mogli pratiti? Ta osoba ima 25 friendova, od kojih ni jedan nema u mutualima bilo koga ko mene zna :) brate FB ti nudi milion recommendationa dnevno, vecina su false positives i mozak ih podsvesno ignorise, a kad uleti nesto sto konacno ima smisla normalno je da ces to da primetis. FB koristi brdo signala kao sto je neko vec napomenuo. Mozda ste prosto obojica na neki nacin dovedeni u isti prostorni kontekst za taj period 92-99 (ziveli u istom delu beograda ili se pojavljujete na slikama iz istog dela beograda) inace to da se trudis da budes "ispod radara" i cela ta paranoja oko "pracenja" mi je potpuni lol u 2013 godini. Ako hocete da budete apsolutno sigurno da niko nece da uzima vase informacije, odjavite internet kod svog provajdera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 vidi zverkova logika u internetu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 brate FB ti nudi milion recommendationa dnevno, vecina su false positives i mozak ih podsvesno ignorise, a kad uleti nesto sto konacno ima smisla normalno je da ces to da primetis. FB koristi brdo signala kao sto je neko vec napomenuo. Mozda ste prosto obojica na neki nacin dovedeni u isti prostorni kontekst za taj period 92-99 (ziveli u istom delu beograda ili se pojavljujete na slikama iz istog dela beograda) inace to da se trudis da budes "ispod radara" i cela ta paranoja oko "pracenja" mi je potpuni lol u 2013 godini. Ako hocete da budete apsolutno sigurno da niko nece da uzima vase informacije, odjavite internet kod svog provajdera. zanimljiva tema, ajmo da osmislimo sigurno surfovanje! patentiramo i prodajemo jos kao hardverski dodatak (usb stik ovo ono) fazon onih likova sto ti brisu istoriju po netu za 30$ :D Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 14, 2013 Author Report Share Posted February 14, 2013 brate FB ti nudi milion recommendationa dnevno, vecina su false positives i mozak ih podsvesno ignorise, a kad uleti nesto sto konacno ima smisla normalno je da ces to da primetis. FB koristi brdo signala kao sto je neko vec napomenuo. Mozda ste prosto obojica na neki nacin dovedeni u isti prostorni kontekst za taj period 92-99 (ziveli u istom delu beograda ili se pojavljujete na slikama iz istog dela beograda) inace to da se trudis da budes "ispod radara" i cela ta paranoja oko "pracenja" mi je potpuni lol u 2013 godini. Ako hocete da budete apsolutno sigurno da niko nece da uzima vase informacije, odjavite internet kod svog provajdera. Pratim ja signale, retko pogrese. Ne zelim ja da budem ispod radara, ne znam otkud ti to. A skinuo sam integraciju fb sa sajtovima cisto da vidim jel radi. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 to nisi ti rekao, neko drugi je pomenuo, ali iskoristih pogresno drugo lice jednine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 jel zna neko zasto su mi se ugasile notifikacije sa gornje desne strane ekrana gde pise ko je sta uradio/napisao i kako da vratim da imam to posto mi trenutno na tom delu stoje reklame Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 trebalo bi da to sad stoji iznad chata (moraš da otvoriš chat da vidiš ko je online). a možda si u međuvremenu stavio neki ad blocker pa ti blokira i taj deo feed-a? Quote Novi forum smrdi  Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 e jeste, sidebar se zove pored cheta odma se pali/gasi. pola godine nisam imao taj deo :D it doca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts