Pesma-mrtve-dece Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Ne znam, da zanemarimo uslove u kojima su trenirali. Kad je neko jebeni olimpijski sampion, taj je najbolji na svetu, on pa svi ostali... i treba da dobije stan , kucu, imanje, penziju sta god. S druge strane, isto tako mislim da oni carevi na primer iz matematicke gimnazije sto uzimaju zlata po matematickim olimpijadama zasluzuju slican tretman. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 sa druge strane ja ne bih vrednovao sve discipline isto. Mislim jedno je da budes svetski prvak na 100m, a drugo da budes svetski prvak u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Ne znam, da zanemarimo uslove u kojima su trenirali. Kad je neko jebeni olimpijski sampion, taj je najbolji na svetu, on pa svi ostali... i treba da dobije stan , kucu, imanje, penziju sta god. S druge strane, isto tako mislim da oni carevi na primer iz matematicke gimnazije sto uzimaju zlata po matematickim olimpijadama zasluzuju slican tretman. Pa oni bas zasluzuju mnogo bolji tretman :) jer od njih drzava moze da ima koristi a od sportista nikako :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Онда мене треба побити отприлике. Капиталист Калимеро из капиталист! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Ti si umjetnik besednik :) za tebe mora imati mesta u humanom drustvu :* Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 http://www.kosarka24.com/vesti/ostalo/reprezentacije/vesti/10753-fiba-eli-basket-na-oi-u-riju?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+kosarka24+%28kosarka24.com+-+Najnovije+vesti%29 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 to je to, prijavljujemo ekipu, mendzi, peja i ja! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 sa druge strane ja ne bih vrednovao sve discipline isto. Mislim jedno je da budes svetski prvak na 100m, a drugo da budes svetski prvak u realno, da sam prvi u papir kamen makaze naveo bih ti 1000 razloga zasto je potreban aposlutni skill da bi bio najbolji na svetu... :DDD medjutim to i dalje nije olimpijski sport... a i zasto bi fudbal npr dobijao vise od skoka u vis... sasa curcic je jedan u moru fudbalera, a topic je jedan od monstruma u svojoj disciplini... ovaj je jos za vreme karijere kupovao tramvaje, dok je drugi imao doskok u osinjak... vlade divac dobija sportsku penziju (koju naravno daje u dobrotvorne svrhe...) to je kao gest extra, ali njegova egzistencija se ne dovodi u pitanje... zato sto je vlade divac monstum u sportu kojim se bavio... to bi trebalo da vazi i za sve ostale... secam se kada je najavljen najveci transfer u istoriji vaterpola... milion evra za 5 godina... wtf... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts