dvnityCker Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 (edited) meh? Edited July 12, 2012 by dvnitycker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Osećam da će biti kao Lost, bace kosku sa nekim kul idejama i konceptima i onda najveći deo serije otpadne na misty eyes likove koji serendaju o svojim osećanjima. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Ne postoji stvar koja je ovoliko hvaljena, dizana u zvezde svakom recenicom a da je uspela. Sami sebi kopaju grob. A i igra izgleda prejadno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 + Dzuli Benc - SVE JEBENO! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Nije loša serija s obzirom da SFa nema skoro uopšte. Nije nešto doduše, ali ima nekoliko ok momenata. Ne znam kakva je igra doduše. Seting je dobar, glavni lik je dobar, ali najbolje u seriji je muzika. S premotavanjem je vrlo podnošljiva. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 (edited) Postavka + muzika je 10/10 ali sarenis sa likovima po kvalitetu i nedostatak pravca u seriji bas bodu dok gledas. Realno je kratka minutaza serije. edit: Od svih likova najgore mi lezi cerka e sad dal sto ni oni sami nemaju pojma sta taj lik treba da bude ili sto ona sama nema pojma da glumi, meni svaka scena sa njom napor. Edited June 18, 2013 by Pekarman Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Nije losa ni igra toliko, nema nesto specijalno sadrzaja u njoj ali je simpaticno napucavanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 OK low-tech scifi limunada, pustim je na 1/3 ekrana dok radim neke mehaničke poslove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 odgledah skoro sve do 9 epizode i sta znam... Terra Nova all over again. Ali gledacu je, sto rece stator na topicu za falling skies, jer mi se gleda sci fi. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 na stranu da je serija objektivno losa, na stranu da sam to prevazisao i gledao do sada, finale sezone mi je bas, bas razocarajuce :( Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Pa finale prilici seriji tj. tome da li ce biti sezona 2 i u kom tirazu pre gasenja. :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Krenula je druga sezona. Prva epizoda je bolja od cele prošle sezone ako mene pitate. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 not really cool sto je epizoda full mythology (jer uspostavlja novi status quo) pa je po "kvalitetu" na nivou pilota, s1 finala i onih par epizoda sto nisu bile totalni procedural super je i sto su skontali da mogu sa malo cheap kulisa i lol cgi backdropa da naprave bilo koje mesto na zemlji i malo da world builduju dzhejmi u kadi u alien bikiniju je uvek lavli al ovo je i dalje tipican jeftin syfy tres koji gledas jer ti se gleda neki novi sf a nema bolje =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Mislio sam da se podrazumeva da je ovo gilti pležr. Mislim o čemu mi pričamo, pa naravno o Džejmi. Uostalom ovaj SF je dovoljno naivan i strejt da ne vređa, a to je sasvim dovoljno za mene! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 serija je realno ispala bolja od igre. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 (edited) potvrđena treća sezona http://www.polygon.com/windows/2014/9/27/6853891/sci-fi-mmo-defiance-gets-a-third-season-on-tv Edited September 27, 2014 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 druga sezona je na kraju ispala mnogo bolje od prve, roflcopter za pojavljivanje linde hamilton...milo mi je sto ce da nastave seriju...iako je syfy ;oP igra sa druge strane nastavlja da propada...pay to win izrazeniji nego ikada pre =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 taj fazon, nisam uopšte kontao da će od oba, serija da poživi dve godine kasnije i da bude bolja od igre. Nekako sam očekivao da će propasti serija posle prve sezone, pa igra ali je izgleda isplativije ugasiti servere nego kameru :D Doduše, morali bi, i ovo me stvarno smorilo da ponavaljam, a moram - da ulože malo više para u seriju, efekte i tako to. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 not really, old skul legende tipa dr who i blake's 7 uce nas da su efekti uvek sekundarna stvar u odnosu na pricu tako da bih trpeo da imaju osobu u kartonskoj kutiji na kojoj pise "hellbug" ako su prica i gluma na mestu zapravo, najveca pobeda druge sezone je u tome sto su isli na full serijalizovanu radnja, umesto konstantnih proceduralnih reseta ko veci deo prve sezone also, sukhar is still arround! ;o)) a igra je, efektivno, loshiji destiny gde oni koji trose pare visestruko brze napreduju...stavise max lvl moze da se dostigne samo ako dajes neki (30ak jura) kes.... ipak, milo mi je bilo tokom sezone te 3-4 crossover misije kad su pustili...super je sto i finale serije otvara nove mogucnosti i za igru i za seriju s3+...mada opet sledecih godinu dana nema potrebe da se igra pali ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 Ne sporim ja to, samo kažem da bi mogla da izgleda malo bolje serija generalno sa produkcijske strane. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 production value se uvek ceni...al znas kako...nece sharknado 3 i lavalantula da se prave sami ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 pa jeste, treba odvojiti oko 100$ i za to. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 krenula treca sezona Defiancea... svake godine do sada, premijera i finale sezone su ekstremno dobar b-movie SF, a sve epizode izmedju su tragikomicne...mozda jos 1-2 ep po sezoni valjaju ali that's it premijera 3. sezone je super, nazalost it's downhill now till september =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts