Kal1mero Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 ja sam sa 198 i 93kg uzeo L velicinu :) ne ovih sada nego drugu seriju samo rejv i ssi :) posto cenim da je razlika izmedju L i XL samo u sirini :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 mnogo si jak! gruja i ja dolazimo u petak, samo još ne znam u koje doba dana. može neka kafa/pivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 189/90 bi onda bio L jel ? Meni je L knap onako na granici, XL mi je već ok, a imam 96kg i nešto sam malo viši možda od tebe ali tu smo negde tako da mislim da bi ti L bila ok. Pamuk je ove godine drugačiji od prošle, mnogo se bolje podnosi po vrućini, barem bi trebalo. Ovo je, najprostije objašnjeno, onaj kroj iz 2010 koji se svima dopadao, samo su majice povećane. Za petak, ako budem tu, može pivo-kafa naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 molio bih da se blagovremeno vraćate na inicijelni post i pregledate šta ima novo, ja inače postujem kada se svaki put promeni tu nešto. Na primer, kao što je sada dodat i spisak majica, veličina i koliko čega ima trenutno, da znate kako da se planirate. Takođe imate i mere najmanje, srednje i najveće majice, ostale veličine su sredina između tih mera. Pa se vodite i time pri planiranju. Ako je nešto nejasno, pitajte ovde, ne na pm, da me ne bi pitali svi po deset puta istu stvar :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Ima li nesto manje od M? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 ako nema u spisku koji sam upravo spomenuo, onda nema :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Nema na spisku, ali sam morao pitati posto mi je cudno da najmanja velicina odgovara coveku od metar i 85, no hard feelings :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 ništa, samo malo discipline :D Ali da, M je sad malo muškiji, veći i stoji baš lepo fit ljudima, L je tu negde, XL je taman, a sve preko je za malo i više punije :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Mislim da je M odgovarajuća većini "manjih" ljudi, ali kao i uvek najbolje je da proba neko uživo pa vidi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 188/120 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 ali 'kjoot' velicina na etiketi Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Ta je za mene :( Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Ko je radio ove mozaik majice, alal mu penis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 dajte i crni camo pejb (originalni) u ovoj izradi :( Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Evo samo da skoknem do mašine za štampu i napravim jedan komad :))postoje neke ideje u tom pravcu doduše, ali za sada neće biti realizovane dok sve ne ispitamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 dajte neko glasanje ili nesto, ne moze da ne prodje relano, majica je classic :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 dajte i crni camo pejb (originalni) u ovoj izradi :( Ne, nemojte. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Niggeru zaboravio si poster! Svrati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Ne, nemojte. ok onda, nemojte bas je sranje! Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Prodajem originalnu CAMO PEJB crnu LIMITED EDITION majicu, nikada neće biti štampana ponovo, tako da je realna cena 200 evra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 a ja i crnu i belu poklonila, pih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Uzeo majice, kvalitetne su i lagane, prave letnje. Stampa je cini se odlicna, pogotovo na "SSI" i "Srescemo se". Minus za Cilija sto nije nabiavio kese, da se ne nose kutijice u rukama I Bole, koliko je 3x850 bez gledanja u fon?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 11, 2012 Author Report Share Posted July 11, 2012 dajte neko glasanje ili nesto, ne moze da ne prodje relano, majica je classic :) glasanje je bilo pre nekoliko meseci, rasprava o majicama na više topika, gde si bio tada? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim, ali mislim da sam spominjao to nekoliko puta, ali ocigledno onda nije naislo na neki odziv tako da mu dodje na isto :( Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 11, 2012 Author Report Share Posted July 11, 2012 Uzeo majice, kvalitetne su i lagane, prave letnje. Stampa je cini se odlicna, pogotovo na "SSI" i "Srescemo se". Minus za Cilija sto nije nabiavio kese, da se ne nose kutijice u rukama I Bole, koliko je 3x850 bez gledanja u fon?! pa prvo, nisam hteo, da vam se ne znoje ručice preko najlonskih kesa po ovoj vrućini, a karton od kutija mnogo oblje upija i smanjuje vlagu. Drugo, ne znam zašto ti je Bole car naplatio 3x850 din, kad je 3x899 din. Toliko o tome. ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim, ali mislim da sam spominjao to nekoliko puta, ali ocigledno onda nije naislo na neki odziv tako da mu dodje na isto :( pa eto, sam si odgovorio sebi na pitanje :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts