grb1tj Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 tuzan fudbal, toliko mi izgleda sve sporo kad gledam, da je to strasno dobili smo nekom mukom, nisam nesto preterano euforican, ne ocekujem od njih nista u nastavku lazar, cigan mali, nema ni muda dovoljno iako je pokazao da zna da igra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 (edited) Lazar Marković polako ali sigurno ponašanjem u derbiju se opasno približava Loli, Koromanu i drugim "vedetama" Ispasce da samo jurim postove za Lazara, ali nije tako! Od prvog minuta je napadan sto verbalno, sto fizicki, ali verujem da ce godinama nauciti da iskulira te situacije. A ono sto je uradio Vesovic zvani Buskec je prejadno... Taj potez i oni misteriozni napadi grceva stvarno nisu trebali ciganima, dok sam se na onaj skok Bajka lepo i iskreno nasmejao :) Zanimljiv mec je bio i lepa je atmosfera bila, ali fudbal je bas bio loseg kvaliteta. Svaki gol je bio posledica velikih gresaka u odbrani, a onakva kretnja bez lopte, na obe strane, je bila katastrofalna. Za to mnogo vise krivim trenere, posto smatram da ima dosta kvalitetnih mladih igraca u oba tima. Na kraju, pobedio je tim koji je imao vise srece, pa moglo bi se reci i zelje za pobedom, mada mislim da je presudio onaj srecni gol Luke Milunovica na startu drugog poluvremena, koji je totalno digao Zvezdu... Ponavljam, dosta nekvalitetan fudbal, ko da su ih samo pustili da igraju pa sta bude :> svaka cast ciganima na pobedi naravno, imali su to nesto dovoljno za pobedu, a i bili su manje losi :D Edited November 18, 2012 by алфа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 (edited) Sta je srecno kod Milunovicevog drugog gola ? Decko bio sam sutnuo i pogodio... Vas drugi gol je sreca.... Edited November 18, 2012 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 Ispasce da samo jurim postove za Lazara, ali nije tako! Od prvog minuta je napadan sto verbalno, sto fizicki, ali verujem da ce godinama nauciti da iskulira te situacije. A ono sto je uradio Vesovic zvani Buskec je prejadno... Taj potez i oni misteriozni napadi grceva stvarno nisu trebali ciganima, dok sam se na onaj skok Bajka lepo i iskreno nasmejao :) Zanimljiv mec je bio i lepa je atmosfera bila, ali fudbal je bas bio loseg kvaliteta. Svaki gol je bio posledica velikih gresaka u odbrani, a onakva kretnja bez lopte, na obe strane, je bila katastrofalna. Za to mnogo vise krivim trenere, posto smatram da ima dosta kvalitetnih mladih igraca u oba tima. Na kraju, pobedio je tim koji je imao vise srece, pa moglo bi se reci i zelje za pobedom, mada mislim da je presudio onaj srecni gol Luke Milunovica na startu drugog poluvremena, koji je totalno digao Zvezdu... Ponavljam, dosta nekvalitetan fudbal, ko da su ih samo pustili da igraju pa sta bude :> svaka cast ciganima na pobedi naravno, imali su to nesto dovoljno za pobedu, a i bili su manje losi :D ne kažem da ga nisu provocirali bezobrazno, ali su to provalili još pre 3 derbija, kad se prvi put videlo da loše igra i nervira se kad ga prcaju, i normalno da će to da rade. Nije on jedini, generalno nam je mentalitet igrača (a očigledno i naroda) da bi se stalno tukli, svađali i slično. Ok, psuje ti majku, smara te, teraj ga u kurac i igraj fudbal Upravo smo ovo i mi komentarlisali (drugari i ja) dok smo gledali tekmu, očajan fudbal je svaki derbi, a golovi se daju iz grešaka. I naš drugi gol je dao Luka Milivojević, Milunović je ušao kasnije :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Ispasce da samo jurim postove za Lazara, ali nije tako! Od prvog minuta je napadan sto verbalno, sto fizicki, ali verujem da ce godinama nauciti da iskulira te situacije. A ono sto je uradio Vesovic zvani Buskec je prejadno... Taj potez i oni misteriozni napadi grceva stvarno nisu trebali ciganima, dok sam se na onaj skok Bajka lepo i iskreno nasmejao :) Zanimljiv mec je bio i lepa je atmosfera bila, ali fudbal je bas bio loseg kvaliteta. Svaki gol je bio posledica velikih gresaka u odbrani, a onakva kretnja bez lopte, na obe strane, je bila katastrofalna. Za to mnogo vise krivim trenere, posto smatram da ima dosta kvalitetnih mladih igraca u oba tima. Na kraju, pobedio je tim koji je imao vise srece, pa moglo bi se reci i zelje za pobedom, mada mislim da je presudio onaj srecni gol Luke Milunovica na startu drugog poluvremena, koji je totalno digao Zvezdu... Ponavljam, dosta nekvalitetan fudbal, ko da su ih samo pustili da igraju pa sta bude :> svaka cast ciganima na pobedi naravno, imali su to nesto dovoljno za pobedu, a i bili su manje losi :D Pa mom misljenju zelja za pobedom je presudila svakako kakva crna sreca,moze se onda reci i da je Partizan srecan jer je Mikic kegla,Jovanovic izgubljen itd mislim nije pao gol sa neba nego su ga izgradili :) Drugi gol ih je podigao svakako i u pravom trenutku je dosao ali gledano tako i drugi primljen ih je skucao skroz trebalo se izdici iz toga mene je spajic odusevio zaista,i kasalica je skroz fino odigrao,jebeni mikic/mladenovic ko ih stvori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 ma na tog Luku sam i mislio, u Zvezdi sve neke Luke i sva prezimena su na "m" :D a za Lazara ti kazem prosto kad vidis neke intervjue i ta sranja sa njim, da je miran decko, ti kad cujes Lolu ili Lazetica odma' vidis da su nalozeni retardi. Mali jos ne zna da kontrolise provokacije, ali verujem da ce nauciti :) @pirun ne mogu lepo da izvalim sta se tacno desilo, ali videlo se da je Milivojevic hteo da opali iz sve snage loptu a njegovu nogu ili loptu je zakacio Flasha Ilic i zato je imala onakvu cudnu putanju, cista sreca jebiga a nas drugi gol nije sreca, ali jeste greska dva-tri igraca odbrane :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 Lopta je imala felš unazad, tako da je sigurno Čaša zakačio dovoljno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 @trn ne umanjujem pobedu zvezde, mojne samo to da mislis ali stojim iza toga da je Luka dao srecno gol u najboljem mogucem trenutku za Zvezdu. Zvezda je krenula agresivno drugo poluvreme, ali i dalje nije imala igru i taj gol (ja smatram sa dosta srece) je presudio kod tog gola je kriv i Sasa Markovic koji nije stigao da pokrije, tj. nije se ni potrudio da pokrije, a bio je blizu, mogao je da ukliza. Tako da pored te srecne situacije kod suta, greska i Markovica :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 pa jeste ali kao sto kazes trebali su tu drugi igraci da budu a ne da ilic trci sa centra da pokrije njega,skroz losa postavka izgleda da treneri osnovama ne uce igrace,i opet ne mogu da utuvim u glavu sebi kako jedan MIKIC moze da igra prvu postavu bilo gde,jeste da ima kondiciju ali nit prodor,odbranu nekad odigra ok(danas ni to nije mogao) nit centarsut nista :o inace swe poxwalle za fin tv prenos na prvoj,skroz je kul ono odradjeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 ona grafika je bila presmesna imo Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 pa napravi razliku izmedju greske i srece :D da je Milivojevic sutnuo kako je hteo i da je uletela lopta pod precku, sigurno za to ne bih rekao da je sreca. Alkos je zakacio loptu i ona je zbog toga imala cudnu putanju i sigurno nije isla kako je Luka zamislio i to je to, jebiga, slozile su mu se kockice! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 okej preterao sam i ja samo sam skapirao kao da si rekao da je gol pao sa neba ono cista slucajnost,mislim gadjao je gol brate :D ne znam da li drugi partizanov prepisati sreci ili cemu vec ali obe ekipe su dosta ispucale srecu na ovoj utakmici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 realno,nas prvi gol je zapravo jedini smislen gol na celoj tekmi:)Tu me Kasalica iznenadio kako je uhvatio volej,Raul je bio jak u njemu u tom trenutku...Milivojevicev gol je ne znam kako onako dat jebote,Sale mu pomerio nozicu,a kako je tako pomerio da ona udje na onakav nacin u mrezu,ja ne znam. Kvalitet fudbala je naravno tragican bio,sa sve Milijasem koji pokusava da gazi loptu u petercu Partizana u prekaljenom futsal maniru.Ali ajde,ako nista,videli smo pet golova. Smorilo me ono nase bacakanje,ali me odusevilo koliko smo vas zapravo tukli...bas se videlo da zelimo vise pobedu...Mazic je profesionalno odradio posao,i steta je sto taj covek ne sudi kao u LS,jer bi podelio jos 10 kartona sigurno da se ne radi o Zvezdi i Partizanu... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Bravo Zvezdo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Odlicna tekma, hvala Stanku sto me zvao .. care, rekao sam ti da cu te zvati ako stignem ranije na marakanu, a nisam stigao.. nisam uspeo ni sa docom da se nadjem, sta se duris odma koji kurac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 pa napravi razliku izmedju greske i srece :D da je Milivojevic sutnuo kako je hteo i da je uletela lopta pod precku, sigurno za to ne bih rekao da je sreca. Alkos je zakacio loptu i ona je zbog toga imala cudnu putanju i sigurno nije isla kako je Luka zamislio i to je to, jebiga, slozile su mu se kockice! the troll is strong in this one Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Matori, samo pivo može da te opere :-* Odličan derbi sa puno golova. Drago mi je što sam bio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Sa puno golova. Tehnicki, dali smo cetiri, a oni jedan. Zvanicno, tri-dva :) JEBI ZVEZDO BRE TVOJA PREMOCNOST SE VIDI I U DOBROCUDNOSTI DA POKLANJAS NEPRIJATELJU GOL, ALI I DALJE POBEDUJES Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 the troll is strong in this one nisam trolovao. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 http://youtu.be/DM8ZACnLtRY Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 inace, dobismo u basketu, bas dosadna kosarka, doslo tipa 7000 ljudi, a atmosfera kao u pozoristu... bas je bilo smor, jedva sam cekao da se zavrsi nelson imao jedno jebacko zakucavanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Komentator CAR :Dedit: ulete grba klizeci, dobismo u basketu .. AJMO :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nijefrka Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Kakav smor na basketu. Toliko ljudi, a cuje se rad patika po parketu! Ali 6 pobeda u nizu, opa! Nego, car careva je bio u hali. Pa covek je car. Car. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 da li je to igor burzanovic :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 je l ovo Burzanovic pored Bajka? :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts