manager Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 mislim da je skotova ukradena lopta odlucila.. covek utakmice, po mom misljenju, a i bilo je vreme, nije ga bilo jedno 2 meseca nigde :) odusevljen sam atmosferom, prvi put da sam bio u manjini i to kakvoj manjini! mislim da smo dali sve od sebe i da smo pokidali! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 (edited) sve zavisi od rakocevica, to je valjda jasno. on je jedini u zvezdi ko sebi moze da iskreira poene, steta sto nije u formi. btw sta je ono radivojevic rekao sudiji pa je on promenio odluku na pola bacanja milosavljevica? :D edit: smrt Dendi, pa ono je najgori tv komentator ikada! bukvalno nema nikakvu funkciju za gledaoce, samo smeta Edited June 10, 2013 by dovlagsi Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 pa valjda je fauliran musli a milosavljavić stao da šutira. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 da, ali nije zamenjen suter vec je oduzeta grobarima lopta posle prvog bacanja Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Можда је то по правилима ако стане играч који је није фауларан да шутира бацања они губе право на бацања :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 pa zna se na kome na nacinjen faul, hteli da provuku milosavljevica posto musli ne moze vola da ubode :D u tom slucaju pravila nalazu koliko ja znam da lopta ide protivniku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 ja tebe nista nisam razumeo sta si hteo da kazes :D aj ponovi, keve ti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 hteli su da milosavljevic ide na 2 slobodna bacanja umesto muslija koji je fauliran(cela situacija kod tog faula je konfuzna),to otprilike kaze :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 ali musli odlicno sutira bacanja..? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 ne znam, mendzi, koji ti deo nije jasan :) po meni je njegov sut presmesan, ne secam se kad je poslednji put iz igre sa distance sutnuo (i pogodio) u svakom slucaju ako nije to razlog, ne znam sta bi drugo moglo biti uzrok nesporazuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Reprezentativac :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 pa primetno je da je sudijsi kriterijum dozvoljava kontakt igru u odbrani, nekad manje nekad vise i ko se onda bolje snadje, klasicno sudijsko drkanje mene samo izuzetno nervira sto svinja&drugari ne silazi sa novinskih clanaka sa svojom pljuvacinom po zvezdi i sudijama i namestaljkama, njemu izgleda trebaju dobre batine kako bi se osvestio i shvatio da je prsko jos od momenta kad je ispusio i sa repkom i sa evropom a jbt cenio sam tog lika, i tuga je da ta fora kao slucajno prolazi eto on podnosi sav psihicki teret na sebe a ne igraci, ma marsh stoko nevaspitana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Reprezentativac :) То неки нови услов играња за репрезентацију ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Naravno, zar nije logicno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Jebemo, karamo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 IDEMO ASTORA! PARTIZANE PLATI ME! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 meni vujošević deluje kao da mu je prepun kurac što se od basketa pravi fudbal, i što mafija sve više drži konce svega u svojim rukama. i zna da ako oće nešto da promeni u tome mora da revolt i bunt prenese na parket, pa će se odatle preneti i na ljude i da samo tako to može da se promeni. uvek je on bio živac i drčan prema sudijama, ali nikad kao sad. a to nije jer mu je dunuo kurac da bude drkoš, nego radi to s razlogom. a taj razlog nije što zvezda ugrožava partizan igrom, on zna kako da se izbori s time kao trener sasvim dobro, nego se cela domaća košarka uništava. nemojte samo da gledate način na koji vujošević nastupa, nego zašto to radi. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Прото немој да нас зајебаваш :) Па ко је мафија ако не он и Даниловић :)? Сад је појавио Чоки па је постала гужва :) то је главни проблем :) још Чоки сада има већа леђа па дебелом није ништа друго остало него да вришти више него иначе :) 1 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Pa Vujosevic je jedan od razloga za to (unistavanje srpske kosarke). Samo da te podsetim da je podrzao Djuru frizuru na poslednjim izborima u fk partizan. Duboko je on u svemu tome, a o tome kako je uopste unistena kosarka, pocevsi od cuvenog finala sa bfc beocinom pa na ovamo se moze diskutovati :C 1 2 Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 a jebiga onda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 11, 2013 Author Report Share Posted June 11, 2013 Ovaj prota zajebao i mohra po biserima :) 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 proty pls Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 veceras da grmi sve! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 12, 2013 Author Report Share Posted June 12, 2013 Grmi kurac, 0/12 trojke prvo poluvreme Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Kakvo raspadanje, tuga :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts