Jump to content

SD Crvena Zvezda 2012/2013

Highl1

Recommended Posts

sve zavisi od rakocevica, to je valjda jasno. on je jedini u zvezdi ko sebi moze da iskreira poene, steta sto nije u formi. 

btw sta je ono radivojevic rekao sudiji pa je on promenio odluku na pola bacanja milosavljevica? :D

edit: smrt Dendi, pa ono je najgori tv komentator ikada! bukvalno nema nikakvu funkciju za gledaoce, samo smeta

Edited by dovlagsi

facebook.com/speed.rs

pa primetno je da je sudijsi kriterijum dozvoljava kontakt igru u odbrani, nekad manje nekad vise i ko se onda bolje snadje, klasicno sudijsko drkanje

mene samo izuzetno nervira sto svinja&drugari ne silazi sa novinskih clanaka sa svojom pljuvacinom po zvezdi i sudijama i namestaljkama, njemu izgleda trebaju dobre batine kako bi se osvestio i shvatio da je prsko jos od momenta kad je ispusio i sa repkom i sa evropom

a jbt cenio sam tog lika, i tuga je da ta fora kao slucajno prolazi eto on podnosi sav psihicki teret na sebe a ne igraci, ma marsh stoko nevaspitana

fallout_table.gif

meni vujošević deluje kao da mu je prepun kurac što se od basketa pravi fudbal, i što mafija sve više drži konce svega u svojim rukama. i zna da ako oće nešto da promeni u tome mora da revolt i bunt prenese na parket, pa će se odatle preneti i na ljude i da samo tako to može da se promeni.

uvek je on bio živac i drčan prema sudijama, ali nikad kao sad. a to nije jer mu je dunuo kurac da bude drkoš, nego radi to s razlogom.

a taj razlog nije što zvezda ugrožava partizan igrom, on zna kako da se izbori s time kao trener sasvim dobro, nego se cela domaća košarka uništava.

nemojte samo da gledate način na koji vujošević nastupa, nego zašto to radi.

• Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 2

[roflmao]

Прото немој да нас зајебаваш :) Па ко је мафија ако не он и Даниловић :)? Сад је појавио Чоки па је постала гужва :) то је главни проблем :) још Чоки сада има већа леђа па дебелом није ништа друго остало него да вришти више него иначе :)

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

Нема  будућности без истине.

Pa Vujosevic je jedan od razloga za to (unistavanje srpske kosarke). Samo da te podsetim da je podrzao Djuru frizuru na poslednjim izborima u fk partizan. Duboko je on u svemu tome, a o tome kako je uopste unistena kosarka, pocevsi od cuvenog finala sa bfc beocinom pa na ovamo se moze diskutovati :C

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 2

There's some disco fans in here tonight!

Ovaj prota zajebao i mohra po biserima :)

• Downvote (-1) 1

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Grmi kurac, 0/12 trojke prvo poluvreme

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare